Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| pai sa si le puna mama-sa in cap daca ii plac asa mult iar donsoara care zice ca in ,,tara tuturor posibilitatilor,, fetele au in cap asa ceva ori e cu capul ori a gresit ,,locatia,,.....o fi si dumneaei din tara ,,cucuietii din deal,, si a confundato cu mult visata sua |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/9/2011 Mesaje: 30
| dana_na wrote:Roxana99, ai deschis subiectul pentru ca ai vrut parere/sfaturi sau sa ne convingi pe noi ca asa trebuie sa arate o eleva? Parerea mea e ca tu vrei sa-i pui acele funde, pune-le fetei daca-ti place, e copilul tau si faci cum vrei. Daca pe tine te deranjeaza parerile fetelor de pe forum, care si-au spus parerea diplomatic, inchipuie-ti cum se simte fata ta atunci cand colegii ii spun aceleasi lucruri, si crede-ma, nu i le spun cu menajamente, copiii nu stiu si mai ales nu vor sa fie diplomati. Nu inteleg de ce insisti cu subiectul asta atata timp cat esti convinsa ca e bine cum spui tu. Eu una n-as suporta sa-mi stiu copilul tinta ironiilor, pentru ca vrei sau nu, acolo se va ajunge in timp. Si sa stiu si ca e din cauza incapatanarii mele... Marea problema, funditele. Sunt hotarari muuult mai importante in viata care trebuie luate. Atata timp cat nu ti-a cerut s-o lasi la scoala cu creasta in varful capului, vopsita roz sau mov, nu inteleg de ce atata incrancenare pe niste funde. Sau preferi sa intre in scoala cu ele dupa care sa le ascunda sa n-o vada colegii...e doar inceputul minciunilor pe care ti le va spune ca sa aiba impresia ca mai face si cum vrea ea sau sa evite ironiile colegilor. Pentru mine e subiect inchis, poate nici n-ar fi trebuit sa scriu dar nu m-am putut abtine, atata tevatura pentru niste pampoane. Scuzati-mi stilul, dar mai diplomata de atat nu am reusit.
Parte din intrebare era "cum pieptanam fetele pentru scoala" ? Iar despre funde,am scris deja,ca la scoala NU le poarta,chiar daca bunica sa i le facuse in acest scop !! deci..... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Ma scuzi, dar traim in secolul 21, nu 19. Atata timp cat foloseste electricitatea, telefonul, internetul, nu vad de ce la capitolul vestimentatie si accesorii ar trebui sa ramana in secolul 19. Fie ea tinuta pentru scoala, biserica sau excursii in aer liber. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu ii fac Selenei doua cocuri micute si le prind cu o fundita alba sau rosie... Cateodata ii mai prind parul si in coada de cal,1 sau 2 cozi,depinde de imprejurimi.Si uneori il impletesc,cel mai des in 3.Iar ea e multumita |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| mikaela attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mikaela - super idei ! Ma bucur ca ai aparut pe interval! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Pentru cine stie spic e super ... eu stiu sa impletesc in trei , simplu . Sunt foarte frumoase coafurile |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Spic o fac si eu pe Ale cand avem timp. Ii sta bine si toate fetitele o intreaba cum se face. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Frumoase! dar cum suntem in criza de timp dimineata, isi face singura coc de balerina sau coada de cal putin mai sus. Acum parul i-a crescut, e aproape de fundulet si trebuie impletit, macar asa simplu, in trei. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Sunt foarte frumoase! Eu una nu ma pricep la modele asa complexe, dar cred ca o sa urmaresc niste tutoriale pe YouTube poate prind. Nu as avea timp dimineata, dar macar in restul zilei. |
|

| Mi-a placut mult asta ... nu e doar pentru noi, unele merg si la fetite .
http://youtu.be/dUWDEiqUowc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Sunt super! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Nici eu nu stiu si nici nu as avea timp sa impletesc spic, insa coada de peste sau fish tail e foarte simplu. Si preferatele noastre sunt astea mai simple si rapide.
mikaela attached the following image(s):

|
|

| Super idei |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Trebuie sa invat si eu alceva ca spic.... ingerash attached the following image(s):

|
|
|