Cum reusiti sa pastrati ordinea in casa?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Sunday, May 16, 2010 6:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Carla, s-ar putea sa stie deja ca ala e de fata ca il vede mereu sau prin analogie, nu-l vede niciodata pe jos .INsa cum e cazul Dariei de exemplu e mai greu sa analizeze ,actioneaza pe moment ,daca-i spun asta nu se pune aic ci aici stie si-l duce la loc.E complicat la varsta ei sa puna lucrurile la loc ca e repezita si na, ca copiii,vede o bomboana arunca tot pe unde apuca sa prinda bomboana hohot Eu mai tare imi fac griji de Diana ca ea ar trebui s afaca dar o da si ea in mintea aluia de 4 ani nervi
raly
Scris: Sunday, May 16, 2010 6:05 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Carla chiar daca am ras,am vorbit serios!Nu cred ca as critica,prosoape am destuleras dupa cum stii tata este cantor la biserica si gropar pe deasupra de cand a intrat in pensie deci prosoape aduce in fiecare zisic sic Daca vrei iti trimit si tie.Nici pentru faza cu mopul nu cred ca as comenta,ca un mop i ieftin,si ia gandeste-te ca face si el(ei)ceva,daca ar sta in pat toata ziua si nu ar face nimik ar fi cu mult mai grav.Asta inseamna ca ai barbati harnicinewclap newclap
carla
Scris: Sunday, May 16, 2010 6:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Vad ca numai eu sunt fixistabanghead deci ii las sa faca ce voruff Ralyhohot m-ai omorat cu prosoapele,si eu vreau
carla
Scris: Sunday, October 17, 2010 8:32 AM
Nivel

Gata!Nu mai am loc in casa de nimic,e plin fiecare coltisor.Cum sa tin ordinea?plans Abia astept sa ne mutam la casa dar pana atunci ne impiedicam de toate
koko2008
Scris: Sunday, October 17, 2010 8:47 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Carla si la noi e greu sa pastram ordinea....imi ia o zi sa fac curat in toata casa (3 dormitoare,sufragerie,camera de zi ,baie bucatarie plus dressing ,unde nu pot pastra niciodata ordinea alcool ) Cand era bunica la mine era asa usor angel
carla
Scris: Sunday, October 17, 2010 8:49 AM
Nivel

Am vrut sa scriu si am uitat,eu am o singura camera si toate-s acolo!banghead
ingerash
Scris: Sunday, October 17, 2010 9:27 AM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
ras ras Semnez condica pe aici...peste tot,jucarii,hainutze,Madalina face parada modeihohot hohot hohot se imbraca ea,imbraca si papusa,de fapt infasoara papusain hainutze de-ale ei....Ionut ridica turnuletze din orice ii vine la indemanasic
Dar inca nu sunt disperata,ama vazut case si mai "aglomerate" la familii cu multi copilasi...

Carla,in Ro si noi stateam la garsoneniera,cunosc ceea ce simti,aceea senzatie de sufocare,de prea multe in spatiu mic...sa va ajute Dumnezeu sa terminati cat mai curand casuta!pupici
miriam
Scris: Sunday, October 17, 2010 9:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
carla wrote:
Gata!Nu mai am loc in casa de nimic,e plin fiecare coltisor.Cum sa tin ordinea?plans Abia astept sa ne mutam la casa dar pana atunci ne impiedicam de toate

carla iti doresc din suflet sa va terminati casa cat mai repede,acum faci ordine intr-o camera, atunci in cel putin 3, plus ca mai ai si curtearas
Nu stii cum e mai binefool

carla
Scris: Sunday, October 17, 2010 10:04 AM
Nivel

Multumesciloveyou
bulibuli
Scris: Sunday, October 17, 2010 11:39 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Fetele, nu stiu cum va descurcati, sincer.. am avut ieri musafiri cu 2 copii (1,9 ani), casa e ca dupa razboi, nu imi vine sa cred ce gasesc... nu e lucrusor sa nu puna mana, sa-l desfaca si sa imprastie bucati prin casa, le dau papuci la intrare - peste 5 min, papucii sunt aruncati prin living, copila incaltata cu cei mai buni papuci/pantofi/sandale ale mele, face pe hana montana; mi-am gasit papucii albi cu care merg eu vara la seviciu, plini de noroi aruncati pe terasa din fata (si nu e prima data cand ii zic sa foloseasca doar papucii de la usa, sa nu puna mana pe cei din raft ca acolo sunt incaltari de serviciu/nunta, etc. si ea calca stramb si-i strica.. pe langa ca-si luxeaza glezna...); umblat in dulapuri, peste tot, cauta dulciuri si tot ce gaseste scoate si lasa ambalajele imprastiate prin toata casa, pe jos, pe sus, pe mobila, pe dupa canapea; toate borcanele de dulceata scoase din dulap, desfacute pe masa cu capacele imprastiate prin bucatarie a gustat si le-a lasat asa, desigur si lingurita lipicioasa pe mobila, crema de pantofi pe masa... album foto cu coperta rupta, lasat pe pat; si inca mai gasesc... s-a jucat la laptopul meu si al lui cip pana le-a descarcat pe amandoua si era nervoasa, le inchidea si deschidea clapeta ca "ce are de nu mai merge???" mama degeaba ii zice si o cearta, nu o asculta deloc, plus ca trebuie sa stea cu ochii pe asta mic (super-energic) nu poate sa faca politie si cu ea, plus ca daca ii zice sa faca ceva o apuca nervii!! tipa, ii raspunde si tranteste usile de se zguduie casa!!!; n-am vazut asa ceva... eu pana la urma nu mai rezist si o cert (desi ma abtin cat pot, ca na.. sunt musafiri si eu sunt gazda, nu-s copiii mei...).. ex. de discutie:
- de ce ai scos toate borcanele si le-ai lasat asa?
- fara nici o urma de rusine (eu cand eram ca ea cred ca ma faceam grena ): am vrut sa gust din toate sa vad care-mi place
- te rog sa strangi borcanele de dulceata de unde le-a luat
- nici nu se clinteste: lasa-le asa ca paote mai mananca cineva- zic pe un ton mai ferm: nu mananca nimeni, pune-le de unde le-ai luat
- ea nimic: iti zic eu sigur ca cineva o sa vina sa manance.. lasa-le si ai sa vezi, pana diseara cineva tot gusta din dulceata..
- ei poftim... mai zi ceva..
plus replica: tu cand esti musafir la mine eu te pun sa faci curat???

