Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am ales numele copiilor in legatura cu persoane admirate sau iubite. N-am dorit nume comune. Primilor doi copii le-am pus cate doua prenume, dar, parandu-mi-se inutil, celorlati le-am pus doar unul. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Noi suntem in maaaaaaaaare dilema de data asta...
Tot cautam si cautam si parca nimic nu ne place... |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Aurishta si mie imi cam pare asa ciudat ca am pus fetei doua nume:Daria si Maria(la insistentele soacrei ,o cheama Marian Mariana,feciorul ei are al doiela nume Marian si cum deja eu alesesem numele Daria...).Pt al doilea este deja ales numele numai el/ea sa vina:018:
Bulinuta,eu sunt sigura ca vei gasi un nume deosebit pt fetita |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Giulia nu mi vine sa cred sotul meu a ales numele inca dinainte sa aflam ca este fetita si a spus ca vrea s-o cheme daria-maria :018: nu stiu de unde a scos numele dar mie mi-a placut si am fost de acord |
|

| Ce ziceti de AMALIA STEFANIA??????
Va place???? :018:
Vom fi "cei 4 A" : Alin, Alina, Alexandra si Amalia... |
|

| bulinutza wrote:Ce ziceti de AMALIA STEFANIA?????? Va place???? :018: Vom fi "cei 4 A" : Alin, Alina, Alexandra si Amalia... Bulinutza imi place amalia eu am ceva cu numele asta stefan/ stefania nu prea imi place dar nu conteaza gusturile mele conteaza sa iti placa tie Mult succes in alegerea numelui! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sincer nu-mi mai amintesc cum ne-am oprit asupra numelui lui Stefan-Adrian . Pur si simplu ne-au placut amandurora si asa a ramas. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Amalia e frumos.Stefania vrea fiica mea sa o cheme .A zis ca ii place Daria dar in loc de Maria sa o cheme Stefania(ca personajul din Oraselul Lenes ).Deci si pt Stefania votez ca deh' ii place mandrei mele. .Mai vezi Bulinutzo ce sfinti sunt in perioada care nasti .Poate alegi al doilea nume dupa vreun sfant care isi are hramul in perioada aceea Irina,ma bucur ca va place combinatia asta.Ramane asa ? |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| bulinutza wrote:Ce ziceti de AMALIA STEFANIA?????? Amalia este tare frumos. La cel de-al doilea, personal imi place mai mult varianta scurta, Stefana. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Amalia imi place si mie. Stefania nu prea... nu stiu de ce pentru ca Stefan imi place ( doar am si eu unu'... ), da' - cum zicea si Irina - important e sa va placa voua. |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Frumos Amalia merge si Stefania ...al doilea eu am o oarecare retinere la prenumele ...STEFANIA SI STELIANA nush dc |
|

| giulia_mamik wrote: Irina,ma bucur ca va place combinatia asta.Ramane asa  ? Giulia cred ca asa ramane sotul e atat de incantat si nu vad cum as putea alege altceva asa ca... |
|

| Mie STEFANIA mi-a placut dintotdeuna...Si mi-am dorit un nume de sfant pt micutza, asa cum e si Alexandra - TEODORA. Amalia se va naste in noiembrie ce e drept si as fi putut alege Mihaela sau Andreea, dar personal nu mi-au placut prea mult prenumele astea si mai mult am vrut sa fie un pic de distanta intre cadouri...
Irinuca, imi place mult Daria-Maria!!! |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Sau Amalia -Gabriela |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bulinutza mie imi place mai mult Stefania decat Amalia dar bineintzeles nu conteaza gusturile mele Irinutza e frumos Daria Maria - si pe fiica-mea o cheama Maria Noi ne-am hotarat la nume in felul urmator: eu jumate, el jumate. Eu mi-am ales Maria ca mi s-a parut cel mai sfant nume si are o semnificatie deosebita pt. mine , iar sotul si-a ales Roberta (la sugestia mamei mele - ca cica e bine sa aiba un nume si dupa un parinte - nu cred eu in chestii de-astea dar...
|
|
|
|