Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Daca va doriti sa ramaneti insarcinata si sa aveti un baietel, sunt anumite lucruri de care trebuie sa tineti seama pentru a va spori sansele. Dr Shettles a descoperit o metoda prin care puteti sa alegeti cu un procent de reusita de 80-90% sexul bebelusului, in cazul in care va doriti un baietel. Puteti de asemenea sa cautati si cartea Dr Landrum Shettkes, "How to Choose the Sex of Your Baby".
Asa cum stiti probabil deja, sexul bebelusului este determinat de spermatozoidul barbatului. Spermatozoizii cu cromozom Y, care duc la dezvoltarea unui baietel, sunt mai mici si mai rapizi decat spermatozoizii cu cromozom X, care duc la dezvoltarea unei fetite. Totodata, ei pot ajunge mai rapid la ovul, dar sunt si mai fragili.
Citeste mai multe despre cum sa faci un baietel aici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Nu stiu ce sa zic. Se spune sa te pastrezi pana in ziua ovulatiei. Eu chiar asa am facut si ne-a iesit o fetita. |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Eu citisem pe undeva despre metoda asta si ce-am zis: Lasa ca facem baiat, si cand colo a iesit fetita...cand am aflat ca vom avea fetita am fost dezamagita de metoda, dar acum nu va spun ce mult ma bucur ca am o fetita...parca e mai aproape de sufletul meu si ne uneste ceva special |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Asa cum spune si articolul respectiv, metoda functioneaza numai daca ai ciclu regulat, 28 de zile, si daca poti sa stii cu exactitate momentul ovulatiei, fie folosind un kit pentru determinarea ovulatiei, fie folosind metoda temperaturii bazale.
Poate ca timingul nu a fost tocmai bun |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| AdrianaC wrote:Asa cum spune si articolul respectiv, metoda functioneaza numai daca ai ciclu regulat, 28 de zile, si daca poti sa stii cu exactitate momentul ovulatiei, fie folosind un kit pentru determinarea ovulatiei, fie folosind metoda temperaturii bazale. Poate ca timingul nu a fost tocmai bun
...ba eu aveam ciclul exact de 28 de zile(imi venise pe 1 febr ultima data)... acum e adevarat ca in luna respectiva s-a intamplat pe 12 si 14...asa ca e posibil sa fi fost vreo marja de eroare mai mare... important era bb indiferent de sex |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si eu tot regulat .... anyway e bine de stiut care ar fi metodele. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Vrei sa afli cum sa alegi sexul copilului?
Scrie o scrisoare pe adresa ...
si vei primi raspuns detaliat.
De ce scrisoare? Pentu a aduna date reale si palpabile despre cei care au urmat sfatul si au reusit.
Metoda nu implica tratamente chimice sau alte prostii. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ultima descoperire in domeniu este un programel care va poate afla cu exactitate sexul copilului vostru precum si perioada voastra fertila. pentru mai multe detalii cititi aici: http://www.calmens.ro/dealer/496 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| am si eu programul calmens, dar nu l-am putut folosi pt ca trebuie sa ai ciclu cat de cat regulat, iar la mine nu e cazul... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Uite,eu am procedat exact cum srie aici.aAm reusit in sfarsit sa-mi prind sotul acasa,chiar in mometul ovulatiei Acum asteptam sa vedem dac o sa fie cu ochisori |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Rody wrote:Uite,eu am procedat exact cum srie aici.aAm reusit in sfarsit sa-mi prind sotul acasa,chiar in mometul ovulatiei  Acum asteptam sa vedem dac o sa fie cu ochisori
Mult succes! |
|

| Kiki wrote:Mult succes! Mersi |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Succes , Rody! Sper ca in curand sa incerc si eu sa fac eu baietel. |
|

| Din pacate,nu stiu ce sa ma cred.Am facut exact cand am stiut ca ovulez si am ramas din prima,insa nu e baietel si fetita |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Taticul e cel care "da" sexul copilului, orice am face noi! Rody poate data viitoare |
|
|