Cum sa faci un baietel
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laura
Scris: Friday, February 8, 2008 6:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Sa va spun cum am facut eu baietel angel Mi-am dorit enorm-infinit-disperat de mult o fetita si, surpriza, a iesit un baietel ras Deci, Rody, poate la urmatorul vei aplica aceasta metoda angel
andiva
Scris: Sunday, February 10, 2008 8:18 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/19/2008
exact asa e si la mine. Toata viata ma vedeam cu o fetita de manuta, dar acum (in a 7 sapt) sunt sigura ca e baiat... Dar sigura, SIGURA!!!!

Va tin la curent...
mommy
Scris: Sunday, February 10, 2008 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Laura wrote:
Sa va spun cum am facut eu baietel angel Mi-am dorit enorm-infinit-disperat de mult o fetita si, surpriza, a iesit un baietel ras

hohot hohot hohot
bulibuli
Scris: Monday, March 17, 2008 11:11 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
AdrianaC wrote:
Daca va doriti sa ramaneti insarcinata si sa aveti un baietel, sunt anumite lucruri de care trebuie sa tineti seama pentru a va spori sansele. Dr Shettles a descoperit o metoda prin care puteti sa alegeti cu un procent de reusita de 80-90% sexul bebelusului, in cazul in care va doriti un baietel. Puteti de asemenea sa cautati si cartea Dr Landrum Shettkes, "How to Choose the Sex of Your Baby".

Asa cum stiti probabil deja, sexul bebelusului este determinat de spermatozoidul barbatului. Spermatozoizii cu cromozom Y, care duc la dezvoltarea unui baietel, sunt mai mici si mai rapizi decat spermatozoizii cu cromozom X, care duc la dezvoltarea unei fetite. Totodata, ei pot ajunge mai rapid la ovul, dar sunt si mai fragili.

Citeste mai multe aici

http://www.sfatulmedicului.ro/Dictionar_medical/ereditate_5894.html

hmmm... nu exista spermatozoizi cu x si spermatozoizi cu y, fiecare spermatozoid are ambii cromozomi, xy, in timpul diviziunii celulare ei se vor separa si se vor uni cu cate unul de la mama, textul gasit de tine este probabil o traducere inexacta din limba engleza, probabil ca textul in engleza se refera la faptul ca celula purtatoare a perechii xy este mai mica si mai rapida (spermatozoidul) iar cea cu xx e mai mare si mai rezistenta(ovulul), de aceea natura a avut grija... si la un ovul mare si fortzos, avem milioane de spermatozoizi mici si ambitiosi...
Cat despre determinarea sexului, eu nu prea cred in asa ceva... supozitii poate face oricine, sansa sa nimereasca este mare: 50%. Parerea mea e ca unele chestii nu pot fi influentate, si poate e mai bine asa, sa fie cum vrea Cel de Sus, ca altfel s-ar produce un dezechilibru (de ex ce-ar fi daca prin inconstienta oamenilor ar ajunge ca populatia planetei sa fie reprezentata in proportie de 80% de barbati)??
oanalaurisa
Scris: Monday, March 17, 2008 11:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
bulibuli wrote:

hmmm... nu exista spermatozoizi cu x si spermatozoizi cu y, fiecare spermatozoid are ambii cromozomi, xy, in timpul diviziunii celulare ei se vor separa si se vor uni cu cate unul de la mama, textul gasit de tine este probabil o traducere inexacta din limba engleza, probabil ca textul in engleza se refera la faptul ca celula purtatoare a perechii xy este mai mica si mai rapida (spermatozoidul) iar cea cu xx e mai mare si mai rezistenta(ovulul), de aceea natura a avut grija... si la un ovul mare si fortzos, avem milioane de spermatozoizi mici si ambitiosi...
Cat despre determinarea sexului, eu nu prea cred in asa ceva... supozitii poate face oricine, sansa sa nimereasca este mare: 50%. Parerea mea e ca unele chestii nu pot fi influentate, si poate e mai bine asa, sa fie cum vrea Cel de Sus, ca altfel s-ar produce un dezechilibru (de ex cear fi daca prin inconstienta oamenilor ar ajunge ca populatia planetei sa fie reprezentata in proportie de 80% de barbati)??

