Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| mercy, o sa incerc |
|

| sami wrote:Miriam,daca ai poze in photobucket nu trebuie sa alegi optiunea attach.
scrii mesajul tau,apoi copiezi ultimul cod al pozei din photobucket,e cel cu IMG,ultimul de sub poza,dai previzualizeaza ca sa vezi daca iti apare poza in mesaj si apoi dai salveaza mesajul.
|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
|
Miriam,trebuie sa ajut o bihoreanca de-a mea,nu?
ma bucur ca ai reusit inainte sa ajungi babuta,cum credeai tu |
|

| sami wrote:Miriam,trebuie sa ajut o bihoreanca de-a mea,nu? ma bucur ca ai reusit inainte sa ajungi babuta,cum credeai tu
Eram sigura ca asta te-a motivat
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| in sfarsit reusesc sa va arat cate ceva din munca mea. Prima caciulita impletita de mine.
 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/12/2009 Mesaje: 153
| buna FYORELLA attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine!!!!!!!!! Nu cunosc pasii care trebuie facuti pentru a posta imagini pe photobucket Ma chinuiesc de o zi si nu am reusit mai mult decat sa ma loghez,sunt cam stangace ce sa fac;nu am mai lucrat cu astfel de programe. |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| dari attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| fetele.... cum pot sa scriu dupa fiecare poza, in aceassi postare?ca mie imi apare scrisul si apoi toate pozele unele lg altele. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Alexandra, daca pui pozele cu "attach" asa apar. Trebuie sa-ti faci un cont pe photobuquet sau alt site care gazduieste poze, incarci pozele acolo si apoi in postarea de aici scrii ce vrei, dupa care copii codul IMG al fotografiei care te intereseaza. Sper ca ai inteles! Pupici! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| multam fain liz, am inteles dar e tare complicat |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| kiki unde pot gasi butonul "Attach"?...sa pot posta si eu poza bebelusei mele carmencitta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Eu postez poza cu photobucket.. :D |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| of...si eu am facut cont pe photobucket ,imi apare upload,dar cand dau incarcare imi da eroare .stie cineva de ce? am incercat mai multe foto acceasi rezultat |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Cum pot pune poze la sectiunea bazar ca nu-mi apare optiunea attach? |
|
|