cum sa ii ingrijesc ciocul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fronanamaria
Scris: Friday, January 26, 2007 9:52 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna, si eu sunt o mare iubitoare de papagali dar se pare ca piticotul meu are nevoie de mai mult. am un perus super simpatic si zapacit dar nu stiu ce s-a intamplat si de cateva zile are ciocul si putin din nasuc acoperite cu ceva ca o piatra. nu stiu ce sa ii fac si cred ca il doare pt ca mereu se pune cu ciocul pe ce nimereste si sta nemiscat. va rog mult daca aveti idee spuneti-mi si mie ce sa ii fac. sper sa scape de doctor pt ca nu accepta sa puna nimeni mana pe el. sta numai cu mine si cum se apropie cineva de colivie incepe sa se zbata si sa se loveasca.cry
delfinasa
Scris: Saturday, January 27, 2007 5:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Ai incercat sa-i cureti ciocul cu un dezinfectant usor? S-o fi lovit, se poate sa fi luat vreo boala...ar fi bine sa-l vada un veterinar, sa stii ce are si cum sa-l ingrijesti sa se faca bine. Sanatate puiului tau si tie: welcome pe planeta piticilor:001:!
fronanamaria
Scris: Tuesday, January 30, 2007 9:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
se pare ca mititelul meu avea ceva ca o raie. mi s-a spus ca e ceva normal la papagali dar din fericire acum e bine si i s-a curatat ciocul. daca patiti asa ceva aceasta boala se trateaza cu tetraciclina. trebuie sa il dati pe cioc si pe picioruse si se vindeca repede. nu am nici cea mai mica ide de unde a facut asa ceva dar ma bucur ca a scapat usoryes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.