Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Bravo, Adriana, ai talent, zau, crede-ne. Alina attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bravo, Adriana! Si mie al doilea mi se pare mult mai apropiat de original, decit primul,chiar daca munca pe care ai depus-o a fost mai asidua aici |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17965
| Multumesc mult pentru incurajari si pentru criticile constructive.
Nu ma supar, Kali, cum as putea sa ma supar? Daca nu vroiam si parerea voastra sincera nu il mai postam aici si imi pastram "capodopera" numai pentru mine.
Intradevar, al 2-lea mi se pare si mie mai reusit, poate daca mai am azi timp o sa incerc sa il refac pe primul si poate imi iese mai bine.
Ar fi bine sa am un strop de talent, macar sa stiu ca nu muncesc degeaba, ca eu sunt dispusa sa muncesc mult si sa invat mult in directia asta pentru ca imi place si o fac de placere, dar daca nu am talent atunci e mult mai greu.
Va mai tin la curent atunci cu "capodoperele" mele, si daca mai gasiti diverse modele, de preferinta animale, deschideti voi topic si puneti desenul si o sa ma straduiesc si eu sa fac ceva asemanator |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu zic ca esti modesta... Ai mai mult decit un "strop de talent" |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Am incercat si eu sa desenez cainele din modelul Adrianei, dar a iesit alta rasa... Vesna attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| bine ca e tot caine mie mi-a iesit libelula cu urechi
ia faceti voi un concurs de talente |
|

| codruta wrote:bine ca e tot caine  mie mi-a iesit libelula cu urechi
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sunteti mortale! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17965
| Vesna wrote:Am incercat si eu sa desenez cainele din modelul Adrianei, dar a iesit alta rasa...
Vesna, mie mi se pare ca a iesit mai bine ca al meu, luminile si umbrele sunt mai reusite, numai ca parca are o fata ca si cum s-ar uita la noi si ar zice "nu te cred" .
Mie imi place. Eu nu stiu sa ma joc asa bine cu lumini si umbre. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Fetelor felicitari sunteti super talentate si nu zic doar asa eu nici nu are rost sa incerc sunt total ant-italent. |
|

| Dya, multumim, esti draguta! Adriana, conteaza mult mina folosita. Pentru evidentierea luminilor si umbrelor, iti recomand mina de creion 6B sau, si mai bine, carbunele. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Vesna wrote:Am incercat si eu sa desenez cainele din modelul Adrianei, dar a iesit alta rasa...
A iesit super bine doar ceva retusuri la ochisori dar merge.. Bravo! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| codruta wrote:bine ca e tot caine  mie mi-a iesit libelula cu urechi
Rad singura in birou in spatele calculatorului poate intra si directorul un pic |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/31/2009 Mesaje: 314
| N-ar fi mai simplu sa-i stilizam pe catelusi? Si apropo de rasa: ar fi frumos sa vedem diferite rase stilizate. Si .. de ce nu... caricaturizate cumva. Zic si eu!... Sunt spuerbe desenele voastre! |
|
|
|