Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Foarte dragutze modalitatile de ambalare a cadourilor. Asta daca te duci sa le dai personal...daca le trimit prin posta le fac astia varza la cum arunca pachetele pe acolo. Mie imi place sa impachetez cadourile, cu tot felul de fundite, cu hartie potrivita pentru persoana careia ii dau cadoul. Insa stiu ca nu merge cadou ambalat in punga de cadouri. Daca preferi punga de cadouri, cadoul nu se mai ambaleaza. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nici mie nu-mi plac pungile de cadou. E atat de frumoasa emotia aia cand despachetezi un cadou! Unde mai pui ca se si aseaza frumos sub brad, si chiar daca pica intr-o parte nu se amesteca cadourile intre ele. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Imi place sa ofer cadouri impachetate in hartie cu diverse imprimeuri specifice ocaziei (Craciun, Paste, Thanksgiving, nastere bebe- baietel/fetita, botez, nunta, Valentine's day, zi de nastere etc.). Pun cadoul pe hartie, apreciez cam cat sa tai astfel incat sa-l infasor, tai, lipesc cu bucatele de scotch la imbinare, apoi iau capetele, le pliez din lateral inspre mijloc astfel incat se formeaza un trunchi de con, pliez o parte, apoi cealalta peste (avand grija sa ramana partea de lipit tot pe partea unde este lipita si imbinarea de la infasurat) si lipesc cu scotch. Il leg cu panglica si/sau lipesc o funda, un abtibild cu "for..." si "from..." (daca am), scriu o urare si gata cadoul . |