|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Alexandra, de ce nu ii prinzi suzeta de bluzita cu snururi speciale? asa va invata sa plece cu manuta de la locul unde e fixat snurul de bluza, pana ajunge la suzeta. Tudor asa o cauta in somn: mergea cu mana de-a lungul snurului si la capat era suzu! Va dorim multe nopti linistite! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| alexandra_lazar wrote: Poate scapam si de suzeta...
Ar fi foarte bine. Cunosc foarte bine toata povestea voastra, dar de cand am scapat de suzeta doarme mult mai linistit si nu mai cere nici laptic pe timpul noptii. Mult succes! |
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Suzi sa fie motivul pt cre cere laptic in timplul noptii? |
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Cute, i-as prinde suzeta cu clips, numai ca el are un somn foarte foarte agitat, ia patutul de la un cap la altul, se rostogoleste de pe spate pe burta si invers, si mi-e teama sa nu il deranjeze clipsul la piept, sa ii faca rana...
Petro, cred ca solutia cu scapatul de suzeta este cea mai buna...acum trebuie sa fac un plan si sa il pun in aplicare. Stiu ca imi va fi foarte greu, pentru ca este foarte atasat de suzeta-doar la somn, in timpul zilei i-o dau doar cand iesim afara (si asta din cauza ca el sta cu gura deschisa ca sa simta aerul rece, iar eu nu sunt de acord cu asta). Cred ca voi trece la subiectul despre suzete, ca sa nu fiu off-topic |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetita mea plange nopti intregi inca din spital.COLICI...are 2 luni si nu da semne ca situatia se schimba!Nu ma pot bucura de faptul k sunt mama din cauza stresului provocat de plansul ei si de lipsa somnului. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Iasmina, voi ce ati incercat impotriva colicilor? |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| iasmina,exact asa a fost darius al meu.a tinut pana la 3 luni cand ca prin minune s-a facut un copil super cuminte,toata noaptea imi dormea si nu am mai avut probleme cu el.dar pana la 3 luni ziua,noapte el numai in brate era si urla,nimic nu il linistea.rabdare,multa rabdare iti doresc |
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| ma uitam la denumirea subiectului si chiar am inceput sa-mi pun intrebarea asta de cateva zile. Poate din cauza dintisorilor, poate din alte cauze, Elena ma dispera de cateva zile. E extrem de maraita si o tenteaza tot mai mult sa fie tinuta in brate, mangaiata, alintata, spre ciuda gigantica a fratiorului ei mai mare. Comparativ cu cum era pe cand plangea Glad, acum mi se pare mult mult mai greu. Nu de alta, dar trebuie sa-i impac pe amandoi si sa nu fac deloc discriminare |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2010 Mesaje: 28
| AdrianaC wrote:Sunt zile si zile, unele mai bune, altele mai putin bune. Fiecare le are si ca noi le au si bebelusii nostri.
Ce faceti cand bebe se pune pe plans si nu da semne ca ar vrea sa se opreasca prea curand, in conditiile in care e curat, a mancat, nu are nicio problema ?
Cum rezistati psihic ? Va mai lasa si nervii ? Ce faceti atunci ? sincer, nu am avut probleme asa mari cu puiu meu sa planga f mult.dar cand s-a mai intamplat , am tinut-o pur si simplu in brate si am asteptat sa-i treaca , impacata cu gandul ca ei uita momentele astea si nu ii afecteaza.oricum altceva nu prea ai ce sa faci.mai mult cred ca ma durea pe mine sufletul k plange ea , k ei oricum uita repede asemenea evenim. cel mai important cred e sa simta ca cineva este acolo si incearca sa le aline durerea. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2010 Mesaje: 28
| cute_babies_of_mine wrote:Iasmina, voi ce ati incercat impotriva colicilor?
iti recomand cu cea mai mare placere un sirop indian CALMA BABY ( 40 LEI in farmacii ) si - mie mi-a dat cineva - o punguta cu un lichid special care , incalzit la micro si aplicat pe burtica ( nu direct , un prosopel ceva )face cele mai mari minuni.pe la noi nu se gaseste punguta asta magica , dar m-am gandit eu ca poate fi inlocuita cu succes cu cele care se dau la incaltaminte , pt ca si alea au un lichid care trebuie incalzit si aplicat pe picioare atunci cand le ai reci.de fapt asta e toata faza : ceva cald pe burtica si un sirop din niste plante bune. am incercat bonisan,espumisan etc .apa de ploaie. cel putin la puiul meu. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| incercati si apa de colici, cea cu girafa sau alinan |
|
|