Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| nu mi-au placut pentru ca eu trebuia sa le port pe coronita, ca nu aveam par lung (tunsoarea scurta, baieteasca pana prin clasa a 5-a). Trebuia sa am mereu grija de coronita ... Fratele meu si acum rade de moda aia, "cu coarne". |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Roxana99, daca te-ar obliga cineva sa porti ceva ce nu-ti place, in care nu te-ai simti confortabil, ai fi fericita? Nici mie nu mi-au placut pampoanele, si in fata mea la scoala statea o fetita cu pampoane la fel de mari ca cele din poza si nu mai vedeam nimic de ele. In clasa a IV-V-a deja fetele sunt domnisorele, ele vor sa fie ca Hanna Montana, ce pampoane! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fata e prea mare pentru asemenea accesorii, bunica , bine intentionata dealtfel, a facut si ea ca pe vremea...bunicii.Eu as accepta o discutie pe tema parului, sa aleaga fata o metoda de a-l tine strans .Spune-i ca nici cozi impletite ca pe vremea stii tu care dar nici fluturat in vant sa se prinda toti paduchii scolii de el.O cale de mijloc exista intotdeauna iar piata e plina de accesorii de par pentru toate varstele.Succes. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/9/2011 Mesaje: 30
| danab wrote: nu mi-au placut pentru ca eu trebuia sa le port pe coronita, ca nu aveam par lung (tunsoarea scurta, baieteasca pana prin clasa a 5-a). Trebuia sa am mereu grija de coronita ... Fratele meu si acum rade de moda aia, "cu coarne".
Dar daca le-ai fi purtat in par si nu pe coronita ti-ar fi placut ? Eu am fost pe cordeluta elastica,aia de se inchidea la ceafa,pana in liceu ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nici mie nu mi-au placut fundele alea ,mari preferam sa port codite simple prinse cu elastice cu flori,fluturasi..etc; iar la ora de sport parul prins in coc
Modele de accesori pentru par se gasesc aici http://forum.7p.ro/Funde-de-tot-felul.aspx?g=posts&t=5311&p=1 o fundita merge super la coada "de cal" |
|
| zaza_ wrote:Roxana99, daca te-ar obliga cineva sa porti ceva ce nu-ti place, in care nu te-ai simti confortabil, ai fi fericita? Nici mie nu mi-au placut pampoanele, si in fata mea la scoala statea o fetita cu pampoane la fel de mari ca cele din poza si nu mai vedeam nimic de ele. In clasa a IV-V-a deja fetele sunt domnisorele, ele vor sa fie ca Hanna Montana, ce pampoane!
Daca elevii din spate nu o sa vada la tabla de funde atunci o sa o piaptan doar cu 1 coada + funda,si va fi mai bine ! Pastram 2 pampoane pentru tinuta de Duminica. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Eu sunt clar contra pompoanelor sau cum s-or fi numind.Am purtat si eu ca scolarita, dar acum vreo 35 de ani in urma.Aici fetitele sigur nu poarta asa ceva. Ale merge la scoala foarte rar cu parul pe spate, prins cu o coronita.In general , prindem parul intr-o coada de cal sau il impletim spic .Am mai incercat si alte prinsori , doar ca acestea necesita timp.Daca vrea clamite , de ce nu?Prindem parul si din motive practice si igienice:mai apar paduchii si cu parul prins stiu sigur ca nu sta cu el in ochi cand scrie. |
|

| Am gasit pe youtube niste pustoaice! Isi fac si ele codite, dar fara pampoane
|
|

| Uite un canal intreg!
http://www.youtube.com/user/CuteGirlsHairstyles
Si una care mi-a placut! Inimioare de Sfantul Valentin! http://www.youtube.com/user/CuteGirlsHairstyles#p/u/24/0FUXDsy3m5Q |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Interesante filmuletele. Intr-adevar necesita mai mult timp timp impletitul dar cred ca merita, coditele si clamele dau acelasi aspect de ingrijit si nici nu are parul in ochi. Incercati sa ajungeti la un compromis, pana la urma ea va sta printre colegi si ea trebuie sa se simta bine. Si eu am avut pampoane, asa era atunci dar moda se mai schimba, exact ca si la haine, incaltaminte... |
|
| Vad ca la rusi,fundele inca mai merg si la clasele mari http://www.5-tv.ru/news/13161/ (video)

|
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Poate sunt la uniforma... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Gusturile nu se discuta, dar nah... Nu poti obliga fata sa poarte ceva ce nu-i place. Nici mie nu-mi plac. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| E, rusii sunt ceva aparte...sa nu uitam ca ei inca isi pun dinti galbeni |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| bereea wrote:E, rusii sunt ceva aparte...sa nu uitam ca e inca isi pun dinti galbeni
|
|
|