Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| am votat ca stau sub tocul usii, dar nu am simtit decat un cutremur, cand aveam vreo 10 ani si bineinteles ca nu am stat sub tocul usii. a mai fost unul toamna trecuta, pe care nu l-am simtit , eram la calculator, pe net. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Cand era diana mica a fost un cutremur,imi amintesc ca am insfacat-o din pat ( era noaptea) si cu ea in brate m-am dus la tocul usii.Alea erau instinctele mele atunci .Acum am experimentat un cutremur necutremur asa mi s-a parut intr-o zi ca se zgudie casa si am incremenit pe loc,asteptam sa se termine, n-am miscat un deget.Astea-s instinctele mele de acum...nule Cica cel mai bun loc sa te asezi la cutremur e pe podea de-a lungul patului ca acolo se face un :triunghi al vietii "Cand o placa de beton cade se fzce un gol acolo pe podea langa pat sie logic. |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Tocul usii. Nu stiam de chestia cu triunghiul vietii.
Eu una am trecut prin trei cutremure dar numai la unul am stat in tocul usii. Cel din 77 m-a prins cu maica-mea in casa dar nu stiu ce si cum, a mai fost unul prin 88-89 dar eram la scoala, coboram scarile catre curtea scolii caci chiuleam la ora de franceza si eram singura cu inca o colega, si inca unul care m-a prins noaptea si am stat in tocul usii cu maica-mea. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| La cutremurul din '88 faceam acelasi lucru ca si Roxanel: chiuleam la ora de franceza si stateam pe scarile scolii |

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Eu nu stiu cum e cu triunghiul vietii. Eu stau la etajul 7 din 10. De obicei la cladiri, daca e sa se rupa se rup intre etajul1 si 2, asa ca singura solutie pentru cei care stau asa sus ca mine, e sa se urce si mai sus, desi nu e voie pe scari ca alea se rup cel mai repede. Pe bloc. In cazul in care pica sa fiu mai la suprafata, ca sa ma gaseasca repede...
Dar de obicei sub o grinda si stai pana trece.
Cand eram mica m-au scos ai mei afara din casa in pijama, noaptea. A fost foarte interesant. Toti copiii din bloc au fost foarte incantati, abia il asteptam pe urmatorul |

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Nu fac nimic astept sa treaca !!! |