Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Vrei cu tot dinadinsul sa faci o fetita si te intrebi daca este vreo sansa sa influentezi in vreun fel sexul copilului ?
Dr Shettles a descoperit o metoda prin care, daca urmezi intocmai regulile impuse in cartea scrisa de el (How to Choose the Sex of Your Baby, by Dr. Landrum Shettles, M.D., Ph.D.), ai sanse de 75-80% sa faci o fetita.
Sexul copilului Dvs este determinat de sperma partenerului Dvs. Spermatozoizii ce duc la crearea unei fetite sunt mai mari si traiesc mai mult decat cei care duc la crearea unui baietel, dar pe de alta parte sunt mai lenti. De aceea, daca aveti contact sexual cu cateva zile inainte de ovulatie, acesti spermatozoizi vor avea un avantaj, ei vor fi ajuns deja la destinatie.
Citeste mai multe despre cum sa influentezi sexul copilului pentru a avea o fetita |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Adriana, eu nu reusesc sa citesc ...auzi, dar cum sa faci baietel nu ai? |
|
| misha wrote:Adriana, eu nu reusesc sa citesc  ...auzi, dar cum sa faci baietel nu ai?
Misha, acum ar trebui sa mearga.
Am si pentru baietel, in cursul zilei de astazi, in cateva ore, mai precis. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| E bine de tinut minte pt data viitoare. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Vreau si eu sa vad cum pot face fetita si nu pot deschide "aici" -ul , Adriana! Help!
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Puoay, bine ai venit in familia noastra. Se pare ca link-ul pus de Adriana nu merge, dar se va rezolva. |
|
| Bine ai venit !
Pagina respectiva este scoasa din uz, deocamdata. |
|
| Multumesc! Ma bucur sa ma alatur voua! Ce pacat ca e scoasa din uz, chiar vreau o Sara mica mai la anu', asa. De fapt eu sunt sigura ca o sa fie fata, poate ca imi doresc prea tare acest lucru. Cred ca o sa fiu socata daca va fi baietel dar sigul l-as iubi la fel de mult! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Sotul meu spune ca era stresat, de asta a ieist fetita Deci, streseaza-l pe tati |
|
| Danab, daca s-ar face asa de usor fetitele...stresandu-l pe tati... ar trebui numai fetite sa ne iasa mie si sotului
|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| AdrianaC wrote:Vrei cu tot dinadinsul sa faci o fetita si te intrebi daca este vreo sansa sa influentezi in vreun fel sexul copilului ?
Dr Shettles a descoperit o metoda prin care, daca urmezi intocmai regulile impuse in cartea scrisa de el (How to Choose the Sex of Your Baby, by Dr. Landrum Shettles, M.D., Ph.D.), ai sanse de 75-80% sa faci o fetita.
Sexul copilului Dvs este determinat de sperma partenerului Dvs. Spermatozoizii ce duc la crearea unei fetite sunt mai mari si traiesc mai mult decat cei care duc la crearea unui baietel, dar pe de alta parte sunt mai lenti. De aceea, daca aveti contact sexual cu cateva zile inainte de ovulatie, acesti spermatozoizi vor avea un avantaj, ei vor fi ajuns deja la destinatie.
Nu ca tin cu tot dinadinsul sa mai fac un copil, dar daca totusi in luna de miere ne gandim la un bebe 2, atunci fetita as vrea sa fie, dar.....uite ce imi apare mie, de nu pot sti CUM sa fac fetita: |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Nu stiu cum e metoda deocamdata inaccesibila, dar din prefata data de Adriana inteleg ca se poate determina cu metoda simptotermala care te ajuta sa stabilesti data ovulatiei. Cunoscand aceea data (care e aprox la mijlocul ciclului menstrual, deci cam in a 14-a zi) si in functie de data actului..."castiga" competitia cei mari si lenti sau cei iuti si mici Asta e teoria..in practica...e mare diferenta, ca dupa teorie trebuia sa avem o "Mathea" , cand colo e Victor...asa ca e cum vrea Doamne-Doamne |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| sousourel wrote:...asa ca e cum vrea Doamne-Doamne
Asa este.
Totusi, ne putem "juca" aici |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/26/2007 Mesaje: 33
| vreau si eu copil si imi doresc f mult sa fie fetita asa ca astept sa se poata deschida pagina aia sa vad cum |
|
| Vrei sa afli cum sa alegi sexul copilului?
Scrie o scrisoare pe adresa .......
si vei primi raspuns detaliat.
De ce scrisoare? Pentu a aduna date reale si palpabile despre cei care au urmat sfatul si au reusit.
Metoda nu implica tratamente chimice sau alte prostii. |
|
|