Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| AdrianaC wrote: Cat timp poti sa ii tii la baie cand au febra mare si cum procedezi mai exact?
Da, si pe mine m-ar interesa... Of, multa sanatate! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Praslica, sanatate multa la copii SI eu tot la fel ii scad temeperatura, o bag in apa calduta si o las sa se joace pana se raceste apa si pana ii scade temperatura. Alteori folosesc comprese/spalari locale cu apa rece (calaie sau cum se zice, nu foarte rece dar nici calda). Praslica, zi-ne si noua cum faci tu... |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Cum fac, cum nu fac, am luat-o si eu! E diferita tulpina de virus fata de cea din vaccin, asta e clar si e urata rau de tot! SI eu cu 39.1 C (din cat pot tine eu minte nu am avut niciodata temperatura asta!), dureri musculare, tuse uscata, dureri oculare... I-am tinut pana s-a mai racit apa putintel, le-am mai adaugat putina apa calda sa mai stea acolo. Cred ca vreo 15 minute i-am tinut, cat am reusit sa ii hranesc putin si sa le dau sa bea ceva. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sanatate multa!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Offf!Sanatate va doresc !Ce temperatura mare ! Ai mei cu mucisori amanbdoi! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Aveti grija de voi si de copilasi ! Mie imi e groaza si sa ma gandesc.
De azi incep sa ii indop iar cu tinctura de propolis, macar asa poate le mai cresc putin imunitatea... |
|

| Hop si noi pe lista bolnavilor... Cea mai buna metoda sa te protejezi e sa-i dai in cap aluia de stranuta sau tuseste in fata ta. Eu la concluzia asta am ajuns, ca degeaba invat copilul sa spele mainile de 100 de ori pe ora si sa mancance sanatos si tot tacamul, vine un needucat si sufla virusii chiar in nasul tau |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Deci am reusit si eu sa incep sa imi revin dupa 3 zile de 39.1 C si semi-contienta. Azi sunt un pic mai bine am reusit sa cobor sub 38 C. Ma simt slabita si nauca de cap. Inca o data: nu cred ca este vreo modalitate de a preveni gripa....Mai vazusem zilele trecute pe TV pe unii care purtau masca peste tot...poate ei nu fac gripa!  Sanatate Mikaela! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Si edy al meu cu gripa febra 39,6 maxim pana azi, scade dupa 2 ore de cand ii pun supozitorul si peste alte 2 ore e la fel de mare. Alternez paracetamol cu ibuprofen la 4 ore. A zis dr sa ma astept la 3-4 zile de febra, chiar si 40,si care nu vrea sa scada prea usor si revine prea repede, si atunci sa ii pun compresa de gheata pe ceafa. Sa il tin cat mai lejer imbracat si sa-l hidratez. Sper sa scape repede si fara complicatii. Asta e a doua gripa ce o face, prima a avut-o la 4 luni si pe urma a facut otita, dr spunea ca a fost complicatie dupa gripa. Ma pun la nani acum cat i-a scazut febra si pun ceasul sa sune din ora in ora sa vad daca are febra. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Sanatate multa si aveti grija mare !
Noi deocamdata suntem OK, Doamne ajuta ! Nu stiu cat va dura, dar sper sa nu o patim... |
|

| Sanatate multa lui Edy!
Noi ne-am revenit, mai avem tuse si mucisori dar ce-a fost mai greu a trecut. Azi sunt pusa pe dezinfectari majore si curatenie |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Azi a fost ?i edy mai bine, febra doar 38,5 avem deja 3 zile de febra, deci sper ca am trecut si noi de ce a fost mai rau, acum sa vedem cat suntem noi de puternici, daca il luam si noi virusul sau scapam. Edy tusa si muci nu a avut pana si gatul arata bine, spune dr. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sanatate va doresc si sper ca sa nu luati si voi Lia ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| S-a lipit si de fii-mea. Era culmea sa scape, dupa "atacul" viral din ultima perioada. Saptamana trecuta mai bine de jumatate din copiii din clasa ei erau acasa cu viroze. Noi eram bine-merci. Vineri Andrei era praf, asta dupa ce a jucat fotbal in tricou, ca deh era cald. Aseara mandra era cam molcuta, dar nu avea febra, i-am dat ibalgin si niste dropsuri de propolets, ca mi-a zis ca o ustura si gatul. Pe la 5.00 s-a trezit, era fierbincioara, avea 37,5, dar nu mai avea voce. Pana la 7.00 era ok ca si stare, mai rau cu vocea. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sananate fetitei, Lacramioara!
A fost culmea cu gripa anul acesta, bolnavi la greu...se pare ca nimeni n-a scapat |
|
|