Cum reusiti sa pastrati ordinea in casa?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
madalinutzaa
Scris: Tuesday, October 26, 2010 2:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/27/2009
CURETENIEnono toata ziua fac curat si niciodata nu mi se parsuficient de aranjate toate lucrusoarele desi micuta mea este destul de ardonata (atat cat poate sa fie un copil de 3 ani) avem o groaza de jucarii carora nu le mai gasim locul si fimiturele si firisoare de par care se tot gasesc pe parchet astea ma enrveaza cel mai rau.acum sunt acasa si am timp sa fac de toate si curat si mancare uneori chiar ma mai plictisesc cd cea mica este la gradi dar oare cd o sa imi gasesc servici o sa mai pot tine ordine .Cum o vrea dumnezeu! Mai bine o casa plina de jucarii si chiote decat o casa ordinata si fara picioruse zburdalnice.Uneori inpreuna cu sotul vb cum ar fi sa mai petrcem si noi o zi singurei si sa stam linistiti .ei bine asta sa intaplat pentru prima oara in 3 ani am lasat fetita la bunici pentru 2 zile ,casa curat si toate la locul lor,nimic de spus dar totul trist parca lipsea ceva asteptam sa iasa din camera miru si sa vina langa noi sa ne rostogolim pe covor.Si concluzia a fost ca nu mai vrem liniste si curetenioe perfecta !oare
Andra_gabriela
Scris: Wednesday, June 29, 2011 2:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/15/2008
Daaa,mie imi place sa fac curatenie!!! Dar devine tare obositor,..si cand te gandesti ca a doua zi gasesti aproximativ la fel plans

Si sunt de-abia adolescenta...daca ma mai gandesc cand o sa fiu casatorita si o sa am copii....uff dar trebuie, curatenia chiar trebuie facuta.
babydelicios
Scris: Wednesday, June 29, 2011 3:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/13/2011
Nu reusesc nicicum.steag
Oricat as face...si apoi......prefer sa calc pe multele jucarii decat sa stea jucariile in dulap si fiica-mea ca la colt.
Sanatosi sa im noi si ei...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.