Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Vreau sa atasez niste poze la mesajele postate. Cum sa procedez ? Ma ajuta cineva ? Multumesc. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Daca pozele au dimensiuni mici, poti folosi butonul "Attach", daca sunt mai mari, trebuie sa-ti faci un cont pe site-uri care gazduiesc poze, iar apoi sa copiezi direct in mesjul pe care il editezi codul BB. www.photobucket.com este un site care gazduieste poze, incarci poza pe care o doresti, dai upload, in josul pozei vei avea 3, 4 coduri, copiezi codul BB. Succes!!!!!!!!!!
|
|
| Multumesc mult, Alina ! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| piticot wrote:Multumesc mult, Alina !
Cu placere, oricand. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Mie nu imi apare "attach". Unde ar trebui sa fie? Cred ca trebuia sa imi apara cand vreau sa postez... gata, am gasit, m-a ajutat kiki |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2007 Mesaje: 149
| Am si eu o intrebare...pana acum am atasat poze cu acest program de mai sus...am cateva poze pe care nu vrea sa le mai ncarce si nu stiu cum sa mai postez aici din ele...ca acest program nu le mai incarca...stiti alt program?Sau se stie ce este de facut?Vroiam sa mai arat ceva dar nu am cum ... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| yulyana82n wrote:Am si eu o intrebare...pana acum am atasat poze cu acest program de mai sus...am cateva poze pe care nu vrea sa le mai ncarce si nu stiu cum sa mai postez aici din ele...ca acest program nu le mai incarca...stiti alt program?Sau se stie ce este de facut?Vroiam sa mai arat ceva dar nu am cum ... Daca pozele sunt cu bebe dezbracat sau ceva de genul asta atunci nu poti sa le incarci in photobucket,sau poate este doar o problema tehnica temporara . |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Photobucket incarca orice poza. Cred ca e o problema temporara. Incearca mai tarziu. |
|
| Ar fi posibil si sa ai foarte multe poze si filme incarcate in photobuket si sa fi ocupat tot spatiul alocat contului tau. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Eu micsorez pozele cu Microsoft Office Picture Manager - le poti compresa ca documnet sau web picture. Acest program vine cu Office 2003, personal ma impac bine cu el, compreseaza destul de bine mai ales web picture |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cristy wrote:Eu micsorez pozele cu Microsoft Office Picture Manager - le poti compresa ca documnet sau web picture. Acest program vine cu Office 2003, personal ma impac bine cu el, compreseaza destul de bine mai ales web picture
Si eu la fel. Multumita |
|
| Cristy wrote:Eu micsorez pozele cu Microsoft Office Picture Manager - le poti compresa ca documnet sau web picture. Acest program vine cu Office 2003, personal ma impac bine cu el, compreseaza destul de bine mai ales web picture Si eu tot asta folosesc. |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Alt site in afara de photobucket, imi recomandati????? |
|
| katy_lumika wrote:Alt site in afara de photobucket, imi recomandati????? Mai gasesti cateva aici http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=990
Vezi ca recomanda unul Danab, nu mai stiu cum se numeste, dar parea destul de bun(adica iti puteai face cont privat) insa eu nu l-am folosit. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| http://community.webshots.com
merge super |
|
|