Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nici eu nu ma imbrac ca la 14 ani, dar nici ca la 40 Blugi, pantaloni de stofa la dunga , pantaloni tip bernuda asortati cu tricouri, camasi si tot felul de bluzite.Port si rochite, fuste dar respect o anumita lungime.Pantaloni scurti sau fuste mai scurte port doar la mare.Ca si Mihaela, nu descopra piele prea multa,am grija sa nu iasa vreo sunculita pe nicaieri ca sa nu se scarbeasca cineva de ce vede, nici eu nu sunt cu margele, palarii si alte cele.Consider ca ma imbrac destul de ok |
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| t-mihaela wrote:Eu ma imbrac in blugi si tricou,cam asta arunc pe mine de obicei ca nu pot spune "ma imbrac"  dar imi plac culorile nu ma vezi pe mine in alb-negru si caut sa arat cat mai putina piele daca ma intelegeti...sunt mai rusinoasa  Si nu-mi plac florile si motivele florale pe haine ,imi plac florile in gradina acolo unde le e locul , palarii si margele nu port nici sa ma tai ,ar fi rasul lumii sa apar eu cu margele la gat,coliere , kestii de-astea si palarie cu flori ,ar rade ai mei cu lacrimi ca nu mi-e stilul  .De fapt sunt cam baietoasa din fire ,eleganta nu m-a caracterizat niciodata desi am facut eforturi la o vreme sa fiu si eu eleganta si sfarseam intr-un discomfort artroce mai mult psihic decat fizic .Nu s-a meritat efortul asa ca am renuntat  Am o rochie in toata garderoba ...care de fapt numara cateva tricouri si vreo cativa blugi
Parca as fi scris eu.. cu exceptia florilor, nu chiar orice model imi place, dar am cateva haine cu flori.. |
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nu blugi taiati, sau burti la vedere, sau rochii mulate ..... insa nici ca bunica ! Am observat ca aici tendinta e sa fii casual insa - ca si stil , mult mai tineresc comparativ cu acasa - si aici vorbesc de peste 35ani ! Nu ma omor cu tocurile, ca nici activitatile nu se preteaza ..... Nu prea mini sau mulat , insa poti purta o fusta scurta , un decolten nu ostentativ ..... Am noroc deocamdata .... Iar Mariuca m-ar imbraca muuult mai modern ( tineresc ) ....
|
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/15/2014 Mesaje: 4
| Mesaj reeditat de moderator ; Reclama ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Scriu aici fiindca mi se pare cel mai potrivit.Zilele acestea facand curatenie si ordine prin dulapul de haine m-am speriat cate haine pot sa am nu spun c-am le port pe toate dar am incercat totusi sa ma gandesc de ce haine avem nevoie obligatoriu in garderoba noastra si asta chiar nu conteaza ce varsta avem.Binenteles ca este parerea mea personala si de aceea am si nevoie de ajutorul voastru ...sa ne povesti-ti care ar fi hainele obligatorii intr-o garderoba de femei.
1.Primul lucru la care m-am gandit sunt blugi .Obligatoriu trebuie sa avem in garderoba noastra o pereche de blugi originali deci de o calitate si de o marime care sa ne avantajeze si sa ne salveze mai mereu indiferent de situatie.Un blug clasic ,nu skinny ,nu taiat si nu cu vreo trei numere mai mici ca sa aratam mai slabe.Nuuu !!! Un blug de buna calitate si care sa ne avantajeze corpul si sa fie c-am cu vreo 3 degete sub buric09: :003:
2)Al doilea obiect de imbracaminte ar fi o rochitza mica neagra .Spun mica nu fiindca trebuie sa fie mica la marime ci sa fie finutza ,clasica si nu incarcata ..pur si simplu o rochitza neagra.Daca nu ma insel am citit undeva ca si Coco Chanel spunea ca o asemenea rochie este obligatorie in garderoba unei femei si mereu ne salveaza cand avem o intalnire mai serioasa sau o petrecere intr-o dupa -amiaza.
3)Camasa alba stil barbatesc clasica sau chiar putin mai speciala.Sunt innebunita dupa ele si o consider ceva obligatoriu ptr orice femeie ,la servici ,birou sau chiar la sedintza cu parinti. Nu conteaza cu ce este imbraca ,cu blugi ,fustitza mereu ne va da un look special .
