Chestionar intrebare: cum procedati cu mancarea gatita pt copii?
Alegere Voturi Statistici
o racesc brusc 4 30%
o racesc la temperatura camerei 9 69%

Cum racim si depozitam alimentele copiilor?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Darria
Scris: Sunday, April 29, 2007 7:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
In instructiunile de utilizare scrie sa nu introducem mancare calda in frigider. Explicatia nu o mai retin, oricum este legat de reglarea temperaturii(schimbul de temperatura) din frigider si functionarea acestuia.

Ca sa nu fiu considerata fool ras se poate da o cautare pe net pt. " mancare fierbinte in frigider" pt. explicatii. As da adrese dar cred ca se considera reclama.
Miri
Scris: Sunday, April 29, 2007 8:43 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Darria, aici nu ne-am adunat ca sa ne judecam unele pe altele, si nici sa emitem pareri de genul fool ...consider ca fiecare e liber sa isi exprime propria optiune, fara teama de a fi etichetat intr-un anumit fel!
In fond si la urma urmei, ne impartasim din experienta de mamici, nu?pupici
Darria
Scris: Sunday, April 29, 2007 9:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
Miri: ai dreptate doar ca uneori explic - deh, defect pe viata pupici
Nu m-am gandit ca as fi judecata, a fost o gluma(de aceea pusesem zambaretul ras ) doar ca fiind scrisa a reiesit altceva.
danab
Scris: Sunday, April 29, 2007 9:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Eu racesc totul pe aragaz si abia dupa in frigider. Mirunei nu-i dau decat 2 zile din aceeasi mancare din cauza ca nu vreau sa se plictiseasca de acelasi fel si sa-mi refuze.
Nu stiam de chestia cu microbiiscratch , dar pentru ca nu a patit nimic pana acum (si nici eu, ca asa am fost hranita pana acum) vom continua in acest fel.
sousourel
Scris: Sunday, April 29, 2007 9:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Cand era V micut de tot, si eram si noi mai pe la inceputurile diversificarii, faceam papica pe sortimente de legume, o "blendaream"sic, o puneam in paharele de plastic si o dadeam la congelator cu inima stransa sa nu-l stric. Acum nu mai e cazul, papa cam in acelasi regim cu noi ciorbicile, iar mancarica de felul 2 o gatim zilnic, asa ca nu avem ce raci.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.