Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17965
| Un exemplu de cum sa desenezi un cap de caine. Tare mult mi-as dori sa reusesc si eu sa il desenez:

In acest caz, parul si numai parul animalului ii defineste forma tridimensionala. Cu creioanele insa nu desenati parul, doar marcati pozitia si forma parului, o linie cu creionul reprezentand de fapt numai o legatura intre firele de par
Sa desenezi par inseamna sa stii sa desenezi pozitiv si negativ. Parul negru poate fi vazut datorita luminilor, iar cel alb datorita umbrelor. In ambele cazuri firele de par sunt vizibile datorita proprietatilor lor "negative". In practica, de fapt nu desenati parul, ci doar luminile si umbrele.
Cheia reusitei in desenarea negativa este aceea ca trebuie sa invatati sa va axati nu pe liniile actuale, ci pe spatiile dintre ele.
Cine reuseste sa il faca pe cutu din poza sa ni-l arate si noua.
O sa incerc si eu sa il fac, dar cred ca o sa muncesc de o sa imi sara capacele si nu o sa imi iasa la fel , dar nu ma las pana nu iese macar pe aproape |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Uite si alte modele. Spor la desenat! Kiki attached the following image(s):

|
|
| Merci KIKI ! |
|
| Uite cu ce pierd eu noptile.
Prima incercare de cap de caine.
1. Modelul ___________________________________________2. Cainele meu

Astept sfaturi, comentarii, critici, orice vreti voi numai sa progresez si eu |
|

| Arata bine, Adriana! |
|
| Kiki wrote:Arata bine, Adriana!
Merci, dar sa imi zici daca vezi ceva aiurea, sa nu zici doar asa.. ca nu ma supar, chiar sunt deschisa criticilor pentru ca din greseli invat cel mai repede |
|

| AdrianaC wrote:Merci, dar sa imi zici daca vezi ceva aiurea, sa nu zici doar asa.. ca nu ma supar, chiar sunt deschisa criticilor pentru ca din greseli invat cel mai repede
Chiar imi place! Nu vorbesc aiurea. Incearca si celelalte capatani |
|
| Pai uite ca am incercat acum, dar m-am cam grabit, ca asta nu e desen sa il faci in 40 de minute, dar uite ce mi-a iesit.
Ce ziceti, merita sa ma mai muncesc sau bat campii aiurea. Ca daca nu am nici un strop de talent chiar nu merita sa ma chinui sa muncesc sa invat 1000 de tehnici.
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Hei Adriana , dar tu chiar ai talent !!!
auzi .... exista ceva la ce nu te pricepi !????/ |
|
|
Contabilitate , hartoage, banca , istorie , zugravit, vopsit (dar nu parul, ca aici chiar ma pricep )...
Nu, serios acum, vi se pare ca seamana cat de cat? |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| AdrianaC wrote:Contabilitate  , hartoage, banca  , istorie  , zugravit, vopsit (dar nu parul, ca aici chiar ma pricep  )... Nu, serios acum, vi se pare ca seamana cat de cat?
sicer ? DA , SEAMANA SI CHIAR FOARTE MULT !!! AI TALENT !! eu daca as face cred ca ar iesi ceva asemanator unei vacute |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sigur ca seamana... ai talent. Mie mi se pare mai reusit al doilea caine decat primul ( desi cred ca ai muncit mai mult la el, nu e prea bine proportionat, dupa parerea mea).
|
|
| kali wrote:Sigur ca seamana... ai talent. Mie mi se pare mai reusit al doilea caine decat primul ( desi cred ca ai muncit mai mult la el, nu e prea bine proportionat, dupa parerea mea).
Asa e, am muncit mai mult la primul, dar parca are ceva ciudat, parca e cam slab si cam stramb in partea de jos, sub botic, nu? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| AdrianaC wrote:
Asa e, am muncit mai mult la primul, dar parca are ceva ciudat, parca e cam slab si cam stramb in partea de jos, sub botic, nu?
Partea de jos nu am observat-o, in schimb mi se pare slab. Mai degraba botul nu se potriveste cu partea de sus... sper ca intelegi. Si am mai observat ceva: in desenul tau apar umbre, dar care nu subliniaza bine musculatura cainelui (evidenta in primul). Sper ca nu te superi... eu nu am talent, dar vad ca-mi dau cu parerea... |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Adriana!!!!....mai, dar tu chiar te pricepi...eu zic asa: primul e reusit cam 80%, iar al doilea vreo 90-95%... |
|
|
|