Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| sotul meu va pleca in 2 saptamani intr-o delegatie in Austria. norocul lui! problema este ca va trebui sa ia cu el cateva costume, camasi, pantaloni si toate astea vor trebui sa "reziste" calcate impecabil pt ca acolo nu are cine sau unde sa i le calce. imi puteti sugera niste idei ca sa nu ajunga cu ele "varza" in valiza? |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Si eu sunt curioasa ... costumele se pot transporta relativ ok daca le pui in huse speciale. Cat despre camasi...mai bine adauga si un fier de calcat |
|

| sousourel wrote:Si eu sunt curioasa  ... costumele se pot transporta relativ ok daca le pui in huse speciale. Cat despre camasi...mai bine adauga si un fier de calcat
asa ma incurajezi tu? in loc sa aibe valiza golutza ca sa aduca cadouri pt noi, tu vrei sa ii pun 5 kile de fier de calcat?
hai ca glumesc, normal! de huse pt costume stiu si eu si chiar am asa ceva dar cu camasile ce ma fac? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| stati ca vine nevasta de militar si va spune, sotul impacheteaza eu doar privesc, ma laud de pomana ca el face intotdeauna bagajele eu doar pregatesc hainele. camasile se impaturesc intocmai ca atunci cand sunt noi, numai ca nu folositi carton, vor face cute oribile. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| mariuta wrote: camasile se impaturesc intocmai ca atunci cand sunt noi, numai ca nu folositi carton, vor face cute oribile.
Asa am trasportat noi anul acesta tricourile si spre marea mea surpirndere chiar s-au pastrat frumos fara sa se sifoneze. Eu ii recomand sotului tau sa le scoata din valiza chiar din clipa in care ajunge la hotel si sa le puna pe umerase separate, daca le mai uita prin valiza atunci chiar sunt comprimise. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sotul nu poarte camasi sau costume la tipul lui de serviciu, in schimb poarta tricouri la greu. Eu le calc si le impachetez ca in magazin. Sunt cazuri in care se intoarce cu ele acasa fara sa le poarte si sunt in perfecta stare, adica nu sunt sifonate. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Si eu i le impachetez ca atunci cand le cumperi, ca e fata protejata de cute. Incearac sa te interesezi daca nu este vreo firma de curatatorie in apropierea locului unde va fi cazat sau daca nu ofera chiar hotelul unde va sta acest serviciu.
Drum bun si sa va aduca multe cadouri frumoase! |
|

| multumesc fetelor de idee! asa ma gandisem si eu, sa le impaturesc ca atunci cand sunt noi! numai ca sa vedeti ce munca va fi pe capul meu cu impaturitul...mai ceva decat la calcat!mai ales ca eu sunt un antitalent innascut la calcat!
multumim Dana, esti o draguta! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| daca tot esti anti la calcat ( si eu sunt, e chin la chin) ia vezi la o curatatorie cum le livreaza.........pe umeras sau impaturite pe vremuri se luau impaturite.......acum nu stiu dar am sa ma interesez, citeodata pentru 5 lei sau cit or fi costand preferi sa faca altii munca asta |
|

| lori16ro wrote:daca tot esti anti la calcat ( si eu sunt, e chin la chin) ia vezi la o curatatorie cum le livreaza.........pe umeras sau impaturite pe vremuri se luau impaturite.......acum nu stiu dar am sa ma interesez, citeodata pentru 5 lei sau cit or fi costand preferi sa faca altii munca asta
mai Lori, tu esti geniala! multam de pont, ia sa ma interesez!
ia te uita cum se rezolva o problema "spinoasa" f usor! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Citind topicul mi-am adus aminte ca am o punga cu lucruri de calcat, care asteapta de mai bine de 1 an
Acum chiar ma bate gandul sa le trimit la calcat |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| zilele astea am vazut la televizor o "chestie" cu care impaturi toate hainele la exact aceeasi dimensiune,si arata super bine(la ei) anca cred ca ai nevoie de aceasta "chestie"(nu mai stiu cum se numeste) si sigur raman ca neatinse mai glumesc si eu...sper sa rezolvi problema si sa ajunga camasile in austria intr-o stare cat mai buna |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| E posibil ca hotelul la care va sta sa aiba fier de calcat in camera, daca are 3 stele. Dar la cat face cu avionul pana acolo, nici nu au timp sa faca cute. Numai sa nu le uite in geamantan. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| delfinasa wrote:E posibil ca hotelul la care va sta sa aiba fier de calcat in camera, daca are 3 stele. Dar la cat face cu avionul pana acolo, nici nu au timp sa faca cute. Numai sa nu le uite in geamantan. La asta ma gandeam si eu... |
|
|