|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Ce bine arata firele Ildi,as da anunt poate gasesc si eu un "mister".Sau poate sa ii pandesc pe aia care aprovizioneaza merceria mea sa iau direct de la ei. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/14/2013 Mesaje: 55
| frumoase fire! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| gagaritz wrote:ingeras zici ca se comporta bine bambusul ?as vrea sa iau pt rochite de vara dar cineva ma sfatuit sa nu iau ca se lasa ..ca e lalai ..acu desigur ca depinde si cum la lucrat :))
Eu recomand cu incredere,fusta mea e ca noua! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/14/2013 Mesaje: 55
| bambus? ce fir e acesta? |

| Bumbac,Clara.Am facut poze la fusta,le postez imediat. ingerash attached the following image(s):

|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| mercic mult Ingerash :) |

|
Cu drag!Sa ai spor |

Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Buna fetelor ! Abia am inceput sa crosetez( prin decembrie) si nu prea stiu mai nimic de fire. C-am cat fir intra int-o bluzita de vara( cu aproximatie )? Sau daca a lucrat cineva cu fir fin bumbac ANGELICA-cum se comporta? Am descoperit azi un magazin si aveau o multime de culori din acest fir si arata si foarte frumos.
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| firul angelica la crosetat este cam batos, dupa parerea mea, cred ca s-ar preta mai bine pentru ceva de vara firul flavia.....ca si cantitate depinde de model si de ce marime porti....mult succes!!! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Luisa wrote:Buna fetelor ! Abia am inceput sa crosetez( prin decembrie) si nu prea stiu mai nimic de fire. C-am cat fir intra int-o bluzita de vara( cu aproximatie )? Sau daca a lucrat cineva cu fir fin bumbac ANGELICA-cum se comporta? Am descoperit azi un magazin si aveau o multime de culori din acest fir si arata si foarte frumos.
Da si eu am lucrat cu acest fir, este mai grosut dar are o gama de culori frumoase .Poti lucra o bluzita cu maneca lunga. |

| kmn wrote:firul angelica la crosetat este cam batos, dupa parerea mea, cred ca s-ar preta mai bine pentru ceva de vara firul flavia.....ca si cantitate depinde de model si de ce marime porti....mult succes!!!
Multumesc de raspuns!Dar pentru ca nu am mai crosetat niciodata vreo bluza,nu stiu nici cat sa cumpar.Daca cumpar prea putin si nu imi ajunge,s-ar putea sa nu mai gasesc.Sunt patita! Sunt un pic mai plinuta-port marimea 44. |

| Nicoleta C wrote:Da si eu am lucrat cu acest fir, este mai grosut dar are o gama de culori frumoase .Poti lucra o bluzita cu maneca lunga.
Iti multumesc !Dar c-am cat intra la o bluza cu maneca lunga ?Cu aproximatie:300-400 grame ? |

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| daca porti 44 eu cred ca trebuie sa pregatesti minim 600gr |

| kmn wrote:daca porti 44 eu cred ca trebuie sa pregatesti minim 600gr
Iti multumesc ! |
|

| La multi ani de 1 MARTIE ! Va doresc o primavara vesela cu multe bucurii, cu sanatate maxima, zile cu multe martisoare de oferit si de primit si numai surprize frumoase!!! |
|
|