Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Cum timpul uneori ne joaca feste si parca 24 de ore nu mai sunt suficiente, treburile casnice si serviciul ocupa tot mai mult timp, cum rezolvati partea de comunicare cu prietenii?
Ce metoda preferati? Email, messenger, telefon....
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu de obicei prefer intalnirea face to face dar daca nu este posibila nu-mi ramane decat telefon ,este cel mai rapid ,nici messenger nu e rau dar pana ma conenctez si daca persoana nu este atunci nu mai este asa de rapid . |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Noi folosim cel mai mult messengerul, pe locul 2 fiind telefonul.. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Eu prefer mail-ul, caci nu prea am timp. Daca e ceva urgent, telefon sau sms. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu prin telefon tin legatura pt ca sunt si departe si de vazut ne vedem o data pe an.Si acum cu atatea minute gratuite vorbesc vrute si nevrute in medie cam 2ore pe zi.Aici la prieteni ii includ si pe parintii mei pe care ii vad o data la 2-3 luni si zilnic vorbim.Este foarte important sa vorbesti cu cei dragi care nu sunt aproape ,sa fii la curent cu ce se intampla in vietile lor,sa impartasesti bucuriile si tristetile cu ei. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Pentru ceva urgent telefon, apoi sms, mess, mail. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Prefer sa ma va vad cu prietenii fata in fata,aici am foarte multi prieteni,cu parintii si prietenii din tara folosesc mes-ul;este mai ieftin ca telefonul si pot trimite si primi fotografii,apoi mail si telefonul in cazul in care am minute gratuite. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| In ultimul timp messengerul il folosesc cel mai des, ca au toti prietenii asa ca pot sa las mesaj si offline. Dar folosesc telefonul destul de des (se si simte la facturica ) pentru cei care nu au treaba cu netul/pc-ul. Email si SMS mai rarut, doar pentru mesaje mai lungi, info pe care sa le aiba la indemana oricand sau cele urgente (sms). Cu prietenii care stau aproape de noi prefer insa sa ma intalnesc, ca e mai placut |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| prefer sa merg sa comunic direct oricat de stresanta as fi cu atatea intrevederi. Imi place sa vad reactia omului cand comunic cu el, sa il pot pupa daca mi-e prieten, sa-l imbratisez daca are nevoie. Daca totusi mi-e imposibil (de exemplu cu unele dintre voi...) prefer telefonul. Vreau sa aud vocea, sa vorbesc ce-mi vine, sa reactionez in timp real etc. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Telefon, skype/ym, email...Telefonul e in general pentru urgente in tara sau sa-mi sun rudele care nu au internet, la ocazii, sarbatori; cam o data/sapt. sau mai rar sun prietenii din US si din CA, pentru ca am unlimited in orice retea, fixa si mobila...cel mai mult vorbesc pe skype cu ai mei, videochat, de 2-3 ori/sapt....prin email mai tin legatura cu cativa prieteni din tara, ne trimitem tot felul de mesaje, poze, ca nu prea ne nimerim online din cauza decalajului de ore. Sms nu folosesc. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| toate cele amintite, f. rar sms. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Cum comunici cu prietenii daca ii ai ... messenger pentru cunostnte si telefon pentru familie |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Eu am votat telefon. Cu prietenii apropiati folosesc telefonul ca e mai comod. Mai folosesc mess-ul, dar nu foarte mult. Mi se pare impersonal, chiar si cu webcam-ul si cu microfon activate. mail, foloseam doar la servici pentru diverse. Iar sms-ul mi-e incomod |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Am votat telefon caci nu prea am timp sa stau pe net. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Telefon sau mess (desi si asta din urma mi se pare incomod). |
|
|