Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Daca deja incercati sa ramaneti insarcinata si inca nu ati reusit, desi toate analizele sunt OK si nu aveti niciun fel de probleme, atunci ati putea gasi utile si cele cateva tips-uri prezentate aici |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bune sfaturi! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Adriana, sunt foarte interesante articolele. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| In niciun caz nu trebuie sa disperati !
Asta e cel mai bun sfat, o spun dupa zece ani de asteptare...
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Nu stiu daca a avut un efect sau nu dar eu am luat si inainte de sarcina si in timpul acesteia cate o lingurita de polen in fiecare dimineata. Dupa mine una, polenul a avut si el rolul lui benefic. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu am intrerupt pilulele si abia dupa 1 an si jumatate ne-am ales cu Mariuca. Asa ca....... Sincer , eu spun ca fiecare isi alege momentul cand sa vina. Si eu aveam analize si controale facute ca nu stiam ce se intampla, ganduri negre ..... etc. Pozitii, picioare pe pereti....etc ... tot tacamul. Dar .... s-a intamplat in prima noastra excursie la Londra. Acolo am conceput-o pe domnisoara Monstruletz.
Sa de-a Domnul sa vina bebe la cine isi doreste ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Multumim de articol Adriana, tare interesant
Eu am doua exemple - pe cumnata mea si pe nasica Karinei, prietena mea care tot incearaca de aproape 2 ani si nimic. . In cazul nasei am inteles ca spermatozoizii lui sunt puturosi nu au viteza |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Super interesant |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/5/2006 Mesaje: 141
| Interesant articol. Mai este o metoda, in cazul in care nu exista probleme la nici unul din parteneri, ma refer la trompelor uterine impermeabile sau azospermie O metoda testata,... cu polidin si vitamina E forte, in timpul mentrei, exact cat tine menstra, nu strica la nimic, ba din contra iti intareste si sistemul imunitar si trateaza o eventuala anexita mai veche. Cu polidin si eu am ramas insarcita prima data, dar n-a fost sa fie. Acum preventiv am mai facut o cura, din propria initiativa ca si prima data, vorba dr mele ginec."ca sa raman din prima insarcinata " asta ramane de vazut... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/5/2006 Mesaje: 141
| AdrianaC wrote:Daca deja incercati sa ramaneti insarcinata si inca nu ati reusit, desi toate analizele sunt OK si nu aveti niciun fel de probleme, atunci ati putea gasi utile si cele cateva tips-uri prezentate aici Sfaturile sunt bune in articol, dar un lucru nu precizeaza .....de cate ori/zi sau la cate zile sa faci treaba |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Ely wrote:Multumim de articol Adriana, tare interesant Eu am doua exemple - pe cumnata mea si pe nasica Karinei, prietena mea care tot incearaca de aproape 2 ani si nimic.  . In cazul nasei am inteles ca spermatozoizii lui sunt puturosi nu au viteza
Ei....faza cu spermatozoizii o stiu si eu de la cineva , dar pina la urma tot au avut noroc de unul asa mai "bezmetic" care sa dus direct la tinta si a dat si roade |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
|
Si eu stiu faza asta! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Acum cred ca stiu si eu acea persoana
Sa dea Domnul ca nasica isi doreste tare mult
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
|
Sa-i ajute Dumnezeu. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Ely wrote: In cazul nasei am inteles ca spermatozoizii lui sunt puturosi nu au viteza
Exista tratament pt.spermatozoizii puturosi.In Ro stiu sigur ca exista, ca imi povestea un coleg in "tema",adica cu dansii pututrosi ca a facut tratament.Dar nu am retinut decat ca sperma colectata trebuie dusa intr-un mediu foarte cald, apropiat de temepratura corpului.La momentul respectiv, eu fiind in cateva saptamani de sarcina, ma amuzase subiectul.Mai multe nu am retinut. |
|
|