Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Cum sa calcati hainele |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Asta este o lectie tare buna pentru mine care sunt cam afoana in ale calcatului , la noi Marius face dungile adica in general el calca. Acum poate se prinde si de mine ceva. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cum calci hainele depinde mult si CU ce calci hainele. Pana anul trecut am avut o masina de calcat simpla cu aburi. Tefal.Eram cat de cat multumita. DAR anul trecut la sfatul unor prietene si finantata de un frate de al meu, am luat o statie de calcat. Care mai ca merge singura.Nu ma mai chinui sa calc,calc de drag cate o ora pe saptamana. E o diferenta de la cer la pamant. E acceasi diferenta intre o dacie si o masina straina. Cutele ies mult mai usor,iar consumul de curent e acelasi. Nu mai pun apa des.Are 1 litru rezervorul.Si am gasit-o la un pret foarte bun chiar pana sa mareasca TVA-ul ,anul asta s-au triplat preturile. Iar cum eu imi mai fac haine ma ajuta mult la descalcarea cusaturilor. Asa ca recomand cu incredere statiile.Sunt mai scumpe dar si mult mai bune. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| marinmagda18 wrote:Cum calci hainele depinde mult si CU ce calci hainele. Pana anul trecut am avut o masina de calcat simpla cu aburi. Tefal.Eram cat de cat multumita. DAR anul trecut la sfatul unor prietene si finantata de un frate de al meu, am luat o statie de calcat. Care mai ca merge singura.Nu ma mai chinui sa calc,calc de drag cate o ora pe saptamana. E o diferenta de la cer la pamant. E acceasi diferenta intre o dacie si o masina straina. Cutele ies mult mai usor,iar consumul de curent e acelasi. Nu mai pun apa des.Are 1 litru rezervorul.Si am gasit-o la un pret foarte bun chiar pana sa mareasca TVA-ul ,anul asta s-au triplat preturile. Iar cum eu imi mai fac haine ma ajuta mult la descalcarea cusaturilor. Asa ca recomand cu incredere statiile.Sunt mai scumpe dar si mult mai bune. De unde ai luat statia si cat te-a costat?Ma intereseaza si pe mine una. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Prin statie de calcat te referi la acel fier de calcat care are o chestie separata (nu stiu cum s-o numesc, aici ii spune caldaie)in care se pune apa si comunica cu fierul printr-un bablu? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Asta e statia mea.
Andruska ai PM cu toate datele, sa nu fac reclama aici. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Da, la asta ma refeream.E intr-adevar foarte bun si se calca mult mai usor decat cu un fier normal cu aburi |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/30/2011 Mesaje: 88
| Asa am si eu si sunt super multumita |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Uff,mie nu imi place sa calc deloc ,calc numai de nevoie! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nu stiu daca e chiar asa diferit calcatul cu un fier de calitate cu aburi si din asta cu statie . O presa as zice ca face diferenta, ca am vazut clar cum ies hainele calcate cu ea. Numai prezentarea fotografica nu ma face sa-mi schimb aparatul meu functionabil cu unul de-asta. Cand va crapa o sa incerc o statie de-asta si va spun atunci daca merita si nu am dus-o inapoi.
Mie-mi place sa vad lucrurile cat de cat netede si pentru asta imi place sa si calc. Nu calc orice lucrusor si nu in cantitati mari...daca am un munte de lucruri, le calc in reprize, in zile diferite, ca obosesc si ma plictisesc de calcat. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cat erau copii mai mici calcam aproape zilnic,dar acum foarte rar,m-am adaptat dupa moda sifonat |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| shirel wrote:Uff,mie nu imi place sa calc deloc ,calc numai de nevoie!
Uff....parca as fi vorbit eu! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu nu calc . Am pasat responsabilitatea mai departe |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| Pasul unu: se asaza masa de calcat si se pune fierul in priza. pasul doi: se pune alaturi cosul de rufe. pasul trei (si cel mai important): se ia una bucata sot/ barbat/ partener de la televizor/ calculator/ pescuit si se propteste in fata mesei de calcat. pasul patru: a i se pune fierul de calcat in mana si ultimul pas tot la fel de important: i se dau instructiuni. de preferabil pe puncte, tot asa, ca ei nu digera asa usor beletristicele
mai in serios, dar nu foarte , eu inainte de casatorie, am trambitat mult si tare ca eu nu calc. pe atunci, mrejele, farmecele erau puternice - sotiorul a acceptat ce stia el ce urmeaza??? |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Princess il mai "proptesc" si eu pe al meu la calcat:018: |
|
|