Cum sa impachetam un cadou
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aidaalex
Scris: Tuesday, December 19, 2006 4:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Kiki
Scris: Tuesday, December 19, 2006 4:31 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Foarte dragutze modalitatile de ambalare a cadourilor. Asta daca te duci sa le dai personal...daca le trimit prin posta le fac astia varza la cum arunca pachetele pe acolo.
Mie imi place sa impachetez cadourile, cu tot felul de fundite, cu hartie potrivita pentru persoana careia ii dau cadoul.
Insa stiu ca nu merge cadou ambalat in punga de cadouri. Daca preferi punga de cadouri, cadoul nu se mai ambaleaza.
aidaalex
Scris: Tuesday, December 19, 2006 4:35 PM

Eu prefer sa le impachetez, pungile se gasesc pe toate drumurile sunt prea comune.
MNiko
Scris: Tuesday, December 19, 2006 10:43 PM

Nici mie nu-mi plac pungile de cadou. E atat de frumoasa emotia aia cand despachetezi un cadou! Unde mai pui ca se si aseaza frumos sub brad, si chiar daca pica intr-o parte nu se amesteca cadourile intre ele.
MNiko
Scris: Monday, December 24, 2007 5:38 AM

Si anul acesta am ambalat cadourile pe fiecare in parte si le-am pus eticheta in forma de bradut. Abia astept sa vad reactia Cristinei si a sotului cand isi vor desface cadourile.
delfinasa
Scris: Wednesday, December 26, 2007 2:55 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
dance Imi place sa ofer cadouri impachetate in hartie cu diverse imprimeuri specifice ocaziei (Craciun, Paste, Thanksgiving, nastere bebe- baietel/fetita, botez, nunta, Valentine's day, zi de nastere etc.). Pun cadoul pe hartie, apreciez cam cat sa tai astfel incat sa-l infasor, tai, lipesc cu bucatele de scotch la imbinare, apoi iau capetele, le pliez din lateral inspre mijloc astfel incat se formeaza un trunchi de con, pliez o parte, apoi cealalta peste (avand grija sa ramana partea de lipit tot pe partea unde este lipita si imbinarea de la infasurat) si lipesc cu scotch. Il leg cu panglica si/sau lipesc o funda, un abtibild cu "for..." si "from..." (daca am), scriu o urare si gata cadoul chitara.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.