|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Am avut si eu uleiul de la palmers sarcina trecuta, dar nu l-am suportat....era asa unsuros si gretos..yeacs...era vara, cald si exact uleiul ala imi mai lipsea...
In schimb m-am impacat cu crema pt vergeturi tot de la Palmers...Am avut niste vergeturi destul de uratzele pe coapse, s-au mai estompat, dar sunt tot acolo...
Incep si eu cremuiala peste cateva saptamani si sper macar sa nu-mi apara alte vergeturi ca ma "multumesc" cu cele pe care le am...
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Uleiul de masline e si el foarte foarte bun !!! |

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu ma numar printre norocoase, nu am folosit nimic deosebit, doar crema de corp obisnuita si nu am facut vergeturi |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| N-am incercat ulei de la Palmer's, nici ulei de masline, din cauza ca nu suport grasime pe mine, nu-mi place sa vad ulei...sunt tare simandicoasa sarcina asta . Crema asta de vergeturi intra imediat in piele...nu prea sunt incantata de miros, dar asa sunt toate astea pe baza de cocoa butter si bine ca se absoarbe repede si mirosul nu e puternic. Sper sa ma ajute in prevenirea vergeturilor, pe langa apa si dieta. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| am avut mare grija in sarcina sa ma cremuiesc bine; in fiecare seara, dupa dus, de prin luna a treia... si chiar dupa ce am nascut m-am mai dat o perioada, desi nu-mi placea ca eram unsuroasa.. dar a meritat pana la urma pentru ca nu au aparut! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| eu nu am folosit nimic - la niciuna dintre sarcini , si nici urma de vergeturi. i´m lucky |
Inregistrat: 11/19/2012 Mesaje: 1
| Pe unele forumuri Americane am citit cum ca adaugand gelatina (nu neaparat din pliculete, si de la supa de pui, sau supa facuta cu oase) in dieta cat de des posibil iti ajuta pielea (datorita colagenului) sa devina mai elastic. Plus ca ajuta si la par mai frumos si unghii mai rezistente. Cu sarcina sunt inca la inceput, asa ca nu pot sa spun inca daca la mine a functionat sau nu, dar unghiile mele care mai ieri se rupeau aproape zilnic :) azi am saptamana de cand nu s-a mai rupt nimic :D
Iar pentru hidratare am inteles ca uleiul de cocos ar fi excelent. Mimeaza foarte bine grasimea naturala umana, plus ca are colesterol (colesterolul e necesar pentru formarea si intretinerea celulelor, inclusiv a celor de piele). Si uleiul de Jojoba are proprietati asemanatoare, desi uleiul de cocos e bun si pentru consum (are punct foarte ridicat de ardere, deci e mai putin carcinogen).
|
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| cred ca pana la urma conteaza si tipul de piele pe care il ai, daca esti predispusa la vergeturi sau nu, ca trebuie sa te hidratezi bine, sa ai o alimentatie corespunzatoare..iar cremele, mi-a spus odata cineva ca cu cat sunt mai scumpe, cu atat sunt mai bune, dar nu stiu cat e de adevarata asta.. |
|
Inregistrat: 5/2/2014 Mesaje: 4
| Mie mi-au aparut vergeturi pe coapse si culmea nu cat am fost insarcinata si cand am alaptat, pentru ca m-am ingrasat excesiv din cauza poftei de mancare. Vreo 7 kg. Asa ca m-am decis sa folosesc mustela cu actiune intensiva dupa nastere. sper sa dea rezultate. cateva cuvinte despre ea aici: mesaj editat de moderator |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| La prima sarcina nu mi-au aparut vergeturi. Sa vedem la a doua... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Anelise wrote:La prima sarcina nu mi-au aparut vergeturi.  Sa vedem la a doua...
Inseamna ca nu esti predispusa . Unii doctori spun ca daca e sa iti apara , iti apar oricata creme ti-ai da. Eu nu am facut vergeturi si eram cat casa . De cremuit m-am cremuit , pentru ca aveam pielea tare sensibila si uscata in acea perioada. La prima sarcina am folosit Palmer's iar acum , de la Bioderma parca si ulei de masline. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| TatyKS wrote:Inseamna ca nu esti predispusa  . Unii doctori spun ca daca e sa iti apara , iti apar oricata creme ti-ai da. Eu nu am facut vergeturi si eram cat casa  . De cremuit m-am cremuit , pentru ca aveam pielea tare sensibila si uscata in acea perioada. La prima sarcina am folosit Palmer's iar acum , de la Bioderma parca si ulei de masline. Si eu cred la fel, la prima sarcina ma dadeam din cand in cand cu crema, la a doua sarcina deloc(desi am avut un burtoi ) si nu am nici o urma de vergeturi.Ce a ramas , este burtica, care are nevoie de abdomene si slabit |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Ehh fetelor, mie dermatologul mi-a spus ca depinde de mostenire. A zis ca ma pot da cu toate cremele posibile, daca nu am elasticitate destula o sa apara vergeturile si asa a si fost. La prima sarcina, pana in luna a 8 a ma bucuram ca am scapat, dupaia, in 2 saptamani m-am umplut pe burta, ziceai ca m-a carpit cineva, Acum vad ca nu mi-au mai aparut, dar sunt destul primele |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ulei de masline folosesc,nu mi-au aparut pana acum. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| ingerash wrote:Ulei de masline folosesc,nu mi-au aparut pana acum. Ingerash, folosesti uleiul de masline, asa ca atare? Nu stiu cum sa intreb... Medicul mi-a spus ca ar trebui sa incep si eu sa ma dau cu orice crema de corp, dar as vrea sa incerc cu ulei. |
|
|