Cum sa faci o fetita
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, September 18, 2006 8:30 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Vrei cu tot dinadinsul sa faci o fetita si te intrebi daca este vreo sansa sa influentezi in vreun fel sexul copilului ?

Dr Shettles a descoperit o metoda prin care, daca urmezi intocmai regulile impuse in cartea scrisa de el (How to Choose the Sex of Your Baby, by Dr. Landrum Shettles, M.D., Ph.D.), ai sanse de 75-80% sa faci o fetita.

Sexul copilului Dvs este determinat de sperma partenerului Dvs. Spermatozoizii ce duc la crearea unei fetite sunt mai mari si traiesc mai mult decat cei care duc la crearea unui baietel, dar pe de alta parte sunt mai lenti. De aceea, daca aveti contact sexual cu cateva zile inainte de ovulatie, acesti spermatozoizi vor avea un avantaj, ei vor fi ajuns deja la destinatie.

Citeste mai multe despre cum sa influentezi sexul copilului pentru a avea o fetita
misha
Scris: Monday, September 18, 2006 8:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Adriana, eu nu reusesc sa citescuff...auzi, dar cum sa faci baietel nu ai?ras
AdrianaC
Scris: Monday, September 18, 2006 8:56 AM

misha wrote:
Adriana, eu nu reusesc sa citescuff...auzi, dar cum sa faci baietel nu ai?ras

Misha, acum ar trebui sa mearga.

Am si pentru baietel, in cursul zilei de astazi, in cateva ore, mai precis.pupici
Kiki
Scris: Monday, September 18, 2006 8:56 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
E bine de tinut minte pt data viitoare. thumright
puoay
Scris: Wednesday, January 3, 2007 1:35 PM
Nivel: Guest

Vreau si eu sa vad cum pot face fetita si nu pot deschide "aici" -ul , Adriana!ras ras Help!
Alina
Scris: Wednesday, January 3, 2007 1:43 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Puoay, bine ai venit in familia noastra. Se pare ca link-ul pus de Adriana nu merge, dar se va rezolva.
AdrianaC
Scris: Wednesday, January 3, 2007 1:48 PM

Bine ai venit !

Pagina respectiva este scoasa din uz, deocamdata. uff
puoay
Scris: Wednesday, January 3, 2007 1:55 PM

Multumesc! Ma bucur sa ma alatur voua!
Ce pacat ca e scoasa din uz, chiar vreau o Sara mica mai la anu', asa. De fapt eu sunt sigura ca o sa fie fata, poate ca imi doresc prea tare acest lucru. Cred ca o sa fiu socata daca va fi baietel love dar sigul l-as iubi la fel de mult!
danab
Scris: Wednesday, January 3, 2007 2:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Sotul meu spune ca era stresat, de asta a ieist fetita ras Deci, streseaza-l pe tati ras
puoay
Scris: Wednesday, January 3, 2007 2:44 PM

Danab, daca s-ar face asa de usor fetitele...stresandu-l pe tati... ar trebui numai fetite sa ne iasa mie si sotului ras ras
stele_pe_cer
Scris: Thursday, January 4, 2007 12:41 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
AdrianaC wrote:
Vrei cu tot dinadinsul sa faci o fetita si te intrebi daca este vreo sansa sa influentezi in vreun fel sexul copilului ?

Dr Shettles a descoperit o metoda prin care, daca urmezi intocmai regulile impuse in cartea scrisa de el (How to Choose the Sex of Your Baby, by Dr. Landrum Shettles, M.D., Ph.D.), ai sanse de 75-80% sa faci o fetita.

Sexul copilului Dvs este determinat de sperma partenerului Dvs. Spermatozoizii ce duc la crearea unei fetite sunt mai mari si traiesc mai mult decat cei care duc la crearea unui baietel, dar pe de alta parte sunt mai lenti. De aceea, daca aveti contact sexual cu cateva zile inainte de ovulatie, acesti spermatozoizi vor avea un avantaj, ei vor fi ajuns deja la destinatie.

Nu ca tin cu tot dinadinsul sa mai fac un copil, dar daca totusi in luna de miere ne gandim la un bebe 2, atunci fetita as vrea sa fie, dar.....uite ce imi apare mie, de nu pot sti CUM sa fac fetita:
sousourel
Scris: Thursday, January 4, 2007 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Nu stiu cum e metoda deocamdata inaccesibila, dar din prefata data de Adriana inteleg ca se poate determina cu metoda simptotermala care te ajuta sa stabilesti data ovulatiei. Cunoscand aceea data (care e aprox la mijlocul ciclului menstrual, deci cam in a 14-a zi) si in functie de data actului..."castiga" competitia cei mari si lenti sau cei iuti si mici sic Asta e teoria..in practica...e mare diferenta, ca dupa teorie trebuia sa avem o "Mathea" hohot , cand colo e Victor...asa ca e cum vrea Doamne-Doamne angel
Kiki
Scris: Thursday, January 4, 2007 12:25 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
sousourel wrote:
...asa ca e cum vrea Doamne-Doamne angel

Asa este.

Totusi, ne putem "juca" aici
elena girleanu
Scris: Friday, January 26, 2007 1:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/26/2007
vreau si eu copil si imi doresc f mult sa fie fetita asa ca astept sa se poata deschida pagina aia sa vad cumyes
vasile_v
Scris: Friday, February 16, 2007 7:51 PM

Vrei sa afli cum sa alegi sexul copilului?

Scrie o scrisoare pe adresa .......

si vei primi raspuns detaliat.

De ce scrisoare? Pentu a aduna date reale si palpabile despre cei care au urmat sfatul si au reusit.

Metoda nu implica tratamente chimice sau alte prostii.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.