4)Sutienul de culoarea pielii este si el un obiect de imbracaminte ,de lenjerie feminina foarte important si obligatoriu in dulapul nostru.Unul binenteles de foarte buna calitate nu cumparate din piatza de la tarabe se merita sa avem si sa dam bani pe un sutien de calitate.De multe ori inlocuieste o operatie care costa taaare mult (asa spune o buna prietena de a mea )Cand probati ridicati mainile in sus ,respirati si expirati ca sa vedeti cat de comod vi se pare este asa de important un sutien care sa ni se potriveasca cat mai bine nu sa ne iasa gogosele pe sub bratze.
5)Sacoul alt obiect oblicatoriu in garderoba noastra .Acuma nu as spune numai negru dar negru parca totusi ne-ar salva de mai multe ori as spune,dar si alb si roz chiar ceva care vi se potriveste cel mai bine.Dar sa fie si el la fel clasic( nu cu volan jos) gen barbatesc care sa va formeze si sa va dea o alura cat mai frumoasa ,eleganta si sa va faca sa aratati si cat mai slaba .(asta cand avem ceva probleme cu kg in plus)
6)pardesiul este si el considerat de mine ceva obligatoriu .Aici sincera sa fiu nu prea este folosit de mine dar de foarte multe ori iarna ma salveaza .In Romania mai ales in perioada asta dintre vara si toamna cred ca este minunat.Aveti totusi grija sa nu fie unul prea lung sa maturam cu el strada .eu il port deschis mai mult ,legat mi se pare ca arat ca un balon gata de zburat. Aaa si binenteles ceva de buna calitate ,fiecare cred ca meritam macar o data in viatza sa facem asa o investitie in ceva de calitate fiind este ptr mai tot timpul.aratam perfect cand il purtam cu blugi ,cu skinny sau cu o fusta mini sau closata .
-un pulovar finutz care se inchide cu nasturi in fatza si care poate fi purtat mai mereu ,cand vrem sa tragem o fug la vecina ,la o alimentara sau sa le luam copii de la gradi .Pe mine ma salveaza mai mereu ,imediat il trag pe deasupra unui tricou mai simplu si gata arat altfel .Eu chiar am mai multe culori dar preferatul meu ramane acel negru si cel gri.Niciodata in schimb nu un pulovar tigrat ,bulinat sau cu paiete sunt tare greu de combinat in graba.
acuma cand scriu mi-a venit si o alta idee dar despre asta cred ca voi scrie altadata 'Ce trebuie sa nu avem niciodata in dulap sau ce avem si trebuie aruncat"Ma repet este o parere personala ce am scris s-ar putea sa nu se potriveasca la fiecare femeie si de aceea va astept sa povestiti si voi ce articole obligatorii ptr voi aveti in garderoba voastra.
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Waw, eu nu am nimic din astea . De exemplu nimic din cele enumerate nu am nevoie, nici macar sutienul ...nu am sutiene eu port bustiere sport . Blugii peste buric???As muri cu blugi asa pana in gat , blugii mei sunt muult sub buric si nu sunt de buna calitate , ii iau la 15 $ bucata De pardesie sau sacouri am si uitat ca exista De asta zic, "must have " e un nume dat la ceva ce nu exista ,mai era un articol pe undeva despre " must have" uri in poseta si eu ma scarpinam in cap ca de fapt eu nu am poseta ,dar am niste buzunare super : So ,singura haina obligatorie sunt kiloteii restul e alegere personala fara "must ". |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| De ceva timp am inceput sa port rochie plic,bluze stil rochita,pantaloni si blugi mai elastici,mulati ,malete si top-uri colorate,bluzite largute....pantofi si cizme fara toc(din cauza varicelor si sarcinii)dar admir incaltamintea irlandeza din vitrine,brodata,colorata. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Eu am depasit varsta de 39,mai am putin si fac 40.Nu prea ma potrivesc topicului.Si eu merg mai mult pe stilul clasic.Nu imi cumpar haine care sa le imbrac doar un sezon.Am sutiene de buna calitate(chiar am nevoie),sacou,pulovere,camasa alba,un pardesiu midi,nu lung.Blugi am cateva perechi care ma salveaza mereu. Mihaela in multe privinte ne asemanam.Eu port poseta doar vara,cand nu am buzunare. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce-mi place cum ai scris Shireluto ! Eu le bifez pe toate si as mai adauga fustele pe care le imbrac super simplu cu un tricou si o geaca de blugi pe deasupra . Eu port mult fuste si rochii ,sunt pe stilul mai feminim si la silueta mea ma avantajeaza mai mult decat pantalonii . Mie imi place stilul dichisit la femei ,cat mai feminine si cochete . Am multe -multe haine de nici nu mai apuc sa le port cu toate ca zilnic ma imbrac cu alta tinuta ca nu-mi place sa ma repet . Si obligatoriu posete ,fara poseta zici ca-s in fundul gol ,deci nu exist fara poseta ,nu stiu sa merg pe strada :). |
|

| Mihaela imi cer scuze blugii cu trei degete sub buric .M-am corectat. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Cred ca posed cam tot ce ai enumerat tu, Shirel . Bune observatii! As adauga si fusta neagra dreapta, pantalonul negru drept cu dunga. Eu merg mult pe culori ca alb, gri , negru si am seturi complete , adica fusta+pantalon+ sacou+ lenjerie intima.
