Nivel: Membru
Inregistrat: 7/2/2009 Mesaje: 79
| Imi place chestionarul.
Cu cele din oras ne intalnim la piata sau la biserica iar cu cele din oras si foarte apropiate, hai la mine sau vin la tine? Nu sunt multe apropiate, dar ma bucur mult de prietenia lor chiar si fara telefon si messenger. Sunt...acolo! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| telefon sau mess si la mine.
Cum nu am prea multi prieteni, cu cei pe care ii am ne intalnim aproape saptamanal. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Telefonul in primul rand,apoi messingerul,e-mail.Cei foarte apropiati prin telefon,dar si mess,skype,e-mail,..depinde cat timp am la dispozitie |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Prietenele mele alea putine pe care le am sunt foarte ocupate in general asa ca eu le sun -in 99% din cazuri nu mi se raspunde si apoi astept sa fiu sunata cand au timp de stat la palavre minim cate 30min .ca sa ne saturam. Am si 2 persoane pe care le iubesc enorm si care -s mereu libere pentru mine si-mi raspund in orice situatie -sotul si mama . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu de obicei prefer sa ma intalnesc cu prieteni si o fac si destul de des ,imi place comunicarea fatza in fatza cu persoana dar avand si prietene departe vorbim la telefon si mess,skype. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Telefon sau mess! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Face to face. Altfel se stabileste legatura, alta e placerea intalnirii ( eventual cu un desert in fata - sau orice altceva -... muzica buna... lalaiala ). Nu prea imi place sa discut la telefon decat daca nu am incotro ( distanta ori probleme urgente de rezolvat) iar pe mess nici atat. Mai degraba mail. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Nu prea am timp de intalniri face to face.....lucrez zilnic. Vorbim mult la telefon. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Face to face in limita timpului, telefon, pe care l-am si votat, skipe cu Tatiana(mess-ul se blocheaza), iar prin mesaje foarte rar si doar cu Mihai(cand e la scoala/speo) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Prefer la o cana cu vin, dar deocamdata ma multumesc cu telefoane si mess. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Prefer intalnirile face to face,la o cafeluta,sa barfim vrute si nevrute, dar de cand sunt plecata din tara, nu mai sunt posibile,asa ca pe primul loc a trecut mess-ul, telefonul doar in caz de urgente. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| as incerca tot posibilul sa imi fac timp de o cafea cu prietenii. daca suntem departe, prefer sa vorbim pe skype. |
|
|