Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| roxinthya wrote:... Al meu sot doar s-a adaptat la mediu - a dezvoltat o uluitoare capacitate de a uita discutiile cu sotia lui - mai ales cand e vorba de cheltuit bani sau de task-uri legate de copii
E si asta un mod de autoprotectie |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Of,Adriana eu stiu asa putin povestea si ma bucur ca am putut si eu sa spun o rugaciune si sa incerc sa fac prin asta o minune ptr Tzepi!!!?Dumnezeu cateodata ne opreste el din alergatura asta continua prin viatza daca vede ca noi nici nu avem de gand sa ne oprim.Stopul asta de cele mai multe ori de face sa dam restart la tot ce avem dar nu toti suntrm asa norocosisa stii.Viatza este prea scurta si foarte cu surprize deci yot ceea cr trebuie sa facem este sa ne unim cu puterea noastra interioara ,sa vorbim mult cu noi si sa invatzam sa traim...sa traim pozitiv si cum Kali spunea si eu spun asta mereu"Exact cum ne traim ultima clipa ,ultima zi"!!!De multe ori ne gandim si rascolim prea mult ca nu suntem fericite....dar nu ne gandim la lucrurile marunte care ne fac fericite....ca suntem sanatosi si ne trezim in fiecare dimineatza asa,ca avem ochii,picioare si creierul functioneaza norma ...credeti-ma sunt multi oameni care nu au asa ceva.Ca multumesc lui Dumnezeu sm langa mine un sot care ma iubeste chiar daca cateodata isi arunca ciorapi in mijlocul salonului ??si-i uita acolo!Sunt atat de multe lucruri ptr care traiesc si sunt fericita numsi ptr faptul ca traiesc si sunt exact asa cum sunt. |
|
| Scuze ptr greseli scriu de pe telefon.Nu de mult am citit undeva un citat nu mai reusesc sa imi amintesc cine la scris dar care ma fascinant prin adevarul lui.
„Nu exista nici fericire, nici nenorocire pe lume; exista doar compararea unei stari cu cealalta si atâta tot. Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e în stare sa simta cea mai mare fericire sau mai bine spun haide-ti sa ne enumaram ce avem noi bun in casnicie ,ce ne place noua la sotul nostru,care este caracterul lui ptr care raman alaturi de el/haide-ti sa vorbim despre lucrurile pozitive pe care le avem in aceasta casnicie!! Sper sa nu aruncati cu rosii in mine! dar eu incerc mai mereu sa vad ce am bun si nu cea ce imi lipseste. |
|
| Acuma eu am o intrebare:"am inteles ca nu sunt fericita cu toate ca am o casatorie fericita ,ce as putea sa fac eu ca sa fiu fericita ,sa ma simpt fericita!!Haide-ti sa vorbim despre asa ceva ...ce ar face fiecare dintre noi in cazul lui Mihaela.Ce am putea face ca sa ne simtim fericite in casnicie?
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nefericirea mea vine din lipsa de comunicare.Noi mereu am avut o problema aici ,se numeste "language barrier" sau "cultural barrier",noi suferim de amandoua...dar cea din urma ma afecteaza pe mine cel mai mult.K e foarte practic,in timp ce eu aberez pe teme de fericire el repara franele la masina si ma striga sa-mi arate cat de erodate erau.As vrea sa-i spun ca nu ma intereseaza franele lui si ca am lucruri mai interesante de facut dar noi nu vorbim asa unul cu altul ,niciodata ...ne respectam si cream ambient pentru copii ...nu facem greseli, calculam tot de la banii cheltuiti la cuvintele rostite .Poate de aici nefericirea mea, eu nu sunt genul care sa calculeze prea mult,de multe ori rabufnesc in romaneste ,arunc doua trei injuraturi sa ma racoresc .Traiesc o viata care nu imi apartine,urmez reguli pe care nu le-am scris. Ce sa fac eu sa fiu fericita?NU pot sa-l schimb pe K sa il fac sa ii placa ce-mi place mie ,nu pot sa-i atrag interesul in intersele mele.Sunt convinsa de asta si nici nu vreu s aincerc pt ca el ar face efortul de dragul meu poate sau de dragul armoniei si ar deveni fals.Nu ar mai fi el.Sa-mi caut fericirea in alta parte,de una singura ,in sala de gym sau carti sau mai nou cuumparaturi pe amazon.Deocamdata plutesc asa in deriva ,nu vreau sa fac nici un pas .
