Cum sa calcati hainele
Subiectul anterior · Subiectul urmator
flori1972
Scris: Friday, September 16, 2011 5:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
princess,faina ideea ta doar ca al meu de cativa ani nu a mai pus mana pe fierul de calcat (noroc ca a-mi place mie acest lucru ).

ce ma dispera uneori si-mi vine sa-i pun fierul an mana e ca daca verde vre-o camasa de-a lui necalcata zice(saracile camasile mele nu e cine s-a le calce ),sii zic ma dar ai o gramada calcate (are mai multe decat varsta lui la fiecare aniversare primeste cu gramada si tare-i place si lui sa-si cumpere) e drept ca le si poarta dar are pretentia sa-i fie toate pe umerase fool fool fool in rest nu prea e pretentios dar aici are o slabiciune sic
AlexandraL
Scris: Friday, September 16, 2011 5:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Haha, tocmai ce am calcat 5 camasi, mai am 6 din cele spalate, 2 lenjerii, 2 fete de masa, si ma asteapta inca 3 masini de rufe semiuscate. Nu ma plictisesc deloc...sic
roxinthya
Scris: Friday, September 16, 2011 6:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Si mie imi place sa calc ca in acelasi timp pot sa ma uit si la tv
Ba chiar m-am invatat sa calc si stand pe scaun
Am devenit asa de dusa ca ii calc lu' barbati-miu si maieurile si toate pijamalelealcool alcool
andrushka
Scris: Friday, September 16, 2011 8:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
delfinasa wrote:
Nu stiu daca e chiar asa diferit calcatul cu un fier de calitate cu aburi si din asta cu statie oare. O presa as zice ca face diferenta, ca am vazut clar cum ies hainele calcate

E diferit tare,nu se compara!
Nu stiu ce presa ai vazut care calca asa frumos,nu am vazut.Am lucrat in multe fabrici cu dotari ultra moderne,iar presele erau folosite la chiloti,maieuri,treninguri,produse din tricot care nu sunt cu pretentii.La camasi,costume,rochii,la textile se calca cu aceste statii si cu manechine.Mesele de calcat au niste pedale la picioare care sufla aer sau trag aer,asa ca poti fixa produsul pe masa cand trage,iar cand sufla,produsul pluteste si il manvrezi usor pe masa de calcat.
ingerash
Scris: Friday, September 16, 2011 10:19 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am avut ocazia sa calc cu asa ceva,era a unui fost proprietar...e super!Mi-as cumpara una sa o am pentru hainutele bebeluihearts

raly
Scris: Friday, September 16, 2011 10:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Brigittecool cool cool
Maria & Mario
Scris: Saturday, September 17, 2011 9:25 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Nici eu nu calc ras
giulia_mamik
Scris: Saturday, September 17, 2011 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Eu am un fier de calcat Tefal-nu te lasa la greu ,cica!hohot hohot Chestia e ca daca ar mai calca si singur,ar fi un lucru mare!ras Nu imi place sa calc in mod expres,calc doar la nevoie.Adica seara sau inainte de gradi daca observ ca rochitica e sifonata o calc,daca observ ca blugii care urmeaza sa i port sunt sifonati si tot asa.Strict necesarhohot sic sorry Mai vorbim cand o sa stau iar cu soatza si va trebui totusi sa calc mai desuff sic
roxinthya
Scris: Saturday, September 17, 2011 12:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
fetelor eu chiar acum eram incinsa de la calcat si m-am bagat aici sa forumesc putin cu voi!computerlove
andrushka
Scris: Saturday, September 17, 2011 8:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
ingerash wrote:
Am avut ocazia sa calc cu asa ceva,era a unui fost proprietar...e super!Mi-as cumpara una sa o am pentru hainutele bebeluihearts

Da,asa sunt presele care se folosesc in fabrica doar ca sunt mai mari si sunt bune doar la haine din tricot:tricouri,maieuri ,chiloti,etc.O camasa, o rochie,un costum nu se poate calca la presa.Totusi ,cred ca ar mai fi buna si la lenjeria de pat.

Ingeras ,e foarte buna pentru hainutele bebelusilor!
Ana
Scris: Saturday, September 17, 2011 9:13 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Eu calc numai ce este nevoieras nu tot de la a la z
serarg
Scris: Saturday, September 17, 2011 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
eu vreau o masina de calcat pe care s-o programez,sa pun rufele si sa le scot calcate ,impaturite
la inceput calcam totttt,acum,incet am inceput sa nu mai calc prosoapele de bucatarie,si cred ca in curand voi mai renunta la cate ceva,nu va ganditi ca le am calcate toate si puse la loc,nu,rares e la zi,dar mai am lenjerii,camasile mele de sv,chiar daca am grija sa am cateva calcate,dar asa cu drag mi-as dori acea masina....vise
Ana
Scris: Saturday, September 17, 2011 9:24 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Si este asa masina?ras
o vreau si euhohot
serarg
Scris: Saturday, September 17, 2011 9:33 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
deocamdata ,eucry dar sper....sic
kali
Scris: Saturday, September 17, 2011 9:34 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
serarg wrote:
eu vreau o masina de calcat pe care s-o programez,sa pun rufele si sa le scot calcate ,impaturite

hohot
Pe a mea o cheama Felicia.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.