Oana, m-am reprofilat si eu pe rochite. Sunt atat de feminine! Am lungimi diferite de la o palma deasupra genunchiului pana la glezna. In ultimul timp am inceput sa pun si eu accent pe posete.Si-mi plac bluzitele lungi purtate cu leggins si cizme. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| shirel wrote:Mihaela imi cer scuze blugii cu trei degete sub buric .M-am corectat.
asa mai merge,punctez si eu pe aici macar cu blugii. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Da am uitat de bluzele lungi purtate cu colanti -am vreo 10 perchi si cu cizme .Super cool si rapid . Tinute office nu am pentru ca nu as avea unde sa le port si nici pantaloni cu dunga -nu ma avantajeaza . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si pantofii, Shirel?! Unde ai lasat pantofii? O femeie de 30+ ani trebuie musai sa aiba in garderoba cel putin o pereche de pantofi stiletto - sau, ma rog, cu toc inalt - si sa si stie sa-i poarte cum trebuie.
Din pacate, ca stil, am fost clasica inca de mica deci toate astea le posed - bine, nu acelesi piese - dintotdeauna. De ce spun din pacate?! Pentru ca nu m-am bucurat de avantajele varstei, intotdeauna am preferat stilul clasic/feminin/office dus pana la extrem, in defavoarea confortului. Intotdeauna am spus ca sunt femeia cu cei mai inconfortabili pantofi ever si asa sunt si in continuare. Aspectul primeaza in defavoarea confortului iar eu sunt de pus in dictionar langa expresia " baba la frumusete rabda ".
Revenind la subiect, nu am in dulap lucruri pe care nu le mai port. Merg pe principiul ca, daca nu scot timp de 1 an o piesa la lumina pentru a o purta, nu o mai fac niciodata. Deci dau/arunc tot.
Din fericire copiii m-au obligat sa deschid ochii si sa vad ce inseamna hainele confortabile ... sa ma desprind de tinutele de birou atunci cand merg in parc - desigur. Daca inainte munceam cat e ziua de lunga sau ajungeam acasa pe seara pentru ca imi rezolvam probleme personale fara a mai da pe acasa, abia dupa 30 mi-am schimbat stilul de viata. Asa ca balerinii, colantii, tenisii, tricourile, au intrat in garderoba mea odata cu schimbarea prefixului - sau aprox. - ceea ce a fost ca o gura de aer proaspat.
Singurul lucru care s-a schimbat e ca am renuntat la fustele/rochiile extrem de scurte... si la bretele. Nu spun ca nu mai port niciodata... silueta imi permite, insa nu mi se mai pare potrivit si incerc sa evit asta atunci cand fac o achizitie noua.
|
|

| Kali,la pantofi nu m-am gandit inca asta fiindca imi plac in mod general c-am toate felurile de la sandale joase pana la pantofi cu toc .Niciodata nu am purtat ceva care m-a facut sa sufar sau sa nu pot merge .De obicei imi aleg pantofi chiar si cei cu toc foarte comozi si cu care pot si sa alerg dupa copii.Am gasit o firma care mi se potriveste si chiar daca au preturi piparate imi cumpar numai de acolo .pe bune pantofi ptr o viatza .Deci principalul sa ne simtim bine in incaltamine sa ne fie comoda si sa ne placa si modelul. Acest topic este ptr femei pana la 40 de ani deci eu sunt c-am depasita pe aici indata trec pe 42 dar am scris aici fiindca nu stiam unde pot sa postez nebuniile care mi-au trecut prin cap facand curat. Hai ca indata scriu si ptr obiectele pe care nu le am si nici cred ca nu le vreau vreodata in garderoba mea! |
|
|
|