|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| pe a mea copila o cheama Sara (Numele de fata Sara este de origine evreiasca, iar semnificatia este de printesa, doamna sau printesa a poporului.
In Vechiul Testament, Sara era prima sotie a lui Avraam si mama lui Isaac.
printesa lu' mami
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2012 Mesaje: 10
| Eu m-am hotarat dupa ce am citit semnificatia, originea si caracteristicile. Am ales Alex: editat de moderator . |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Wow, greu cu alesul numelor, stiu cum e m-am chinuit ani de zile sa am copii si cand in sfarsit am ramas, ne-am gandit doar la nume de baiat si am hotarat sa-l cheme Vlad, desi nu se potrivea deloc numelui de familie. Bineinteles ca eu simteam ca-i fata, dar el vroia baiat. A vrut sa-i puna numele Mihaela in amintirea socrului meu, dar n-am vrut(prea multe Mihaele) si dintr-o lista am ales Tatiana ca se potrivea cel mai bine La baiat a fost simplu, Mihai. |
|
Inregistrat: 2/19/2014 Mesaje: 10
| Mi-a placut mult ce a postat Bulibuli cu multe pagini in urma, a pus Iulia si iulian ptr ca s-au cunoscut in luna Iulie, cat de frumos, chiar original, dar numai sa se potriveasca si la ei a picat de minune. Eu inca nu am bebe, nu sunt casatorita, am doar prieten de vreo 4 ani si ne intelegem fff bine. Dar ce tare ar fi sa punem numele de Septembrie=))=)), glumeam doar?, oricum cred ca e ceva pe moment, lagatura dintre mama si fiu/fiica, cred ca va venii asa deodata, habar nu am o sa vad:D, sper sa nu fie greu de hotarat:) |
|
Inregistrat: 4/8/2016 Mesaje: 6
| E greu pentru ca nepo?ii so?ului au nume la care eu ma gândisem cu mult înainte de a ramâne însarcinata, ba chiar sa-l cunosc pe el.. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Am facut o lista cu nume care-mi plac:
Carol Toma Horia Tudor Rares Vlad Cezar
Carol e preferatul meu, visez de mult la el, dar nu ma lasa sotul sa-l pun si nici eu nu cred ca-l va striga cineva vreodata asa... Vlad e numele ales de Calin. Sau Andi, depinde cu cine e mai prieten saptamana asta la gradinita.
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bulibuli wrote: Vlad e numele ales de Calin. Sau Andi, depinde cu cine e mai prieten saptamana asta la gradinita.
Cum, nu-i ramane numele Piscotel?! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
Avand in vedere ca lui nu-i place niciun nume ales de mine si mie niciunul ales de el, e foarte posibil!! |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Buli, felicitari pt bebe 2
Si la noi e greu cu numele...Mie imi place Natalia si l am ales demult am ramas la el,dar tati parca e cazut din tren...nici ca da nici ca ba. I am zis ca poate ajung în spital ?i atunci vine cu alte variante de nume ...sa nu va uitati in semnatura cate saptamani am |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cand eram insarcinata cu fiica-mea sotul a venit cu tot felul de nume, mai ales a ex-urilor sale. Eu alesesem Alessandra de cum am stiut ca sunt insarcinata si, cum eu am dus sarcina, greturile, hemoroizii travaliul si nastetea, mi-am acordat dreptul de veto asupra numelui. |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| bereea wrote:Cand eram insarcinata cu fiica-mea sotul a venit cu tot felul de nume, mai ales a ex-urilor sale. Eu alesesem Alessandra de cum am stiut ca sunt insarcinata si, cum eu am dus sarcina, greturile, hemoroizii travaliul si nastetea, mi-am acordat dreptul de veto asupra numelui. Bereea citisem in urma si m am amuzat de povestea cu fostele f tare ce sa zic La noi nu batem nici unul din picior doar ca mi se pare ok sa ne placa la amandoi. |
|
|