nu stiu ce sa mai cred, cu copiii din ziua de azi, te scot din minti.. nu vrei sa fie rusinosi si inhibati, dar parca nici asa... noi eram ami pototliti, stateam cuminti, cand mergeam in vizita nu puneam mana pe nimci fara sa cer voie... si stunci cu rusine, ii ziceam mamei la ureche, si mama ii zicea gazdei ca vreau si eu o bombonica...

ori sunt eu exagerata, ca nu am copii si nu inteleg.. probabil asa zice lumea... sincer, nu stiu ce sa fac, ce tactica sa adopt, sa nu se simta musafirii aiurea dar nici eu sa nu stau sa fac curat 1 saptamana dupa... eu inteleg ca-s copii si au nevoie sa se joace, si ii las, strang eu dupa ei, dar chiar e prea mult, e vorba de atitudine, de respect, de ideea ca nu esti in casa ta si nu poti sa-ti bati joc de tot ca oricum nu-s ale tale... asta vreau eu sa invete copilul, nu sa stea smirna pe scaunel cand vine la mine... na ca mi-am varsat si eu oful...
ingerash
Scris: Sunday, October 17, 2010 11:54 AM
Nivel

Bulibulipale pai aici parinti sunt de vina,nu ii educa!Am fost si noi in vizita,dar copii nu au intors casa cu susul in jos...iar faptul ca raspunde m-ar fi enervat!
Nici ai mei nu sunt prea ordonati,dar la alcineva in casa nu face deranj,cere voie sa se joace si stie ca apoi trebuie sa restituie jucaria si sa zica multumesc...
bulibuli
Scris: Sunday, October 17, 2010 12:14 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
ingerash wrote:
Bulibulipale pai aici parinti sunt de vina,nu ii educa!Am fost si noi in vizita,dar copii nu au intors casa cu susul in jos...iar faptul ca raspunde m-ar fi enervat!
Nici ai mei nu sunt prea ordonati,dar la alcineva in casa nu face deranj,cere voie sa se joace si stie ca apoi trebuie sa restituie jucaria si sa zica multumesc...

asa mi se pare si mie normal, deci nu-s eu nebuna... dar ce pot sa fac sa nu fac politie sa se simta prost parintii... ea a fost crescuta de bunici - cand la unii, cand la ceilalti - si i s-a cam permis orice, iar de cand a inceput scoala sta cu parintii, au mai adus-o putin pe calea cea buna ca era mai obraznica, dar de cand a venit asta mic iar a luat-o cu obrazniciile, poate si din cauza ca tatal e mereu plecat, munceste non-stop ca sa faca fata cu banii... mama abia face fata singura toata ziua cu ei si cu casa, cred ca e depasita, nu mai stie nici ea ce sa mai faca...
carla
Scris: Sunday, October 17, 2010 12:27 PM
Nivel

Buli,daca ai mei faceau asa ceva la altii,ii duceam imediat acasa si le spuneam ca altadata nu mai merg pentru ca au umblat cu ce nu era a lor si au facut dezordine.Cred ca a doua oara nu se mai intampla
ingerash
Scris: Sunday, October 17, 2010 12:35 PM
Nivel

Probabil fetitza are nevoie de ajutor,e clar ca intr-e ea si mama este o "prapastie".Fetitza probabil este derutata acum,ba cu bunicii,acum cu mama...tatal mai mult plecat...copii au nevoie de stabilitate,de un loc al lor,atentie,iubire si de o anume rutina a lor.
Mama trebuie sa se organizeze,sa isi faca o lista,un program pana intra in ritm...eu asa am reusit sa ma organizez si functioneazathumright
t-mihaela
Scris: Sunday, October 17, 2010 4:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Buli , nu e normal, ce ai experimentat tu se cheama nesimtire din partea mamei in primul rand.Cand te duci in vizita cu copii nu stai la chat si-ti bei cafeaua, tot ai copii de supravegeat ca doar nu voi ca gazde tre sa aiba grija de copii.Ma duc si eu in vizite cu ai mei dar ochii sunt pe dinamite ca nu stii cand explodeaza hohot mai ales am fost intr-o casa cu multe bibelouri si o curatenie de lucea tot .Nu-ti spun ca n-am stat o secunda pe scaun ,numai in picioare in alerta maxima.Nu stiu acei parinti cum educa acasa e treaba lor ,poate acasa copiii nu fac asa dar cand te duci in vizite sunt niste reguli clare .Recunosc ca in unele vizite am refuzat diplomatic sa merg din cauza copiilor, Daria si Arti erau la varsta cand trageau de toate ,acum daca ma invita ma duc ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.