Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor din aceasta categorie de varsta, haideti sa vedem cum ne imbracam. Nici sa nu fim ridicole, nici sa parem mai batrane decat suntem, si sa fim mereu feminine si decente.
Exista reguli cu caracter universal pentru orice varsta? Eu una de exemplu stiu ca dupa 35, o femeie, oricat de bine ar arata, nu se preteaza sa poarte fusta scurta deasupra genunchiului. Poarta intotdeauna sutien daca ai o masura mare. Poarta-l mereu daca ai trecut de 35.
Ca inceput va pun un link catre un articol cu sugestii si cateva imagini.
Sau un sfat din Times.
Vârstă 26-35
Inca va mai puteti distra cu tinutele. Cauta un pulover la care poti pune o curea, combina o tinuta eleganta cu tesaturi moi, investeste într-o singură bijuterie frumoasa si cumpara o geantă de mână buna dar nu ostentativa.
Vârstă 36-45
Lucrurile de fetişcană nu mai merg. Adoptati linii curate, dar inca puteti alege blugi si un pulover frumos de caşmir bine tricot. Dacă nu poti renunta la fuste scurte, poarta-le cu dresuri opace şi pantofi balerini. Cumpara o haină de iarnă bună şi nu te zgarci la pantofi si genti. |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| depinde si unde mergi,daca esti in timpul liber sau la serviciu,daca mergi la o petrecere sau la un suc....sau in parc nu ma vad in parc pe tocuri sau la un suc in matase cat despre fusta peste genunchi,eu mai port(am "doar"39)dar nu indecenta sunt cea din dreapta serarg attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| serarg wrote:depinde si unde mergi,daca esti in timpul liber sau la serviciu,daca mergi la o petrecere sau la un suc....sau in parc nu ma vad in parc pe tocuri sau la un suc in matase cat despre fusta peste genunchi,eu mai port(am "doar"39)dar nu indecenta sunt cea din dreapta Vai dar cat de bine arati! |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| multumesc,nu arat prea bine,dar incerc sa ma mentin pentru Raresucul meu si ma tine oricum in forma la cata energie are Felicitari pentru puiuti! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Si eu am fuste pana la jumatatea genunchiului sau usor deasupra, dar n-am sa renunt la ele doar pentru ca in buletin scrie ca am o varsta. N-am renuntat insa niciodata la decenta. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu nu port si nu am purtat fuste.Nu-s genul meu.Oricum,in general ar trebui sa ne uitam in oglinda,nu neaparat in buletin. Eu port pantaloni(nu mulati) cu croiala potrivita pt corpul meu,dar si blugi(nu din aia prin care sa iasa slaninile).In rest,bluze peste talie si papuci comozi,taioare sau jachete(chiar si de blugi). |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu nu am o regula- desi o aprob pe cea cu sutienul. Daca imi place cum imi sta cu o anumita haina mi-o iau chiar daca e prea scurta sau prea mulata. Compensez prin altceva (sau acopar)- incat sa nu fiu indecenta- si gata! Dar sunt pretentioasa si greu imi gasesc ceva pe gustul meu. In schimb am o obsesie (mica de tot) cu gentile si incaltamintea (care trecuie sa fie de cea mai buna calitate... altfel pot strica o tinuta ok)... cu coafura si cu bijuteriile (cate una pe mana si nu toate odata- adica inel, bratara, cercei, colier... si nu ostentative, ci mai degraba fine si valoroase). |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Roxanel ,ma bucur pentru topicul deschis ,de mult vroiam sa deschid asa ceva ,despre cum ne imbracam si ce ne place!
Kali,fiindca te cunosc imi permit sa scriu aici ca tu esti mereu moderna ,te imbraci cu gust si de obicei arati minunat!Poate nu ai stiut pana acuma dar pe langa ca iti apreciez caracterul stilul in care te imbraci mi-a placut nespus oricand te-am vazut!
