CUM SA RAMAI GRAVIDA MAI REPEDE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
KIRI
Scris: Thursday, September 8, 2016 2:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/8/2016
Fetelor sunt curioasa de fetele fara probleme de sanatate grave sau ceva, cat a durat pana sa vina bebe la prima, a doua sarcina samd si cine a urmat diverse tratamente de la medic sau din cele naturiste etc si ce efecte au avut, merci
anasstasia
Scris: Friday, September 9, 2016 11:50 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Eu in primul rand mi-am facut analizele: PAP, cultura bacteriologica si citologica, ureaplasma/micolasma si clamydia. Analizele au iesit bune.
Recomand efectuarea analizelor la endocrinolog (de f. multe ori sunt gasite prea tarziu tiroidite autoimune - aici a fost cazul meu) si analize pentru trombofilie la Fundeni - Dr. Uscatescu (costa 35 lei). Daca totul iese ok te pui pe treaba.
Eu am ramas insarcinata din prima luna desi am 35 de ani, uter retrovers si ovare polichistice de la 16 ani.
Si OBLIGATORIU mancare sanatoasa!
maria2013
Scris: Friday, September 9, 2016 3:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Anastassia, eu intentionez sa fac analizele pentru trombofilie. Imi poti spune, te rog, cum ai procedat? Ai mers cu trimitere?E necesara programarea? Iti multumesc!
anasstasia
Scris: Friday, September 9, 2016 6:37 PM
Nivel

Este very easy! Am mers cu trimitere de la med. de familie direct la Fundeni dr. Uscatescu. Fara programre, fara nimic. La 6.30-7 dimineata sa fii acolo! Sa ai dosarul la tine cu toate analizele, ecografiile, tot pomelnicul. Sa ai un dosar de rezerva pe care sa-l poti lasa acolo. daca ai trombofilie vor sa ti-l pastreze, sa te aiba in evidente.
Mi-a luat sange, am platit 35 de lei si am primit rezultatul in aceeasi zi dupa ora 13.00. Asta a fost tot!
Eu suplimentar am facut si screeningul genetic pentru trombofilie care ma costat de m-a rupt, insa asta e alta poveste.
maria2013
Scris: Saturday, September 10, 2016 6:28 AM
Nivel

Multumesc frumos! Ma gândeam ca ai facut screening acolo. Si eu vreau sa fac analizele specifice trombofiliei, dar înca nu m-am hotarât unde. Ramâne de vazut.
anasstasia
Scris: Saturday, September 10, 2016 9:53 AM
Nivel

Setul de baza fa-l la Fundeni. Uscateasca este cea mai buna din tara pe felia asta.
Screeningul nu se poate face la Fundeni. Eu l-am facut la Bioclinica unde am gasit cel mai mic pret, undeva cam 500 lei. De ex. la Medsana, mai putine analize incluse in screening coparativ cu Bioclinica costau 1100 lei.
maria2013
Scris: Saturday, September 10, 2016 11:36 AM
Nivel

Multumesc frumos! Ramane acum sa vad cand pot sa ma invoiesc de la munca si sa dau o fuga la Bucuresti.
KIRI
Scris: Tuesday, September 13, 2016 11:47 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/8/2016
Clap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.