Cum sa pastrati vie flacara dragostei ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Tuesday, October 9, 2012 8:23 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu nu stiu daca romantismul se invata sau vine dinauntrul perosoanei, dar parca sotul meu era mai altfel la inceputul casniciei.Noi avem aproape 14 ani de cand suntem casatoriti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa intram intr-o anumita rutina (in care de altfel am si intrat)si sa nu facem nimic pentru a fi din nou cum a fost candva.Cum din partea lui nu am mari asteptari trebuie sa incerc eu, dar nu prea stiu de unde sa incep.
Deja am inceput sa fiu mai atenta cu el, sa-l sarut cand nu se asteapta...ma gandesc sa-i pun niste biletele prin buzunar sa le gaseasca cand nici nu se asteapta.N-am innebunit, nu?
sweet angel
Scris: Tuesday, October 9, 2012 8:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
faza cu sarutatul cand nu se asteapta o fac si eu de cateva zile, asa faceam inainte cand eram tineri sic si de multe ori ramane surprins ca nu se asteapta. uneori ma intreaba daca ma simt bine alcool
biletele nu vreau sa ii pun ca am inteles ca fosta sotie ii scria biletele si nu vreau sa o imit chitara
ingerash
Scris: Tuesday, October 9, 2012 9:55 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Amandoi parteneri trebuie sa participe la acest lucru,nu poate doar sotul sau sotia sa mentina vie pasiunea pentru ca se ajunge la partea opusa,la senzatia de a fi dominat,sufocat....si va cauta sa evadeze...
Bereea tu oferi zi de zi,pana si mancarea in mod special,prezenta ta,esti o femeie frumosa,eleganta,stilata,desteapta....eu scuza-ma pentru sinceritate i-as pune ochelari cu lupepupici
sweet angel,tu esti tu,nu te lasa umbrita de fostapupici
bereea
Scris: Tuesday, October 9, 2012 10:05 AM
Nivel

Ingeras, poate m-am exprimat gresit:sotul meu ma iubeste , imi face mofturile dar la cererea mea nimic din proprie initiativa, ar face dragoste cu mine cat de mult, dar...lipseste acel ceva, micile surprize , nu cauta sa ma surprinda cu nimic...asta imi lipseste
ingerash
Scris: Tuesday, October 9, 2012 10:20 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Aha am inteles,tie iti lipseste ceva sufletesteangel
kali
Scris: Tuesday, October 9, 2012 11:52 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, insa pentru noi e vital timpul petrecut in 2, cu copiii si stress-ul lasat acasa. Fara planuri, fara discutat de probleme si altele din astea care te consuma zilnic... doar picanterii si joaca - ca si cum am fi fugit de acasa.ras

Cam asta facem noi ca sa tinem flacara aprinsa - a se intelege pasiunea. Nu e vorba, ca ne iubim la fel de mult si suntem la fel de tandri unul cu altul, insa ritmul asta de zi cu zi ne cam agita si ne cam face sa uitam de noi. Momentul il simtim... atunci cand suntem deconectati mai multa vreme si nu mai suntem in " rezonanta "... obosim... pac, facem o rezervare pe undeva si fugim sa ne facem mofturile departe de casa. Si uite asa impuscam mai multi iepuri deodata ca ne si odihnim, ne si deconectam, ne si plimbam... avem timp de noi si ne incarcam bateriile pentru o perioada... simtim ca traim si vibram cu ceea ce ne inconjoara - mare lucru in ziua de azi!

Biletele si surprizele merg si ele, insa daca ai timp de respiro - adica degeaba gasesc declaratii de dragoste in buzunar, ca zambesc si trec mai depare - nu am timp nici sa dau un telefon pe loc ca sa raspund gestului si tot seara ne gaseste mai linititi... Cand esti ocupat/preocupat nici nu ai timp sa dai importanta cuvenita gestului, chiar daca te maguleste.

Asta discutam si cu iubitul zilele trecute: nu mai dam aceeasi importanta mail-urilor si sms-urilor si rar mai avem timp de jocuri pe parcursul zilei... nu pentru ca s-a schimbat ceva in casnicia noastra, ci pentru ca suntem prea prinsi de toate si mereu cu gandul la ce mai avem de facut, in contratimp... trebuie cate un de-click... insa nu renuntam nici la astea, ca e mare lucru sa te stii in gandul celuilalt...

t-mihaela
Scris: Tuesday, October 9, 2012 4:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Fetelor, parerea mea e ca e fortat si nenatural sa faci ce nu-ti sta in fire ...eu n-as putea sa fac biletele n-as fi eu sa fac asta ,sau sa-mi vina Kaze cu flori la usa cand stie ca detest florile in vaza.Mai apare cu cate o cutie cu bomboane dar si alea nu prea le nimereste si poate asta il face si mai valoros in ochii mei ca se straduieste alcool In fine,anul asta de ziua mea m-a trimis sa-mi iau singura tortul hohot ...sunt lucruri marunte care se intampla doar pentru ca fiecre este el insusi si nu incearca sa fie altcineva.Nu conteaza ca sotul a uitat sa ridice tortul de ziua ta cand in fiecare zi iti arata ca ii pasa de tine si existenta ta in viata lui e totul.
Pentru noi ar fi obositor sa tot inventam kestii sa tinem flacara aprinsa,ea arde asa, nu stiu cum de la sine ...poate ce spunea de sufletele pereche, nu tre sa faca prea mari eforturi.

