cum sa le iau temperatura?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mamicavesela
Scris: Tuesday, July 19, 2011 3:16 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna ziua,
Vreau sa va intreb si eu cum luati voi temperatura si cu ce tip de termometru?
Eu am unul digital de la braun si sunt multumita de el.Eu le iau temperatura in fundulet. Ai mei zgomotosi au 2 ani si 10 luni (emma) si 2 ani si 7 luni (david).Eu leam luat mereu in fundut ca si mie mama asa mia luat temperatura pana la 13 ani..ca dupa nu am mai racit..si mereu era corects i am zis sa le iau si eu tot asa.In plus medicul a zis ca e mai bn asa ca e cel mai corect.
Si chiar nu e chinuitor.voi ce ziceti drage mamici?pupici
aurishta
Scris: Tuesday, July 19, 2011 3:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu cred ca sunt destul de maricei ca sa le iei temperatura sub axila. Daca totusi nu se poate, poti continua sa le-o masori intra-rectal sau in urechiusa.
mirela74chris
Scris: Tuesday, July 19, 2011 4:38 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
mamicavesela wrote:
Buna ziua,
Vreau sa va intreb si eu cum luati voi temperatura si cu ce tip de termometru?
Eu am unul digital de la braun si sunt multumita de el.Eu le iau temperatura in fundulet. Ai mei zgomotosi au 2 ani si 10 luni (emma) si 2 ani si 7 luni (david).Eu leam luat mereu in fundut ca si mie mama asa mia luat temperatura pana la 13 ani..ca dupa nu am mai racit..si mereu era corects i am zis sa le iau si eu tot asa.In plus medicul a zis ca e mai bn asa ca e cel mai corect.
Si chiar nu e chinuitor.voi ce ziceti drage mamici?pupici

Copii tai sunt infiati sau ai gresit cand ai scris?Nu poti avea 2 copii la un interval atat de scurt.
delfinasa
Scris: Tuesday, July 19, 2011 5:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
De cand s-a nascut, i-am luat temperatura fiica-mii numai la subrat. Si citirea a fost ok de fiecare data. Cat sunt bebelusi, temperatura merge luata in fundulet, dar dupa 1-2 ani copiii nu mai stau; numai cand te vad cu el se oripileaza si te chinui asa cum faci tu sa-i prinzi sa stea. Asa la subrat, la tampla, la ureche le face placere sa si-l tina singuri.
Noua pediatra ne ia temperatura in gura cu un termometru profesional, mai smecher. Nu mi-a zis ca trebuie musai sa iau din fundulet sau din gura ca altfel nu afiseaza bine termometrul. In zilele noastre, astea digitale sunt destul de precise oriunde le-ai folosi si nu mai zic ce rapide, am unul care-mi citeste in 2-3 secunde. Cand eram copii, parintii nostri aveau din alea cu mercur, stateai plictisit 5 minute cu el pana se stabiliza...posibil sa fi dat diferente maricele intre locurile unde luai.
kali
Scris: Tuesday, July 19, 2011 8:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
mirela74chris wrote:
Nu poti avea 2 copii la un interval atat de scurt.

Na, si tu...
Si eu am unul de 6 ani si 1 luna, unul de 5 ani si 7 luni... 2 ani si 7 luni si 2 ani si 4 luni. Iar pe baieti ii cheama Eric.hohot
On-topic: sunt mari. Clar sub axila.
oanamaria
Scris: Tuesday, July 19, 2011 9:18 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Kali what
Am mai ramas socata cand am citit ca pe baieti ii chema la fel.Nu inteleg!oare
mamicavesela
Scris: Tuesday, July 19, 2011 10:02 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ai dreptate mirela74chris..am gresit dar tot nu o sa-ti iasa socoteliileras David are 2 ani si 2 luni..nu 2 ani si 7 luni..dar oricum nu conteaza ca sunt adoptati amandoi...eu nu am putut ramane insarcinata.nervi
mirela74chris
Scris: Tuesday, July 19, 2011 11:58 PM

mamicavesela wrote:
Ai dreptate mirela74chris..am gresit dar tot nu o sa-ti iasa socoteliileras David are 2 ani si 2 luni..nu 2 ani si 7 luni..dar oricum nu conteaza ca sunt adoptati amandoi...eu nu am putut ramane insarcinata.nervi

Pai asa mai merge.Am crezut ca nu vad bine.Sa iti traiasca puii.Si revenind la temperatura.La subrat e ok la varsta lor.
mirela74chris
Scris: Tuesday, July 19, 2011 11:59 PM

oanamaria wrote:
Kali what
Am mai ramas socata cand am citit ca pe baieti ii chema la fel.Nu inteleg!oare

Nici eu.sorry
bereea
Scris: Wednesday, July 20, 2011 8:34 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
eu inteleg, dar sigur va explica Kali
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.