Da,chiar asa,pana la urma ar disparea femeile sau cele 20% ar fi vai de capul lor pana la urma...cu atatia barbati pe capul lor...hohot buna poanta...
bulibuli
Scris: Monday, March 17, 2008 11:22 PM

Laura wrote:
Sa va spun cum am facut eu baietel angel Mi-am dorit enorm-infinit-disperat de mult o fetita si, surpriza, a iesit un baietel ras Deci, Rody, poate la urmatorul vei aplica aceasta metoda angel

hohot
firstprize Laura, sa-ti traiasca baietelul, sunt convinsa ca acum esti o mamica fericita si nu l-ai da pe 10 fete!! Mi se pare amuzant, mai ales pt ca si eu imi doresc enorm o fetita. Noi incercam de ceva timp sa avem bebe.. De 8 martie sotul mi-a oferit o seara romantica, si la sfarsitu serii mi-a spus ca asta e cadoul lui de 8 martie: un bebe (era el sigur, sigur). Acum de vreo 2 zile vad ca sunt cam somnoroasa, storc toate acriturile si le beau iar seara am un gust metalic in gura.. si ma gandesc ca poate a avut dreptate.. in rest nu mi-e rau, ma simt chiar foarte bine. Asteptam testul cu nerabdare si ma rog sa fie fata ras flowers
Rody
Scris: Monday, March 17, 2008 11:26 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Ma fetelor,eu nu cred ca e adevarat ca dac iti doresti fetita faci un baietel,si invers.Prima dat mi-am dorit o fetita cu ochii albastri.Mi-am dorit-o din inima si fetita aiesitras Acum nu se stie 100% ca e fetita si bebe din burticaa finca medicul nu a fost sigur.Deci mai am o sansa sa fie baiat.Momentul adevarului il voi afla pe 1 Aprilie cand am ecoras sic
dya
Scris: Monday, March 17, 2008 11:40 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Rody wrote:
Ma fetelor,eu nu cred ca e adevarat ca dac iti doresti fetita faci un baietel,si invers.Prima dat mi-am dorit o fetita cu ochii albastri.Mi-am dorit-o din inima si fetita aiesitras Acum nu se stie 100% ca e fetita si bebe din burticaa finca medicul nu a fost sigur.Deci mai am o sansa sa fie baiat.Momentul adevarului il voi afla pe 1 Aprilie cand am ecoras sic

Poate o sa fii pacalita si o sa fie baietel.sic ras dance pupici
Rody
Scris: Monday, March 17, 2008 11:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
dya wrote:

Poate o sa fii pacalita si o sa fie baietel.sic ras dance pupici

Mai stihohot
bulibuli
Scris: Tuesday, March 18, 2008 12:42 AM

Rody wrote:

Nici eu nu cred, dar tare imi dorsc fata.. nici nu stiu inca daca sunt insarcinata si deja visez ca ne plimbam cu rolele, ii cumpar rochite offffoffff
AdrianaC
Scris: Tuesday, March 18, 2008 5:20 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
bulibuli wrote:

Cat despre determinarea sexului, eu nu prea cred in asa ceva... supozitii poate face oricine, sansa sa nimereasca este mare: 50%. Parerea mea e ca unele chestii nu pot fi influentate, si poate e mai bine asa, sa fie cum vrea Cel de Sus, ca altfel s-ar produce un dezechilibru (de ex ce-ar fi daca prin inconstienta oamenilor ar ajunge ca populatia planetei sa fie reprezentata in proportie de 80% de barbati)??

Da asa este, la asta ma refeream cand am zis cu "y", adica ei contin xy, nu xx.

Sa fie cum iti doresti !
radona
Scris: Saturday, May 29, 2010 11:47 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
ce ma disperati !!! ...cum scrie-ti parca ati facut copii la minut ...invatati-ma si pe mine sa fac un bebe ...plans plans plans plans plans
Ange blanc
Scris: Saturday, May 29, 2010 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Daca vrei sa fie fetita, trebuie sa fie exact din ziua ovulatiei, iar daca nu ai ciclul fix la un anumit numar de zile, exista teste pentru determinarea ovulatiei.
Succes! majoreta majoreta majoreta
delfinasa
Scris: Tuesday, May 3, 2011 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Am aplicat metoda ovulatiei si la eco morfologica s-a vazut foarte bine furtunelul ras.

PS: ciclul l-am avut oarecum neregulat, dar am putut sa-mi depistez ovulatia singura, fara kituri speciale (crampe+mostra mucus).
alimami
Scris: Tuesday, May 3, 2011 5:21 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Eu nu cred in retete minune, calcule din astea si superstitii(din alea ca daca faci sex nush in ce pozitie,pe luna plina, la ora 6..vei avea nush ce).Dar oricum am crezut dintotdeauna ca voi fi mama de baiat,iar dupa ce m-am casatorit am crezut ca voi avea un baietel cretz,blond,cu ochi albastri-ca sotul. La cativa ani de la casatorie,am ramas insarcinata si pana la 20sapt am crezut tot asa,ca e baiat(ala descris mai sus). Baiatul meu blondutz,cretz,cu ochi albastri a devenit o fetitza satena inchis,cu par ondulat si ochi caprui hohot asa ca..nu va bazati ..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.