Bereea nici al meu nu se oboseste cu surprizele dar intrebarea este ,as vrea eu sa faca asta ? Nu neaparat ,de fapt nici nu-mi plac surprizele si el stie ... ca atunci ma obliga sa inventez si eu surprize si am intra intr-un cerc vicios obositor si fortat care nu mi-ar place si nu ma caracterizeaza , cum spuneam ar trebui sa devin altcineva sa nu mai fiu eu insami.Nu e vorba aici ca el e neatent sau nu e interesat de starea ta sufleteasca dar pur si simplu asa e el problema nu e a lui ci a ta ,asteptarile tale nu sunt compatibile cu ofertele lui ras .
bereea
Scris: Wednesday, October 10, 2012 8:22 AM
Nivel

kali wrote:
Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, insa pentru noi e vital timpul petrecut in 2, cu copiii si stress-ul lasat acasa. Fara planuri, fara discutat de probleme si altele din astea care te consuma zilnic... doar picanterii si joaca - ca si cum am fi fugit de acasa.ras

Asta imi lipseste mie

Mihaela, la mine sotul era candva altfel, mie imi place sa primesc flori, sa fiu invitata in oras fara sa ma astept, etc.Poate cu anii a devenit si el mai putin sensibil, poate problemele vietii le coplesesc pe cele ale sufletului, dar acum imi doresc tare -tare o plimbare in miez de noapte prin Roma, vreau sa simt forfota si muzica in jurul meu.Sper sa o facem cand Ale merge la pijama-party, pentru ca noi nu avem niciodata cu cine sa o lasam sa ne ocupam doar de noi doi.
Nici eu nu vreau ceva fortat, vreau sa vina din interiorul lui/al meu...ei, mai vedem, noi
shirel
Scris: Wednesday, October 10, 2012 8:44 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Da ,intradevar trebuie sa ne cautam timp sa petrecem cu partenerul de viatza.eu nu neaparat trebuie sa ies afara ,la un restaurant sau plimbare.Ne inchidem in dormitor cu un film bun ,cu un pahar de vin ne imbratisam si toata lumea este a noastra.Tin sa precizez ca noi o facem destul de des ne-am facut un ritual macar de doua ori pe luna si este super.Acuma fiecare si ce i se potriveste ,noi chiar suntem foarte romantici amandoi asa ca ne simtim bine si in apele noastre mai mereu si de fiecare data ne surprindem unul pe celalalt cu ceva care ne fascineaza.(copii deja s-au obisnuit cu pupaturile noastre oriunde si oricand ,mai ales cand suntem cu masina ,fiecare semafor rosu a ramas ca traditie hohot nu trece fara sa nu ne pupam sic )Noi profitam de orice clipa ,nu conteaza ca sunt sau nu copii in jur iubirea noastra raspandeste peste tot.
Mihaela ,nici mie nu-mi place sa am flori in vaza ,fiindca pe urma se usuc si trebuie sa le arunc dar totusi imi place sa le primesc cu conditia ca pe urma sa nu le vad cand se ofilesc.Fiecare cu cel deranjeaza,nu?
t-mihaela
Scris: Wednesday, October 10, 2012 4:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
shirel wrote:
Mihaela ,nici mie nu-mi place sa am flori in vaza ,fiindca pe urma se usuc si trebuie sa le arunc dar totusi imi place sa le primesc cu conditia ca pe urma sa nu le vad cand se ofilesc.

Exact ,de asta nu-mi plac nici mie ,nu-mi plac mortaciuni in casa ...flori moarte , am avut un pestisor auriu care a murit in apa ,nu vreau sa vad vieti care se trec in casa mea .Am un hamster si e cam la sfarsitul vietii lui mi-e groaza ca intr-o zi il gasesc mort in cusca deja am cosmare cu hamsteri morti pale .
kali
Scris: Thursday, October 11, 2012 8:43 AM
Nivel

bereea wrote:

Asta imi lipseste mie

Mihaela, la mine sotul era candva altfel, mie imi place sa primesc flori, sa fiu invitata in oras fara sa ma astept, etc.Poate cu anii a devenit si el mai putin sensibil, poate problemele vietii le coplesesc pe cele ale sufletului, dar acum imi doresc tare -tare o plimbare in miez de noapte prin Roma, vreau sa simt forfota si muzica in jurul meu.Sper sa o facem cand Ale merge la pijama-party, pentru ca noi nu avem niciodata cu cine sa o lasam sa ne ocupam doar de noi doi.
Nici eu nu vreau ceva fortat, vreau sa vina din interiorul lui/al meu...ei, mai vedem, noi

Cred ca asta lipseste cam tuturor familiilor cu copii - nu au cu cine-i lasa sau nu se pot desprinde de ei - deci ma intelegi...

