Cum pot sa previn aparitia vergeturilor?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Thursday, March 31, 2011 7:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Am avut si eu uleiul de la palmers sarcina trecuta, dar nu l-am suportat....era asa unsuros si gretos..yeacs...era vara, cald si exact uleiul ala imi mai lipsea...

In schimb m-am impacat cu crema pt vergeturi tot de la Palmers...Am avut niste vergeturi destul de uratzele pe coapse, s-au mai estompat, dar sunt tot acolo...plans

Incep si eu cremuiala peste cateva saptamani si sper macar sa nu-mi apara alte vergeturi ca ma "multumesc" cu cele pe care le am...sic

Maria & Mario
Scris: Thursday, March 31, 2011 8:25 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Uleiul de masline e si el foarte foarte bun !!!
alexandrabogdan
Scris: Thursday, March 31, 2011 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008

eu ma numar printre norocoase, nu am folosit nimic deosebit, doar crema de corp obisnuita si nu am facut vergeturi
delfinasa
Scris: Thursday, March 31, 2011 4:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
N-am incercat ulei de la Palmer's, nici ulei de masline, din cauza ca nu suport grasime pe mine, nu-mi place sa vad ulei...sunt tare simandicoasa sarcina astaalcool.
Crema asta de vergeturi intra imediat in piele...nu prea sunt incantata de miros, dar asa sunt toate astea pe baza de cocoa butter si bine ca se absoarbe repede si mirosul nu e puternic. Sper sa ma ajute in prevenirea vergeturilor, pe langa apa si dieta.
magduta
Scris: Tuesday, November 6, 2012 9:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2012
am avut mare grija in sarcina sa ma cremuiesc bine; in fiecare seara, dupa dus, de prin luna a treia... si chiar dupa ce am nascut m-am mai dat o perioada, desi nu-mi placea ca eram unsuroasa.. dar a meritat pana la urma pentru ca nu au aparut!
Ania
Scris: Tuesday, November 6, 2012 10:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
eu nu am folosit nimic - la niciuna dintre sarcini , si nici urma de vergeturi.
i´m lucky topai
dawn
Scris: Monday, November 19, 2012 3:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2012
Pe unele forumuri Americane am citit cum ca adaugand gelatina (nu neaparat din pliculete, si de la supa de pui, sau supa facuta cu oase) in dieta cat de des posibil iti ajuta pielea (datorita colagenului) sa devina mai elastic. Plus ca ajuta si la par mai frumos si unghii mai rezistente. Cu sarcina sunt inca la inceput, asa ca nu pot sa spun inca daca la mine a functionat sau nu, dar unghiile mele care mai ieri se rupeau aproape zilnic :) azi am saptamana de cand nu s-a mai rupt nimic :D

Iar pentru hidratare am inteles ca uleiul de cocos ar fi excelent. Mimeaza foarte bine grasimea naturala umana, plus ca are colesterol (colesterolul e necesar pentru formarea si intretinerea celulelor, inclusiv a celor de piele). Si uleiul de Jojoba are proprietati asemanatoare, desi uleiul de cocos e bun si pentru consum (are punct foarte ridicat de ardere, deci e mai putin carcinogen).
magduta
Scris: Sunday, March 17, 2013 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 10/6/2012
cred ca pana la urma conteaza si tipul de piele pe care il ai, daca esti predispusa la vergeturi sau nu, ca trebuie sa te hidratezi bine, sa ai o alimentatie corespunzatoare..iar cremele, mi-a spus odata cineva ca cu cat sunt mai scumpe, cu atat sunt mai bune, dar nu stiu cat e de adevarata asta..
bebemaya
Scris: Friday, May 2, 2014 7:51 AM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2014
Mie mi-au aparut vergeturi pe coapse si culmea nu cat am fost insarcinata si cand am alaptat, pentru ca m-am ingrasat excesiv din cauza poftei de mancare. Vreo 7 kg. Asa ca m-am decis sa folosesc mustela cu actiune intensiva dupa nastere. sper sa dea rezultate. cateva cuvinte despre ea aici:
mesaj editat de moderator
Anelise
Scris: Tuesday, August 26, 2014 12:56 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
La prima sarcina nu mi-au aparut vergeturi. thumleft Sa vedem la a doua... oare
TatyKS
Scris: Tuesday, August 26, 2014 1:12 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Anelise wrote:
La prima sarcina nu mi-au aparut vergeturi. thumleft Sa vedem la a doua... oare

Inseamna ca nu esti predispusapupici . Unii doctori spun ca daca e sa iti apara , iti apar oricata creme ti-ai da. Eu nu am facut vergeturi si eram cat casa sic . De cremuit m-am cremuit , pentru ca aveam pielea tare sensibila si uscata in acea perioada. La prima sarcina am folosit Palmer's iar acum , de la Bioderma parca si ulei de masline.
miriam
Scris: Tuesday, August 26, 2014 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
TatyKS wrote:

Inseamna ca nu esti predispusapupici . Unii doctori spun ca daca e sa iti apara , iti apar oricata creme ti-ai da. Eu nu am facut vergeturi si eram cat casa sic . De cremuit m-am cremuit , pentru ca aveam pielea tare sensibila si uscata in acea perioada. La prima sarcina am folosit Palmer's iar acum , de la Bioderma parca si ulei de masline.

Si eu cred la fel, la prima sarcina ma dadeam din cand in cand cu crema, la a doua sarcina deloc(desi am avut un burtoi ) si nu am nici o urma de vergeturi.Ce a ramas , este burtica, care are nevoie de abdomene si slabitHilar
ada03
Scris: Tuesday, August 26, 2014 3:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2014
Ehh fetelor, mie dermatologul mi-a spus ca depinde de mostenire. A zis ca ma pot da cu toate cremele posibile, daca nu am elasticitate destula o sa apara vergeturile si asa a si fost. La prima sarcina, pana in luna a 8 a ma bucuram ca am scapat, dupaia, in 2 saptamani m-am umplut pe burta, ziceai ca m-a carpit cineva, Acum vad ca nu mi-au mai aparut, dar sunt destul primele
ingerash
Scris: Tuesday, August 26, 2014 4:24 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ulei de masline folosesc,nu mi-au aparut pana acum.
Anelise
Scris: Tuesday, August 26, 2014 4:30 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
ingerash wrote:
Ulei de masline folosesc,nu mi-au aparut pana acum.

Ingerash, folosesti uleiul de masline, asa ca atare? Nu stiu cum sa intreb... pupici Medicul mi-a spus ca ar trebui sa incep si eu sa ma dau cu orice crema de corp, dar as vrea sa incerc cu ulei.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.