Chestionar intrebare: Ce ati facut/face în caz de cutremur?
Alegere Voturi Statistici
Intru in panica 2 7%
Iau bani si acte înainte de a parasi cladirea 0 0%
Plec imediat afara 1 3%
Stau în tocul usii 15 57%
Nu fac nimic, astept sa treaca 6 23%
Aplic tehnica "triunghiul vietii" 2 7%

Cum reactionati la cutremur ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cristinaflorina
Scris: Friday, February 19, 2010 12:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Cred ca nu e in viata asta ceva sa imi fie mai frica decit de cutremur. Intru in panica ultima data ma luase cu lesin de frica.alcool
petronela_gav
Scris: Friday, February 19, 2010 12:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
am votat ca stau sub tocul usii, dar nu am simtit decat un cutremur, cand aveam vreo 10 ani si bineinteles ca nu am stat sub tocul usii. a mai fost unul toamna trecuta, pe care nu l-am simtit sic , eram la calculator, pe net.
cathy
Scris: Friday, February 19, 2010 3:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
La ultimul cutremur pe care l-am simtit eram insarcinata in maxim 3 luni (nu imi amintesc exact) si eram si singura acasauff .
De obicei nu intru in panica dar atunci m-am panicat. Stateam la etajul 6 iar mama sta in acelasi bloc la etajul 9.
Cum am simtit ca s-a terminat cutremurul, cum am fugit la mama. Eram constienta ca pe casa scarii e cel mai periculos dar am urcat 3 etaje fara sa rasuflu.
t-mihaela
Scris: Friday, February 19, 2010 4:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Cand era diana mica a fost un cutremur,imi amintesc ca am insfacat-o din pat ( era noaptea) si cu ea in brate m-am dus la tocul usii.Alea erau instinctele mele atunci .Acum am experimentat un cutremur necutremur hohot asa mi s-a parut intr-o zi ca se zgudie casa si am incremenit pe loc,asteptam sa se termine, n-am miscat un deget.Astea-s instinctele mele de acum...nule banghead Cica cel mai bun loc sa te asezi la cutremur e pe podea de-a lungul patului ca acolo se face un :triunghi al vietii "Cand o placa de beton cade se fzce un gol acolo pe podea langa pat sie logic.
Roxanel
Scris: Saturday, February 20, 2010 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Tocul usii. Nu stiam de chestia cu triunghiul vietii.

Eu una am trecut prin trei cutremure dar numai la unul am stat in tocul usii. Cel din 77 m-a prins cu maica-mea in casa dar nu stiu ce si cum, a mai fost unul prin 88-89 dar eram la scoala, coboram scarile catre curtea scolii caci chiuleam la ora de franceza si eram singura cu inca o colega, si inca unul care m-a prins noaptea si am stat in tocul usii cu maica-mea.
bereea
Scris: Saturday, February 20, 2010 9:19 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
La cutremurul din '88 faceam acelasi lucru ca si Roxanel: chiuleam la ora de franceza si stateam pe scarile scoliicool
zaza_
Scris: Wednesday, April 21, 2010 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Eu nu stiu cum e cu triunghiul vietii.
Eu stau la etajul 7 din 10. De obicei la cladiri, daca e sa se rupa se rup intre etajul1 si 2, asa ca singura solutie pentru cei care stau asa sus ca mine, e sa se urce si mai sus, desi nu e voie pe scari alcool ca alea se rup cel mai repede. Pe bloc. In cazul in care pica sa fiu mai la suprafata, ca sa ma gaseasca repede...thumright

Dar de obicei sub o grinda si stai pana trece.

Cand eram mica m-au scos ai mei afara din casa in pijama, noaptea. A fost foarte interesant. Toti copiii din bloc au fost foarte incantati, abia il asteptam pe urmatorulras
KRYS85
Scris: Thursday, April 22, 2010 10:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Nu fac nimic astept sa treacaras !!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.