Faza cu inchisul in dormitor cu ceva bun si un film, eventual, o facem de cel putin 2 ori/sapt ( cat ne permite starea de oboseala mai mult sau mai putin accentuata )... la resto mancam in fiecare zi numai noi 2, insa eu vorbeam de deconectare totala si stare din aia de adolescent beat de cap din cauza hormonilorhohot ... conexiune de suflete... nu stiu daca ma fac inteleasa... euforia aia de locuri frumoase, noi si stari deosebite... ( ca idee, planificam o plecare la Viena - Bereea e vinovataras - sper sa ne iasa, insa nu e neaparat de plecat atat de departe ).

Ah, si mie imi place sa primesc flori de tot felul: taiate... in ghiveci... nici nu conteaza. Daca as avea o problema cu asta probabil ca tot m-as bucura la cele in ghiveci, ca nu am avut niciodata prea multe orhidee, de ex.ras Iar daca nu flori, sunt bune si bijuteriilehohot

bereea
Scris: Thursday, October 11, 2012 8:55 AM
Nivel

kali wrote:

. ( ca idee, planificam o plecare la Viena - Bereea e vinovataras - sper sa ne iasa, insa nu e neaparat de plecat atat de departe ).

Imi asum responsabilitateacool

kali wrote:

Ah, si mie imi place sa primesc flori de tot felul: taiate... in ghiveci... nici nu conteaza. Daca as avea o problema cu asta probabil ca tot m-as bucura la cele in ghiveci, ca nu am avut niciodata prea multe orhidee, de ex.ras Iar daca nu flori, sunt bune si bijuteriile:004:

E buna!hohot
shirel
Scris: Thursday, October 11, 2012 9:17 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu totusi raman la ideea ca fiecare dintre noi avem felul nostru de a ne distra si de a ne umple viatza personala si intima.Noi suntem asa de indragostiti si plini de hormonii hohot ai adolescentei mereu ,nu pot sa explic asta doar poate fiindca nu a fost o dragoste la prima vedere de la inceput si pe urma treptat treptat am ajuns sa avem intre noi o legatura si o iubire c-an filme.Ceea ce-mi place la noi pe langa ca petrecem ptr noi maximul de timp pe care-l avem impreuna (numai noi singurei)avem si activitati care nu sunt impreuna dar care au si ele un efect foarte pozitiv in momentul in care ne reintalnim.De exemplu Yohanan este invitat la o distractie cu prieteni lui ,se intoarece acasa plin de entuziasm si imi spune ce dor i-a fost de mine ,ce bine-i ca m-a are si cat de mult ma iubeste deci starea aia de adolescent indragostit lulea .eu l-a fel am nevoie macar o data la cateva luni de o iesire singura cu prietenele .La fel nu vreti sa stiti ce se intampla cand ma intorc acasa hohot deci si despartirile pe o scurta perioada la noi ne face viatza si mai frumoasa si ne face sa ne iubim si mai mult sau mai bine zis sa ne reinoim toate simturile iubirii adolescente nebune.Eu una spun cu mana pe inima nu vreau sa mai adaug nimic ci vreau numai ca totul sa ramana exact cum este la noi acuma :fermecator!!
bereea
Scris: Thursday, October 11, 2012 9:21 AM
Nivel

Shirel, nu pot decat sa ma bucur pentru voipupici
kali
Scris: Thursday, October 11, 2012 9:24 AM
Nivel

shirel wrote:
Eu totusi raman la ideea ca fiecare dintre noi avem felul nostru de a ne distra si de a ne umple viatza personala si intima.Noi suntem asa de indragostiti si plini de hormonii hohot ai adolescentei mereu ,nu pot sa explic asta doar poate fiindca nu a fost o dragoste la prima vedere de la inceput si pe urma treptat treptat am ajuns sa avem intre noi o legatura si o iubire c-an filme.Ceea ce-mi place la noi pe langa ca petrecem ptr noi maximul de timp pe care-l avem impreuna (numai noi singurei)avem si activitati care nu sunt impreuna dar care au si ele un efect foarte pozitiv in momentul in care ne reintalnim.De exemplu Yohanan este invitat la o distractie cu prieteni lui ,se intoarece acasa plin de entuziasm si imi spune ce dor i-a fost de mine ,ce bine-i ca m-a are si cat de mult ma iubeste deci starea aia de adolescent indragostit lulea .eu l-a fel am nevoie macar o data la cateva luni de o iesire singura cu prietenele .La fel nu vreti sa stiti ce se intampla cand ma intorc acasa hohot deci si despartirile pe o scurta perioada la noi ne face viatza si mai frumoasa si ne face sa ne iubim si mai mult sau mai bine zis sa ne reinoim toate simturile iubirii adolescente nebune.Eu una spun cu mana pe inima nu vreau sa mai adaug nimic ci vreau numai ca totul sa ramana exact cum este la noi acuma :fermecator!!

coeur coeur Foarte frumos!coeur coeur
Sigur ca fiecare cuplu e unic... discutam si noi chestii-trestii pe aici, ca fetele...pupici

Bereea, pup!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.