Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| am vazut astazi o tipa tunsa gen cele din pozele postate de mikaela la inceputul paginii.era cu breton drept pe frunte,par lung prins in coada si pe laterale tunsa periuta.vai urat mai arata
si eu ii prind uneori parul la karina in doua codite,dar prefer mai jos,nu asa sus,si chiar imi place cum ii sta.nu o oblig,mai nou ii place numai o codita in spate si asa ii fac,dar cand incepe gradinita,mai schimbam,nu mergem toata ziua la fel roxana,fata ta e deja mare,nu o obliga,explica-i ca e mai bine cu parul prins la scoala,si las-o pe ea sa isi aleaga cum vrea.atata timp cat e decenta,ce conteaza ca e una,doua sau trei codite |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Karina mea in general prefera coada de cal ,dar sus ca barbie asa imi zice sa -i fac daca-i jos se supara .Fiind foarte cald i-am mai impletit si codita ,in rest daca se poate cu parul pe spate,dar nu o prea las ,foarte rar in vizita la cineva ,la cinema ,la joaca si gradinita parul legat cat despre fundele acelea mari ,parca ma uit la poze cu mine cand eram in clasa a-I-a ,mi se pare o idee comunista,invechita . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Raly,nici eu nu m-am descurcat cu clamele astea tot timpul imi cadeau ,mai am si acuma cateva prin sertare eu am parul foarte des si tot nu tineau si erau si originale cica nu merita doi bani. Lui Eden i place mult cu parul dezlegat dar asa il poarta numai in zilele libere nu si la gradi.Acolo ori i prind coada de cal ,ori sute de coditze mici ,cocuri diferite cu clame de obicei ea isi alege ce stil vrea . Acuma in vacantza i-am intins si parul cu placa de par ce sa fac m-a vazut pe mine si mi-a cerut-o ,sunt sigura ca nu imi va cere asta niciodata nu i-a placut ,operatia era prea migaloasa si gagica nu are rabdare.
Fondele aleea de pe vremuri le urasc si le-am urat mereu ,am primit si observatie la scoala de ce nu le am ,uite ca lui maica mea nu-i placeau asa ca nu am purtat de loc.si pamblica aia elastica m-a innerva era asa de stansa si daca o mai puneam si pe urechi offf ce vremuri am avut si noi. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| shirel wrote:Fondele aleea de pe vremuri le urasc si le-am urat mereu ,am primit si observatie la scoala de ce nu le am ,uite ca lui maica mea nu-i placeau asa ca nu am purtat de loc.si pamblica aia elastica m-a innerva era asa de stansa si daca o mai puneam si pe urechi offf ce vremuri am avut si noi.
chiar ca ce vremuri am mai avut Insa unora le-a placut |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu mi-aduc aminte ca fundele alea se purtau cam pana in clasa a 3-a.Intr-a 4-a deja nu mai vedeai pe nimeni cu funde sa nu mai spun degimnaziu.Deci sa fim seriosi , ar fi criminal sa obligi in zilele noastre o fata de clasa a 5-a sa puna chestii dinalea pe cap |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/9/2011 Mesaje: 30
| t-mihaela wrote:Eu mi-aduc aminte ca fundele alea se purtau cam pana in clasa a 3-a.Intr-a 4-a deja nu mai vedeai pe nimeni cu funde sa nu mai spun degimnaziu.Deci sa fim seriosi , ar fi criminal sa obligi in zilele noastre o fata de clasa a 5-a sa puna chestii dinalea pe cap
Sa stii ca la scoala la fata mea,cum au avut parte de uniforma clasica,am vazut si alte fetite chiar de a 4-a cu asa ceva in par...asa ca nu a fost ceva iesit din comun! Acum pentru clasa a 5-a,va fi mai potrivit cu o singura funda,2 ar fi probabil prea mult intradevar...
 |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| roxana99 wrote:Sa stii ca la scoala la fata mea,cum au avut parte de uniforma clasica,am vazut si alte fetite chiar de a 4-a cu asa ceva in par...asa ca nu a fost ceva iesit din comun! Acum pentru clasa a 5-a,va fi mai potrivit cu o singura funda,2 ar fi probabil prea mult intradevar... 
Oaaaaaaawwwwwwwww.....cand e facuta pozica asta?
Se mai poarta uniformele astea in scolile din Romania acum?????????? Mi se par HORRRROOOOOORRRR!!!
|
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Se mai poarta la unele scoli, insa au o mare calitate, desi sunt anacronice: sunt foarte practice. Copiii mei au o uniforma moderna, dar n-are buzunare fustita fetei este petrecuta si ramane mereu cu picioarele goale intreg costumul, si cu sacou, este destul de scump-180 lei, parca-si copii din scoala nu prea il poarta, asa ca am impresia ca fac un efort financiar inutil. CU toate astea, eu tin foarte mult la conceptul de uniforma si, in consecinca, copiii mei merg intotdeauna asa la scoala.  |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Eu nu vad nici o fata cu funde.
O fata de clasa a 5-a cred ca are dretul sa poarte ce vrea.E destul de mare sa aleaga...de fapt si fata mea de 5 ani alege...asa ca daca ei ii plac fundele OK daca nu..... |
|
|
Da,mai sunt scoli unde exista acest gen de uniforme la clasele 1-4 ,inclusiv aici in Bacau. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mie uniformele mi se par ingrijite si decente nu horror. Horor sunt fetitele cu colanti si tricou cu buricul la vedere ,cu bluze sau haine cu paiete ,cu fuste mini la scoala. Am vazut niste fetite imbarcate asa de nepotrivit,dar vina e a mamei care o lasa sa iasa asa din casa . In fine . Fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru copilul din dotare. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Waaaaw,stiu ca acum doi ani cand am fost in romania am vazut intr-un marchet uniforme de astea si m-a luat nostalgia ,cred ca am ramas langa ea cateva minute prinvind-o de nu stia sotul unde am disparut.Imi placeau uniformele astea si eram mandra cand am intrat in clasa 1 deabia asteptam sa o port. Foarte frumoasa poza cu scolarii ,imi place fetitza aia cu parul lasat si cu o pamblica cu o floare finutza pe o parte este foarte dragutza pamblica si foarte moderna acuma . |
|
| oanamaria wrote:Mie uniformele mi se par ingrijite si decente nu horror. Horor sunt fetitele cu colanti si tricou cu buricul la vedere ,cu bluze sau haine cu paiete ,cu fuste mini la scoala. Am vazut niste fetite imbarcate asa de nepotrivit,dar vina e a mamei care o lasa sa iasa asa din casa . In fine . Fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru copilul din dotare.
Oanamaria ai perfecta dreptate ! Eu inteleg ca respectul pentru scoala se manifesta si in modul in care se prezinta elevul/eleva la scoala,in clasa,aspectul fizic,tinuta....Sincer sunt bucuroasa ca Lavinia mea a fost si va fi in uniforma,si daca v-a avea si la liceu,cu atat mai bine. Parul scolareste aranjat,eventual o cordeluta,etc...ceva firesc ! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| roxana99 wrote:
Da,mai sunt scoli unde exista acest gen de uniforme la clasele 1-4 ,inclusiv aici in Bacau.
Ma gandeam eu ca poza e de pe la Tg. Ocna sau imprejurimi, cu muntele ala frumos in spate ...Cred ca uniforma e buna pentru copii, indiferent de designul ales de scoala. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| koko2008 wrote:Eu nu vad nici o fata cu funde.
.....
nici eu nu vad, ma gandeam ca doar eu am orbul gainilor.Uniforma e alta discutie . |
|
|