Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu cred ca sunt destul de maricei ca sa le iei temperatura sub axila. Daca totusi nu se poate, poti continua sa le-o masori intra-rectal sau in urechiusa. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| De cand s-a nascut, i-am luat temperatura fiica-mii numai la subrat. Si citirea a fost ok de fiecare data. Cat sunt bebelusi, temperatura merge luata in fundulet, dar dupa 1-2 ani copiii nu mai stau; numai cand te vad cu el se oripileaza si te chinui asa cum faci tu sa-i prinzi sa stea. Asa la subrat, la tampla, la ureche le face placere sa si-l tina singuri. Noua pediatra ne ia temperatura in gura cu un termometru profesional, mai smecher. Nu mi-a zis ca trebuie musai sa iau din fundulet sau din gura ca altfel nu afiseaza bine termometrul. In zilele noastre, astea digitale sunt destul de precise oriunde le-ai folosi si nu mai zic ce rapide, am unul care-mi citeste in 2-3 secunde. Cand eram copii, parintii nostri aveau din alea cu mercur, stateai plictisit 5 minute cu el pana se stabiliza...posibil sa fi dat diferente maricele intre locurile unde luai. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Kali Am mai ramas socata cand am citit ca pe baieti ii chema la fel.Nu inteleg! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| mamicavesela wrote:Ai dreptate mirela74chris..am gresit dar tot nu o sa-ti iasa socoteliile  David are 2 ani si 2 luni..nu 2 ani si 7 luni..dar oricum nu conteaza ca sunt adoptati amandoi...eu nu am putut ramane insarcinata. Pai asa mai merge.Am crezut ca nu vad bine.Sa iti traiasca puii.Si revenind la temperatura.La subrat e ok la varsta lor. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| eu inteleg, dar sigur va explica Kali |