Eu prefer toate stilurile si ma imbrac de multe ori ca o pustoaica de 17 ani ,binenteles cu anumite proporti prefer tot ce-i tineresc si modern de la fusta mini pana la blugul strech .Eu totusi cred ca varsta nu trebuie sa aiba o moda anume dar trebuie sa ai un corp care sa-ti permita si sa fie de bun gust!Sunt de obicei foarte pretentioasa la pantofi ,sandale de cizme nici nu mai vorbesc ,posetele depinde in ultima vreme mi-am cumparat doar din piele si de marimea XXL sa-mi incapa toata casa in ele! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Vai , hainele ...un stress in plus pentru viata asta si asa plina de stress Eu nu ma imbrac ci" arunc pe mine " Nu am o meserie pretentioasa ,cere o tinuta decenta si practica sa poti sta pe covor si sa te poti misca cat de mult .Varsta , da, si-a pus amprenta si pe stilul meu vestimentar ca deh am si eu fata mare si sunt model pentru ea asa cum a fost mama pentru mine |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nu cred ca o femeie de 39 de ani este "batrana", dar nici "pustoaica".O fusta deasupra genunchiului merge daca ai un picior frumos (si e valabil pentru toate varstele), cele care abia acopera fundul in nici un caz.Nu mi-au placut hainele prea decoltate nici la 20 de ani , iar a umbla fara sutien nici nu se pune problema. Imbrac haine sportive cand e cazul, elegante tot cand e cazul , nu umblu cu buricul gol sau cu sunca la vedere. E drept, fiecare varsta are stilul ei de imbracaminte, dar conteaza mult silueta si starea de spirit. |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Eu sunt de parere ca trebuie sa te imbraci cu ce si in ce te simti bine .cat despe fuste nu stiu nu prea port poate doar la ocazii mai speciale sau din cand in cand foarte rar ..dar daca ai picioare frumoase nu cred ca ar conta ani care i ai ....ce e frumos si lui dumnezeu i place ...asa ca imbracativa cum va simtiti bine ...nu cred ca trebuie sa ne imbatranim de vreme  Carmen esti o frumoasa |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu nu ma mai incadrez aici! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mda interesant topic...eu prefer tinutele lejere ,clasice sau sport,balerini ,pantofi si cizme fara toc...sunt o fire dinamica si nu am rabdare sa pasesc pe tocuri inalte sau sa-mi fluture fustele si rochiile pe mine,mai fac exceptii uneori dar rezist cu stoicism pana ajung acasa si apoi le arunc de pe mine in viteza .....in uk mai urat se imbraca tinerele(blugi rupti,camasi botite,topuri stramte de se vad suncile,blugi cu talie joasa de te scarbesti cand le vezi ca se apleaca...) ca doamnele in varsta care poarta rochi super,jachete,palarii,genti si incaltaminte super! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu inca m-a imbrac ca la 17 ani ce sa fac cred ca am ramas undeva pe acolo si m-am maturizat prea repede dar binenteles cu limita ,nu m-as imbraca niciodata cu ceva ce nu mi se potriveste doar fiind la moda.in ultima vreme recunosc sunt foarte pretentioasa ,nu prea imi gasesc hainele pe care le vreau si sunt abonata la cateva bloguri tare de moda din strainatate de unde primesc sfaturi cum sa ma imbrac si cum sa combin hainele. Intr-o zi taty i-a spus lui Oshry:"uita-te ce frumoasa este mami" la care el raspunde:-daaa,dar nu prea seamana cu o mama! Poftim cultura la un copil de 4 ani!! -mai nou port palarii si imi plac la nebunie!! |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| shirel wrote:Eu inca m-a imbrac ca la 17 ani ce sa fac cred ca am ramas undeva pe acolo si m-am maturizat prea repede dar binenteles cu limita ,nu m-as imbraca niciodata cu ceva ce nu mi se potriveste doar fiind la moda.in ultima vreme recunosc sunt foarte pretentioasa ,nu prea imi gasesc hainele pe care le vreau si sunt abonata la cateva bloguri tare de moda din strainatate de unde primesc sfaturi cum sa ma imbrac si cum sa combin hainele. Intr-o zi taty i-a spus lui Oshry:"uita-te ce frumoasa este mami" la care el raspunde:- daaa,dar nu prea seamana cu o mama!  Poftim cultura la un copil de 4 ani!! -mai nou port palarii si imi plac la nebunie!! Asta trebuie pusa la perle . In ultima vreme incep sa ma atraga si pe mine rochitele,dar problema e ca sunt plinutza(70kile,1.63m). Oare ce fel de rochita mi-as putea achizitiona care sa ma avantajeze? Nu am purtat si nu port inca rochii,iar ce am vazut prin magazine la marimi mari arata groaznik(parca sunt pt babe).Chiar azi ma mai uitam prin magazine si am ramas ingrozita de modelele care parca erau saci,nu rochii.Pt marimile mici(38) am vazut modele care imi placeau, dar pt mine(46) mi se par hidoase majoritatea. |
|
|