Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| princess,faina ideea ta doar ca al meu de cativa ani nu a mai pus mana pe fierul de calcat (noroc ca a-mi place mie acest lucru ).
ce ma dispera uneori si-mi vine sa-i pun fierul an mana e ca daca verde vre-o camasa de-a lui necalcata zice(saracile camasile mele nu e cine s-a le calce ),sii zic ma dar ai o gramada calcate (are mai multe decat varsta lui la fiecare aniversare primeste cu gramada si tare-i place si lui sa-si cumpere) e drept ca le si poarta dar are pretentia sa-i fie toate pe umerase in rest nu prea e pretentios dar aici are o slabiciune |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Haha, tocmai ce am calcat 5 camasi, mai am 6 din cele spalate, 2 lenjerii, 2 fete de masa, si ma asteapta inca 3 masini de rufe semiuscate. Nu ma plictisesc deloc... |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si mie imi place sa calc ca in acelasi timp pot sa ma uit si la tv Ba chiar m-am invatat sa calc si stand pe scaun Am devenit asa de dusa ca ii calc lu' barbati-miu si maieurile si toate pijamalele |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| delfinasa wrote:Nu stiu daca e chiar asa diferit calcatul cu un fier de calitate cu aburi si din asta cu statie  . O presa as zice ca face diferenta, ca am vazut clar cum ies hainele calcate
E diferit tare,nu se compara! Nu stiu ce presa ai vazut care calca asa frumos,nu am vazut.Am lucrat in multe fabrici cu dotari ultra moderne,iar presele erau folosite la chiloti,maieuri,treninguri,produse din tricot care nu sunt cu pretentii.La camasi,costume,rochii,la textile se calca cu aceste statii si cu manechine.Mesele de calcat au niste pedale la picioare care sufla aer sau trag aer,asa ca poti fixa produsul pe masa cand trage,iar cand sufla,produsul pluteste si il manvrezi usor pe masa de calcat. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am avut ocazia sa calc cu asa ceva,era a unui fost proprietar...e super!Mi-as cumpara una sa o am pentru hainutele bebelui

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Brigitte |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nici eu nu calc |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu am un fier de calcat Tefal-nu te lasa la greu ,cica! Chestia e ca daca ar mai calca si singur,ar fi un lucru mare! Nu imi place sa calc in mod expres,calc doar la nevoie.Adica seara sau inainte de gradi daca observ ca rochitica e sifonata o calc,daca observ ca blugii care urmeaza sa i port sunt sifonati si tot asa.Strict necesar Mai vorbim cand o sa stau iar cu soatza si va trebui totusi sa calc mai des |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| fetelor eu chiar acum eram incinsa de la calcat si m-am bagat aici sa forumesc putin cu voi! |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| ingerash wrote:Am avut ocazia sa calc cu asa ceva,era a unui fost proprietar...e super!Mi-as cumpara una sa o am pentru hainutele bebelui 
Da,asa sunt presele care se folosesc in fabrica doar ca sunt mai mari si sunt bune doar la haine din tricot:tricouri,maieuri ,chiloti,etc.O camasa, o rochie,un costum nu se poate calca la presa.Totusi ,cred ca ar mai fi buna si la lenjeria de pat.
Ingeras ,e foarte buna pentru hainutele bebelusilor! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Eu calc numai ce este nevoie nu tot de la a la z |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| eu vreau o masina de calcat pe care s-o programez,sa pun rufele si sa le scot calcate ,impaturite la inceput calcam totttt,acum,incet am inceput sa nu mai calc prosoapele de bucatarie,si cred ca in curand voi mai renunta la cate ceva,nu va ganditi ca le am calcate toate si puse la loc,nu,rares e la zi,dar mai am lenjerii,camasile mele de sv,chiar daca am grija sa am cateva calcate,dar asa cu drag mi-as dori acea masina....vise |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si este asa masina? o vreau si eu |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| deocamdata ,eu dar sper.... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| serarg wrote:eu vreau o masina de calcat pe care s-o programez,sa pun rufele si sa le scot calcate ,impaturite
Pe a mea o cheama Felicia. |
|
|