Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| crinutza77777 wrote:Cum pot pune poze la sectiunea bazar ca nu-mi apare optiunea attach? cu photobucket.com iti faci cont incarci acolo oza si pui ultimul cod din cele 4 in mesajul scris normal, img code. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Multumesc Ruxandra Speram sa le pot incarca direct din calculator dar daca nu se poate asta e Incerc cum ai spus tu,sper sa ma descurc |
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| intri in Profilul mue - editeaza profil si la tema selectezi standar_s eu pe asta o am, si dupa ce postezi iti apare un button atach si dai acolo si incarci. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| ioana0023 wrote:intri in Profilul mue - editeaza profil si la tema selectezi standar_s eu pe asta o am, si dupa ce postezi iti apare un button atach si dai acolo si incarci. Oaaauuu... incredibil... deci acum casc gura si ma uit la pereti ca sa zic asa, cam asta e starea mea de spirit dupa ce am facut cum ai zis tu. Forumul are.... alta culoare...? Sunt si alte posibilitati de culori? PS: optiunea attach tot nu-mi apare. PPS: a aparut dupa ce am postat, alaturi de butonul de editare. Multam. PPPS: ma duc sa vad ce alte culori gasesc. Rose.... nice. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Roxie,ce comica esti,asta am observat si eu dupa ce am intrat acolo,ma duc sa mai caut culori |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Buna,sunt noua pe forum si am vrut sa atasez o poza unui mesaj si nu am reusit.Eu am toate pozele in imageshake.Daca stie cineva cum trebuie sa procedez ,va rog sa-mi spuneti ca nu ma pricep. Imi daa un mesaj cum ca a fi prea mare sau cam asa ceva,poza si ce trebuie sa fac? |
|

| Buna ziua!V-am rugat si in urma u cateva zile sa ma ajutati sa atasez poze la mesaj.Va rog din nou:eu am tpate pozele gazduite de Imageshake.Nu-mi da voie ceva sa atasez si nu stiu ce.Am citit la tehnic dar tot nu-mi iese.Pozele mele au 64/38.Ce dimensiune trebuie sa aiba aici?
Am gresit dimensiunea64/48 |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| 
Uploaded with ImageShack.us Copii codul pentru forum si il pui in mesaj. . . |
|

| Kmy,incerc sa fac exact ce mi-ai spus si sa atasez o poza mesajului meu |
|

| Incercare noua![]() 
Uploaded with ImageShack.us |
|

| Am reusiiiiiiiiiiiiit Multumesc mult Kmy |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| rafira wrote: Multumesc mult Kmy Cu placere! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Stiu cum sa atasez poze la un mesaj,dar as vrea sa stiu cum pot sa atasez un link,de ex.o trimitere spre o pagina a acestui forum.Sau cum sunt cele unde dai clik pe "aici"si te trimite la pagina respectiva.Sper sa ma ajutati.Multumesc. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| cand dai clic sa raspunzi,deasupra ferestrei in care scrii sunt niste semne.Ca sa dai un link ,dai click pe sfera verde.Se deschide o fereastra in care trebuie sa scrii adresa,apoi dai ok.iti va aparea link-ul respectiv.Dai salvare mesaj si gata.Mult succes,sper ca ai reusit. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| sa incerc:http://forum.7p.ro/vesta-dama.aspx?g=posts&t=5160 ok,am reusit,dar Mirela credeam ca exista o varianta mai simpla ,sa copii direct codul,ca asa daca greseti un punctulet nu se deschide linkul.Oricum am mai invatat ceva,si-ti multumesc. |
|
|