Cum ne imbracam in functie de varsta - 30 - 39ani
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Thursday, April 2, 2015 9:25 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Desigual si eu, desi nu se merita de luat prea multe pentru ca sunt destul de asemanatoare.Imi place Sandro Ferrone, Artigli , Stradivarius , Liu Jo, etc
roxinthya
Scris: Tuesday, August 30, 2016 4:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Fetelor, ce tendinte mai sunt toamna asta?
bereea
Scris: Tuesday, August 30, 2016 4:58 PM
Nivel

roxinthya wrote:
Fetelor, ce tendinte mai sunt toamna asta?

???Chiar?Nici n-am avut timp sa merg putin prin magazineplans
roxinthya
Scris: Tuesday, August 30, 2016 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Nici eu plans plans
bereea
Scris: Friday, September 2, 2016 9:22 AM
Nivel

Mie imi plac mult combinatiile negru/argint si alb/aur, ceva de genul:

img
anasstasia
Scris: Friday, September 2, 2016 1:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Eu incerc sa port lucruri care sa nu atraga atentia intr-un mod tipator. Ma deranjeaza culorile stridente, marcile, imprimeurile cu scris sau figuri, orice este ostentativ. La serviciu abordez o tinuta eleganta, pe strada jeans si in partea de sus culori neutre, oricum nimic batator la ochi.
Am vazut multe femei care parca nu-si cunosc varsta si din punct de vedere vestimentar si din punctul de vedere al machiajului.
bereea
Scris: Friday, September 2, 2016 2:22 PM
Nivel

Pentru mine blugii ies din discutie vara, prefer pantalanii lejeri de diverse culori, cu buline, dungulite sau gen fusta-pantalon.La blugi nu port tricouri ci doar bluzite
Si, recunosc, imi plac lucrurile un pic extravagante. Chiar ieri mi-am luat o chestie tare draguta!
t-mihaela
Scris: Friday, September 2, 2016 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
anasstasia wrote:

Am vazut multe femei care parca nu-si cunosc varsta si din punct de vedere vestimentar si din punctul de vedere al machiajului.

Si eu am vazut multe femei / fete tinere parca nu-si cunosc varsta .Tu tre sa inveti un lucru, vestimentatia omului e ca religia , nu te priveste pe tine sic

Eu tot in tricou si slapi dar intru aici sa va admir pe voiras
anasstasia
Scris: Friday, September 2, 2016 8:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Pai si daca e un subiect tabu, ce rost mai are topicul?!? Credem ca fiecare se poate exprima.
Si da, atat femei adulte cat si fete tinere se imbraca de parca nu-si cunosc varsta.
shirel
Scris: Saturday, January 14, 2017 9:08 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Nu demult am fost la un curs foarte interesant in care ne-au invatzat si in acelasi timp si testat legatura pe care o are caracterul nostru si felul nostru de a fi cu imbracamintea sau stilul in care ne imbracam.Ceva foarte interesant la care nu m-am gandit pana acum.Ne-au dat cateva fotografii cu tot felul de oamenii si noi trebuiam sa le descriem ce credem despre ei dupa felul in care sunt imbracati si dupa fell cum arata.Nu mica mi-a fost uimirea sa constant ca nu tot timpul noi prin imbracamintea si stilul nostru ne scoatem in evidentza ceea ce suntem noi cu adevarat ceea ce m-a pus pe ganduri.De obicei ne cumparam o rochie sau o haina fara a ne gandi daca ni se potriveste si caracterului nostru sau daca o imbracam ce trasmitem despre noi celor din jurul nostru,la locul nostru de munca etc.
Legatura dintre imbracamintea noastra cu noi este foarte stransa.Cate dintre noi nu pastram prin dulapuri un jeans sau o bluza din liceu fiind are legatura cu o intamplare emotionala prin care am trecut(:prima dragoste,prima dieta,primul lucru cumparat din salariul meu )si nu ne putem desparti de aceste haine.ras alcool
Acuma fiindca am trecut intr-un nou an eu persnal mi-am promis ca orice haina pe care vreau sa mi-o cumpar in afara de cat de bine imi vine sau mi se potriveste sa ma gandesc si ce spune despre mine,cum ma descrie si ce senzatie propie imi da mie la atingerea ei.
Astept povesti asemanatoarea despre voi si stilul in care va imbracati si ce haine sentimentale ascundeti voi in garderoba voastra si nu vreti sa scapati de ele fiind fac parte din trecutul voastru ,din viatza si clipele pe care nu vreti si nu le puteti uita!computerlove computerlove Cum va simtiti cand deschideti usile dulapului? Cum v-ar fi diminetile lui 2017, daca nu v-ati simti plictisite sau sufocate de hainele pe care le aveti? Cum v-ar fi stilul, daca garderobele v-ari fi transformate, ordonate, asortate dupa ceea ce simtiti ca sunteti voi cu adevarat!!?
bereea
Scris: Wednesday, January 25, 2017 10:03 AM
Nivel

Cred ca in ultimul timp mi-am cumparat haine care ma reprezinta: culori vesele, haine feminine, chiar in stil romantic.
corinaaap
Scris: Friday, March 10, 2017 11:29 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
majoreta eu zic ca intre 30 si 39 de ani esti inca tanara si nu ar trebui sa te imbraci prea batraneste.. chiar daca esti mamica.. eu una nu ma imbrac nici prea provocator, dar nici de parca as fi iesit de la manastire. Pana la urma tot femei suntem si nu trebuie sa uitam asta daca devenim mamici. suntem ca vinul, odata cu trecerea timpului devenim si mai super.
kali
Scris: Thursday, March 16, 2017 10:01 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
De la o vreme incoace ( ca sa nu spun ca de la o varsta... Lol ), pun accent pe confort!
Incerc sa-mi pastrez feminitatea insa am cam terminat cu tocurile de 12 purtate zilnic si rochiile mulate ce nu ma lasa sa beau nici macar un pahar cu apa... ma lasi?!

Ma mai chinui la cate un eveniment si-mi dau interesul cand tre' sa " dau bine ", dar in rest... am decis sa-mi ascult spatele si picioarele. Se spune ca o data cu varsta vine si intelepciuneaLol; am ajuns la faza in care nu mai accept nici macar sa ma mai stranga bata de la pantaloni.Hilar Gata cu descaltatul sub birou, cu pantofii pt. condus, hainele de schimb pt. parc - din portbagaj -, gata cu incaltamintea cumparata ptc. arata excelent pe raft, cu gentile grele, cu tot ce ma face sa ma simt inconfortabil.

Pun accent pe ingrijire: parul si unghiile impecabile, machiajul dragut, zambetul la purtator si o atitudine relaxata fac mai multe decat un decolteu incomod sau o fusta scurta.
aurishta
Scris: Thursday, March 16, 2017 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Bravoo Bravoo
bereea
Scris: Thursday, March 16, 2017 12:09 PM
Nivel

Cred ca eu m-am nascut " inteleapta"Lol
Imi place comoditate dintotdeauna, tocurile cui sunt doar can merg cu masina , apoi stiu ca stau asezata. Nu suport sa fiu stransa in talie, haine feminile dar comode.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.