Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cred ca ma imbrac mult mai feminin si sunt mai atenta la combinatii. Nu port fuste scurte si nici pantaloni scurti decat in vacante. In rest, imi place sa fiu feminina, bine asortata, evit imbracamintea mulata, egarii( care n-ar trebui purtati pe strada la nici o varsta). |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Eu ma imbrac foarte sport, o pereche de blugi, un tricou mai largut, ca deh, nu mai am 50kg, adidasi... M-as imbraca si eu cu o rochita sau o fusta ceva, dar nu gasesc nimic care sa imi placa si sa imi si vina... |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu fac styling si exact cu grupa aceasta de varsta au cele mai mari dificultati in cum se imbraca.Este o varsta cand femeile sunt foarte calculate si chiar vor sa fie luate in serios.Nu la toate ni se potriveste pantalonul scurt si pantofii cu tocul cui.Incercam lucruri cat la clasici ,elegante dar si cele mai practice si comode.As spune ca imbracamintea la 54 de ani este cautata in functie de comoditate!!Am sa incerc sa pun cateva fotografii cu combinatii care ni se potrivesc varstei noastre. Adriana pacat ca nu sunt in Romania am iesi impreuna la o plimbare de cumparaturi si sa te indrum cum poti sa te imbraci frumos ,placut si la peste 50 de kg. |