Cum ne hotaram asupra unui nume?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Monday, March 24, 2014 11:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
pe a mea copila o cheama Sara sic (Numele de fata Sara este de origine evreiasca, iar semnificatia este de printesa, doamna sau printesa a poporului.

In Vechiul Testament, Sara era prima sotie a lui Avraam si mama lui Isaac.

printesa lu' mami coeur
manke
Scris: Tuesday, April 8, 2014 5:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/10/2012
Eu m-am hotarat dupa ce am citit semnificatia, originea si caracteristicile. Am ales Alex: editat de moderator .
mhldvrc
Scris: Saturday, April 12, 2014 1:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
Wow, greu cu alesul numelor, stiu cum eBig Laugh m-am chinuit ani de zile sa am copii si cand in sfarsit am ramas, ne-am gandit doar la nume de baiat si am hotarat sa-l cheme Vlad, desi nu se potrivea deloc numelui de familie. Bineinteles ca eu simteam ca-i fata, dar el vroia baiat. A vrut sa-i puna numele Mihaela in amintirea socrului meu, dar n-am vrut(prea multe Mihaele) si dintr-o lista am ales Tatiana ca se potrivea cel mai bineras La baiat a fost simplu, Mihai.
Adinutza
Scris: Wednesday, April 16, 2014 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2014
Mi-a placut mult ce a postat Bulibuli cu multe pagini in urma, a pus Iulia si iulian ptr ca s-au cunoscut in luna Iulie, cat de frumos, chiar original, dar numai sa se potriveasca si la ei a picat de minune. Eu inca nu am bebe, nu sunt casatorita, am doar prieten de vreo 4 ani si ne intelegem fff bine. Dar ce tare ar fi sa punem numele de Septembrie=))=)), glumeam doar?, oricum cred ca e ceva pe moment, lagatura dintre mama si fiu/fiica, cred ca va venii asa deodata, habar nu am o sa vad:D, sper sa nu fie greu de hotarat:)
Turquoise
Scris: Friday, April 8, 2016 12:38 AM
Nivel

Inregistrat: 4/8/2016
E greu pentru ca nepo?ii so?ului au nume la care eu ma gândisem cu mult înainte de a ramâne însarcinata, ba chiar sa-l cunosc pe el..
bulibuli
Scris: Wednesday, November 2, 2016 2:37 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Am facut o lista cu nume care-mi plac:

Carol
Toma
Horia
Tudor
Rares
Vlad
Cezar

Carol e preferatul meu, visez de mult la el, dar nu ma lasa sotul sa-l pun si nici eu nu cred ca-l va striga cineva vreodata asa... Vlad e numele ales de Calin. Sau Andi, depinde cu cine e mai prieten saptamana asta la gradinita.
kali
Scris: Wednesday, November 2, 2016 2:53 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bulibuli wrote:
Vlad e numele ales de Calin. Sau Andi, depinde cu cine e mai prieten saptamana asta la gradinita.

Lol Lol

Cum, nu-i ramane numele Piscotel?!ras
bulibuli
Scris: Wednesday, November 2, 2016 3:33 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
kali wrote:

Lol Lol

Cum, nu-i ramane numele Piscotel?!ras

Avand in vedere ca lui nu-i place niciun nume ales de mine si mie niciunul ales de el, e foarte posibil!!
Eileen
Scris: Thursday, November 3, 2016 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Buli, felicitari pt bebe 2dance

Si la noi e greu cu numele...Mie imi place Natalia si l am ales demult am ramas la el,dar tati parca e cazut din tren...nici ca da nici ca ba. I am zis ca poate ajung în spital ?i atunci vine cu alte variante de nume hohot ...sa nu va uitati in semnatura cate saptamani am hohot Lol
bereea
Scris: Friday, November 4, 2016 6:48 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cand eram insarcinata cu fiica-mea sotul a venit cu tot felul de nume, mai ales a ex-urilor sale. Eu alesesem Alessandra de cum am stiut ca sunt insarcinata si, cum eu am dus sarcina, greturile, hemoroizii travaliul si nastetea, mi-am acordat dreptul de veto asupra numelui.
Eileen
Scris: Friday, November 4, 2016 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
bereea wrote:
Cand eram insarcinata cu fiica-mea sotul a venit cu tot felul de nume, mai ales a ex-urilor sale. Eu alesesem Alessandra de cum am stiut ca sunt insarcinata si, cum eu am dus sarcina, greturile, hemoroizii travaliul si nastetea, mi-am acordat dreptul de veto asupra numelui.

Bereea citisem in urma si m am amuzat de povestea cu fostele Lol f tare ce sa zic hohot
La noi nu batem nici unul din picior doar ca mi se pare ok sa ne placa la amandoi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.