Cum sa prevenim gripa / raceala la copii in sezonul rece
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, March 6, 2013 3:10 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Sanatate multa, Lilly!
Eu ii mai dau piticutzei cate o pastilutza de Propolis C. Chiar imi cere ea ca ii plac. angel Nu stiu cat ajuta ca a racit deja de cateva ori in iarna asta. Acum, de ex., suntem pe antibiotic si cu o tuse urata rau...
Lilly of the valley
Scris: Sunday, March 17, 2013 9:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
multumim!

toata povestea s-a incheiat cu antibiotic.
kali
Scris: Monday, March 18, 2013 9:43 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Lilly of the valley wrote:
toata povestea s-a incheiat cu antibiotic.

... Cred ca asa o vom incheia si noi pentru ca m-am saturat de muci, tuse si nopti nedormite.

Edit: si febra de 4 zile...
Fluturas
Scris: Monday, March 18, 2013 3:14 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
cat am scapat toata iarna de raceala,de cand s-a mai incalzit si vremea se schimba atat de des,copii sunt tot cu tusa,muci....dar totusi,deocamdata fara antibiotic
sousourel
Scris: Friday, October 17, 2014 9:27 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Semnam condica, din pacate. A inceput Patri cu tuse urata (posibil laringita). Nu cred ca e contagioasa, fiindca la gradi nu sunt copii bolnavi. Insa, spre deosebire de ceilalti ani cand incercam sa le cresc imunitatea cu produse naturiste, acum le-am dat bronhovaxom. Macar sper c asta sa-i ajute sa nu faca o forma grava. Sau altfel...nu e viroza, e o altfel de raceala...NuStiu
roxinthya
Scris: Friday, October 17, 2014 12:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Sper sa nu ma insel dar am impresia ca exista o legatura intre mierea cu catina cu care i-am indopat si faptul ca au avut doar o usoara tuse pana acum.
aurishta
Scris: Friday, October 17, 2014 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Dupa ce deja am avut un episod urat de gripa in casa, ma gandesc serios la vaccinarea antigripala! In anii trecuti ne-am vaccinat mereu, dar anul trecut am scapat din vedere....si hop si gripa!uff
raly
Scris: Saturday, October 18, 2014 6:58 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Noi ne indopam in fieacare saptamana cu cate o doza de Oscillococcinum!Vad ca merge pana acum!Lol
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, October 19, 2014 7:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
roxinthya wrote:
Sper sa nu ma insel dar am impresia ca exista o legatura intre mierea cu catina cu care i-am indopat si faptul ca au avut doar o usoara tuse pana acum.

Exists cu siguranta! LA asta duc si eu dorul aici, LA o cura de catina cu miere si pentru copii....dar neam!
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, October 19, 2014 7:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
aurishta wrote:
Dupa ce deja am avut un episod urat de gripa in casa, ma gandesc serios la vaccinarea antigripala! In anii trecuti ne-am vaccinat mereu, dar anul trecut am scapat din vedere....si hop si gripa!uff

Depinde foarte mult daca virusul care circula coincide cu virusul/tulpina care este in vaccinul care se administreaza. De exemplu nu am vaccinat copiii antigripal pana acum, au facut in primul an de colectivitate si apoi ca o simpla raceala, in schimb EU, care sunt obligata cumva sa fac datorita mediului in care lucrez, am facut vaccinul in fiecare an, in fiecare an am sfarsit sa am gripa care s-a terminat in complicatii...
bereea
Scris: Sunday, October 19, 2014 9:11 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Domnisoara mea nu s-a mai imbolnavit de vreo 4 ani, desi au fost cazuri cand jumatate de clasa lipsea din cauza gripei. Combinatia castigatoare pentru noi cred ca a fost mierea de albine+ suc de portocale/ grapefruit/ lamaie + inot.
aurishta
Scris: Sunday, October 19, 2014 6:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
bereea wrote:
Domnisoara mea nu s-a mai imbolnavit de vreo 4 ani, ..... Combinatia castigatoare pentru noi cred ca a fost mierea de albine+ suc de portocale/ grapefruit/ lamaie + inot.
Bravoo Bravoo Mai ales inotul, zic eu!ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.