Cum sa faci o fetita
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, February 16, 2007 8:44 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Domnule profesor

Bine ati venit pe siteul nostru. O sa va rog totusi ca daca aveti informatii pe care le puteti pune la dispozitie direct pe site sa o faceti, daca nu, si aceasta este o simpla reclama in cu totul alte scopuri, sa stergeti postarea Dvs.
Darria
Scris: Saturday, February 17, 2007 12:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
Am gasit altceva despre conceperea fetita/baietel:

" De-a lungul veacurilor:

Sexul copilului îl decide barbatul prin intermediul spermatozoidului (spermatozoid cu cromozomul X sau Y ).

1. Daca îti programezi raportul sexual în perioada dinainte de ovulatie vei avea baietel, iar daca îl programezi dupa ovulatie vei avea fetita.
Fals: Este o veche superstitie care atribuie cromozomului Y o viteza mai mare fata de cromozomul X, cu toate acestea din punct de vedere medical nu s-au constatat diferente. Unde este romantismul, daca programezi raportul sexual?

2. Daca consumi alimente bogate în sodiu si potasiu (rosii,banane, muraturi) vei avea baietel, iar consumând alimente bogate în calciu (lactate) vei avea fetita.
Fals: Pâna în prezent, nici o cercetare medicala nu a evidentiat o legatura între alimentatia mamicii si sexul copilului.

3. Daca pui gheata pe testiculele barbatului înaintea raportului sexual, vei naste baietel.
Fals: Cine a inventat aceasta metoda cu siguranta nu iubea barbatii. Este sigur ca pentru ouale de crocodil functioneaza (la 31,6ºC, ies puii de sex masculin). Pentru oameni este doar o periculoasa tortura.

Si adevarul…?

Sexul copilului se poate decide prin tehnici moderne de concepere asistata, exista doua metode diferite. Prima consta în selectarea înaintea conceperii a spermatozoidului (cel cu X sau cu Y ) care va fecunda ovulul, marja de eroare în acest caz este de aproximativ 20%. A doua metoda este aceea de a fecunda în afara uterului embrionii, se asteapta dezvoltarea embrionului si succesiv se analizeaza cromozomii (XX— fata, XY—baiat).
În cazul de fata eroarea este absenta, sansele fiind de 100% sa ai fetita sau baietelul dorit."

As da adresa dar cred ca se considera reclama.

ira_tgr
Scris: Sunday, February 18, 2007 3:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
Darria wrote:

3. Daca pui gheata pe testiculele barbatului înaintea raportului sexual, vei naste baietel.
Fals: Cine a inventat aceasta metoda cu siguranta nu iubea barbatii. Este sigur ca pentru ouale de crocodil functioneaza (la 31,6ºC, ies puii de sex masculin). Pentru oameni este doar o periculoasa tortura.

asa ma gandeam si eu, daca ii pui niste gheata pe testicule inaintea raportului sexual, nu ca vei naste un baietel, cred k nici nu vei consuma actul in sine hohot hohot
miha_ela10
Scris: Sunday, February 18, 2007 9:58 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
ultima descoperire in domeniu este un programel care va poate afla cu exactitate sexul copilului vostru precum si perioada voastra fertila. pentru mai multe detalii cititi aici: http://www.calmens.ro/dealer/496
papi
Scris: Sunday, February 18, 2007 10:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/12/2007
mai, eu cred ca primele 2 afirmatii sunt adevarate. chiar am gasit studii medicale, explicatii stiintifice si am vorbit cu medici si alte persoane din domeniu care m-au convins de veridicitatea acestor afirmatii. nu sunt doar superstitii.
in schimb, treaba cu gheata m-a dat gata. hohot hohot hohot io zic ca daca pui gheata nu vei mai naste nimic niciodata cu barbatul respectiv, de fapt nu sunt sigura nici ca ar supravietui vreo femeie experimentului cu pricina....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.