|
|
| shirel wrote:Of,Adriana eu stiu asa putin povestea si ma bucur ca am putut si eu sa spun o rugaciune si sa incerc sa fac prin asta o minune ptr Tzepi!!!?Dumnezeu cateodata ne opreste el din alergatura asta continua prin viatza daca vede ca noi nici nu avem de gand sa ne oprim.Stopul asta de cele mai multe ori de face sa dam restart la tot ce avem dar nu toti suntrm asa norocosisa stii.Viatza este prea scurta si foarte cu surprize deci yot ceea cr trebuie sa facem este sa ne unim cu puterea noastra interioara ,sa vorbim mult cu noi si sa invatzam sa traim...sa traim pozitiv si cum Kali spunea si eu spun asta mereu"Exact cum ne traim ultima clipa ,ultima zi"!!!De multe ori ne gandim si rascolim prea mult ca nu suntem fericite....dar nu ne gandim la lucrurile marunte care ne fac fericite....ca suntem sanatosi si ne trezim in fiecare dimineatza asa,ca avem ochii,picioare si creierul functioneaza norma ...credeti-ma sunt multi oameni care nu au asa ceva.Ca multumesc lui Dumnezeu sm langa mine un sot care ma iubeste chiar daca cateodata isi arunca ciorapi in mijlocul salonului ??si-i uita acolo!Sunt atat de multe lucruri ptr care traiesc si sunt fericita numsi ptr faptul ca traiesc si sunt exact asa cum sunt.
Shirel, oricum iti multumesc mult de tot ca ai fost alaturi de mine atunci ! Sunt convinsa ca toate rugaciunile si gandurile bune l-au ajutat ! Si Oana (cu Mira) s-a rugat pentru el in Italia, si multi altii si cred cu tarie ca asta chiar a contat. Te pup si te imbratisez cu drag ! |
|
| "Intr-un moment critic din orice relatie umana, exista o singura intrebare:
Ce ar face dragostea acum?
Cea mai inalta alegere este aceea care produce cel mai mare bine pentru tine."
"In primul rand, asigura-te ca incepi o relatie din motive corecte."
"Daca doresti garantii in viata, atunci nu doresti viata. Doresti repetitii pentru un scenariu care a fost deja scris."
"Cand vrei sa schimbi un gand de baza, actioneaza in concordanta cu noua idee pe care o ai. Dar trebuie sa actionezi repede pentru ca altfel mintea ta va omori ideea inainte sa-ti dai seama."
"Functia sufletului este sa indice ce dorinte are si nu sa le impuna.
Functia mintii este sa aleaga din mai multe alternative
Functia trupului este sa puna in aplicare aceasta alegere."
Conversatii cu Dumnezeu -Neale Donald Walsch |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Fete dragi |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| https://youtu.be/62whP6gRpec
Am revenit cu preferata mea in sfaturi de cuplu, Esther Perel.Am urmarit cam tot ce a spus si mi se potriveste manusa.Am inteles acum de ce K e asa atras si dependent de mine siam inteles de ce eu nu mai sunt atrasa de el. Relatia mea cu K e la timpul trecut, nu vreau ss ajung sa traiesc din amintiri. Suntem inca impreuna dar intr-o relatie ciudata. Va pup fetele dragi, ?? |
|
| t-mihaela wrote:https://youtu.be/62whP6gRpec
Am revenit cu preferata mea in sfaturi de cuplu, Esther Perel.Am urmarit cam tot ce a spus si mi se potriveste manusa.Am inteles acum de ce K e asa atras si dependent de mine siam inteles de ce eu nu mai sunt atrasa de el. Relatia mea cu K e la timpul trecut, nu vreau ss ajung sa traiesc din amintiri. Suntem inca impreuna dar intr-o relatie ciudata. Va pup fetele dragi, ??
Mihaela te pup ...ma bucur ca mai scrii din cand in cand...si ma bucur incerci sa inveti din sfaturile lui Esther Perel.Ai stat cu K la o discutie serioasa sa vedeti ce puteti sa faceti amandoi ca relatie sa nu fie ciudata ci sa fie macar placuta si cat de cat frumoasa atat pe cat se poate.Tu nu poti trai din amintiri si nici nu trebuie dar nici sa fiti impreuna din obisnuinta si fara nimic acolo in inima unul ptr celalalt.Succes iubita si sa stii ca timpul nu rezolva nimic doar ingreuneaza si mai mult situatia. |
|
|