Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| la crosetat,folosesc doar bumbac egipt,il gasesc la pret bun si e super la lucrat... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| cum adica bumbac egipt ?eu nu stiu cum este , poti pune o poza? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Da, te rog pune o poza.Nici eu nu stiu ce este. |
|
| Uite aici gasiti un exemplu de bumbac egiptean. Eu nu l-am avut niciodata, habar n-am cum e
https://www.kreativshop.ro/cheope/ |
|
| ma duc sa vad ce mai am prin dulap si va pun poze |
|
| pozele promise,cam atit mai am ghemuri intregi,exceptie albastru,ca am de o bluza,restul ce le mai am sunt incepute.au diferite grosimi:2,3,5,8. ildi attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| ildi wrote:pozele promise,cam atit mai am ghemuri intregi,exceptie albastru,ca am de o bluza,restul ce le mai am sunt incepute.au diferite grosimi:2,3,5,8.
Vai ce culori frumoase si ce lucios e firul!!!La ce preturi gasesti firele astea? |
|
| andrushka wrote:
Vai ce culori frumoase si ce lucios e firul!!!La ce preturi gasesti firele astea?
in mercerii costa cam 3,5 euro(50 grame),eu le iau la jumatate de pret.am pe unul ce lucreaza direct cu fabrica.... am mai povestit uneori de el eu il chem "mister simpatia"la bascalie,caci e un tip care nu scoate o vb,ursuz,dar ce-mi pasa,importante sunt firele.si lana merinos100% tot de la el,la aceleasi preturi |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ce noroc, unde gasesc si eu un "mister "dinasta Firele sunt superbe |
|
| t-mihaela wrote:Ce noroc, unde gasesc si eu un "mister "dinasta  Firele sunt superbe trebuie sa gasesti un distribuitor direct de la fabrici.el are contracte(cred) ca tot umbla peste tot dupa fire,de aceea deschide doar 3 zile pe saptamina.a fost un noroc ca am dat de el. |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ildi , foarte frumoase , parca sint bomboane ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| endy wrote:Ildi , foarte frumoase , parca sint bomboane ! Si mie imi plac,dar pacat ca Ildi e tare departe de mine.
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ciula wrote:ai putea pune o poza cu acest fir,Ingeras?as investi si eu in fire de calitate pt.ca lucrez doar pt familie si cred ca ar merita...
Cam asa arata http://www.theyarnbarn.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=TYBL&Product_Code=CEY-COTTONBAMBOO eu am fusta lucrata din acest fir,arata super,am spalat-o de 4 ori pana acum.As mai cumpara sa-mi fac ceva vestute de vara. |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| ingeras zici ca se comporta bine bambusul ?as vrea sa iau pt rochite de vara dar cineva ma sfatuit sa nu iau ca se lasa ..ca e lalai ..acu desigur ca depinde si cum la lucrat :)) |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| este foarte frumos acest fir Ildi |
|
|