Cum putem transporta hainele fara sa se sifoneze?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, November 4, 2007 3:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
sotul meu va pleca in 2 saptamani intr-o delegatie in Austria. norocul lui!sic problema este ca va trebui sa ia cu el cateva costume, camasi, pantaloni si toate astea vor trebui sa "reziste" calcate impecabil pt ca acolo nu are cine sau unde sa i le calce. imi puteti sugera niste idei ca sa nu ajunga cu ele "varza" in valiza?scratch
sousourel
Scris: Sunday, November 4, 2007 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Si eu sunt curioasaras ... costumele se pot transporta relativ ok daca le pui in huse speciale. Cat despre camasi...mai bine adauga si un fier de calcat hohot pupici
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, November 4, 2007 3:41 PM
Nivel

sousourel wrote:
Si eu sunt curioasaras ... costumele se pot transporta relativ ok daca le pui in huse speciale. Cat despre camasi...mai bine adauga si un fier de calcat hohot pupici

asa ma incurajezi tu?alcool in loc sa aibe valiza golutza ca sa aduca cadouri pt noi, tu vrei sa ii pun 5 kile de fier de calcat?hohot

hai ca glumesc, normal!pupici de huse pt costume stiu si eu si chiar am asa ceva dar cu camasile ce ma fac?fool
Lilly of the valley
Scris: Sunday, November 4, 2007 3:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
stati ca vine nevasta de militar si va spune, sotul impacheteaza eu doar privesc, ma laud de pomana ca el face intotdeauna bagajele eu doar pregatesc hainele.ras
camasile se impaturesc intocmai ca atunci cand sunt noi, numai ca nu folositi carton, vor face cute oribile.
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, November 4, 2007 3:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

mariuta wrote:

camasile se impaturesc intocmai ca atunci cand sunt noi, numai ca nu folositi carton, vor face cute oribile.

Asa am trasportat noi anul acesta tricourile si spre marea mea surpirndere chiar s-au pastrat frumos fara sa se sifoneze.
Eu ii recomand sotului tau sa le scoata din valiza chiar din clipa in care ajunge la hotel si sa le puna pe umerase separate, daca le mai uita prin valiza atunci chiar sunt comprimise.
MNiko
Scris: Sunday, November 4, 2007 4:12 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Sotul nu poarte camasi sau costume la tipul lui de serviciu, in schimb poarta tricouri la greu. Eu le calc si le impachetez ca in magazin. Sunt cazuri in care se intoarce cu ele acasa fara sa le poarte si sunt in perfecta stare, adica nu sunt sifonate.
danab
Scris: Sunday, November 4, 2007 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Si eu i le impachetez ca atunci cand le cumperi, ca e fata protejata de cute. Incearac sa te interesezi daca nu este vreo firma de curatatorie in apropierea locului unde va fi cazat sau daca nu ofera chiar hotelul unde va sta acest serviciu.

Drum bun si sa va aduca multe cadouri frumoase!
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, November 4, 2007 8:16 PM
Nivel

multumesc fetelor de idee!pupici asa ma gandisem si eu, sa le impaturesc ca atunci cand sunt noi!pupici numai ca sa vedeti ce munca va fi pe capul meu cu impaturitul...mai ceva decat la calcat!mai ales ca eu sunt un antitalent innascut la calcat!maseluta

multumim Dana, esti o draguta!pupici
lori16ro
Scris: Sunday, November 4, 2007 8:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
daca tot esti anti la calcat ( si eu sunt, e chin la chin) ia vezi la o curatatorie cum le livreaza.........pe umeras sau impaturite
pe vremuri se luau impaturite.......acum nu stiu dar am sa ma interesez, citeodata pentru 5 lei sau cit or fi costand preferi sa faca altii munca asta
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, November 4, 2007 9:19 PM
Nivel

lori16ro wrote:
daca tot esti anti la calcat ( si eu sunt, e chin la chin) ia vezi la o curatatorie cum le livreaza.........pe umeras sau impaturite
pe vremuri se luau impaturite.......acum nu stiu dar am sa ma interesez, citeodata pentru 5 lei sau cit or fi costand preferi sa faca altii munca asta

mai Lori, tu esti geniala!bravo multam de pont, ia sa ma interesez!pupici

ia te uita cum se rezolva o problema "spinoasa" f usor!dance hohot
Cristy
Scris: Sunday, November 4, 2007 11:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Citind topicul mi-am adus aminte ca am o punga cu lucruri de calcat, care asteapta de mai bine de 1 an hohot

Acum chiar ma bate gandul sa le trimit la calcatthumright
Fluturas
Scris: Monday, November 5, 2007 9:18 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
zilele astea am vazut la televizor o "chestie" cu care impaturi toate hainele la exact aceeasi dimensiune,si arata super bine(la ei)
anca cred ca ai nevoie de aceasta "chestie"(nu mai stiu cum se numeste) si sigur raman ca neatinse
mai glumesc si eu...sper sa rezolvi problema si sa ajunga camasile in austria intr-o stare cat mai buna
delfinasa
Scris: Monday, November 5, 2007 2:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
E posibil ca hotelul la care va sta sa aiba fier de calcat in camera, daca are 3 stele. Dar la cat face cu avionul pana acolo, nici nu au timp sa faca cute. Numai sa nu le uite in geamantan.
fdianamaria
Scris: Friday, November 9, 2007 6:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
delfinasa wrote:
E posibil ca hotelul la care va sta sa aiba fier de calcat in camera, daca are 3 stele. Dar la cat face cu avionul pana acolo, nici nu au timp sa faca cute. Numai sa nu le uite in geamantan.

La asta ma gandeam si eu...hohot hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.