|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Issemtan wrote:Numele copiilor trebuie sa fie puternice si serioase nu nume de genul Andrei, Aurora, Madalin. Copii cresc
Stii am si eu un nepot care gandeste la fel:numele copiilor trebuie sa fie nume de ucigasi celebre, ca aia sunt puternici.Alea nume serioase, taica. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| bereea wrote:
Stii am si eu un nepot care gandeste la fel:numele copiilor trebuie sa fie nume de ucigasi celebre, ca aia sunt puternici.Alea nume serioase, taica.
 |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:
Stii am si eu un nepot care gandeste la fel:numele copiilor trebuie sa fie nume de ucigasi celebre, ca aia sunt puternici.Alea nume serioase, taica.
Zi-i ca a fost unu', Terente, mare smecher de felul lui... |

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| La noi a fost pricina de discutii luni de zile Sotul meu a tinut mult sa fie nume "puternice" , cum zicea cineva mai sus, care sa fie potrivite adultului de mai tarziu. Apoi, daca un nume trezea amintiri neplacute, era sters de pe lista. Am tinut cont si de ceea ce inseamna numele lor(de pilda:Ana Simona=incantatoare si ascultatoare), nu numai de rezonanta. Am evitat si asocierile hazlii intre nume si prenume (cum ar fi fost Buibar Roza ) Pana la urma am scos-o la capat si ne plac numele copiilor nostri. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/24/2012 Mesaje: 19
| dya wrote:Offff greu de spus ce ne face....pe mine nici nu stiu exact sa spun ce ma facut sa aleg numele de Cezara ( pentru ca asta este ales de noi de restul am sa scriu la celalalt topic  ). Totusi pot sa spun ca pur si simplu mi-a placut foarte mult si stiam ca cel putin in zona noastra este si foarte rar intilnit. buzna genioara nicoleta:foarte frumos numele! |
|
Inregistrat: 4/24/2012 Mesaje: 19
| Kiki wrote:Mie imi place Iulia foarte mult. Legat de alegerea numelui, nu te baza pe timpul dupa nastere, ca numai de asta nu o sa iti mai arda si in plus copilul trebuie declarat repede, ca altfel nu poti iesi cu el din spital. buzna genioara nicoleta:Foarte interesant! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| Buna...sunt noua pe acest forum...si sunt in pana de idei cu numele de copii...am o fetita si acum o astept pe a doua...si tare greu ma hotarasc cu numele...am liste ..dar degeaba...Pe prima mea fetita o cheama Sara Fabiana Andreia(dupa bunicul meu)... Sotului meu ii place Sofia(trebuie sa nasc pe 18 sep <<si prima fetita tot pe 18 sep e nascuta>>in calendar apare Sofia Irina )... Mie Teodora ...Larisa...Francesca... Fabianei ii place Aurora... Pana la urma ne-am gandit la Sofia Ana Maria(nume de sfinti)....cum vi se pare?...am sa revin cu hotararea... |
|

Inregistrat: 5/14/2012 Mesaje: 40
| cu siguranta eu o sa-i pun numai un nume. mama a nascut 6 copii si ne-a pus cate un nume si nume sfinte. daca e fetita se va numi Maria, asa am stabilit impreuna inca dinainte sa raman insarcinata.imi place mult si Veronica(ca si sora mea micuta) dar lui nu-i place. la baiat inca nu stim. mi-ar place Daniel dar....
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Eu m-am hotarat inca din copilarie. Ziceam ca atunci cand o sa fiu mare o sa aleg numele Timeea. Imi placea la nebunie Alicia - numele Alicia l-a ales sotul meu fiindca ii place foarte mult :x Timeea - v-am spus deja povestea numelui :)) Isabella - numele Isabella l-am ales dupa ce m-am uitat la Twilight. Imi place mult si numele, si filmul |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cea mai simpla metoda de gasit nume pentru copii. Se ia cartea de telefoane , o hartie si un creion. Se parcurg numele din cartea de telefoane si se noteaza cele care iti plac. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Eu cand am ales numele fetitei mele am facut in felul urmator:am scos de pe un forum pentru copii o lista cu toate numele de la A la Z si pentru fete si pentru baieti pentru ca sarcina mea era supravegheata de o dr care zicea ba fata, ba baiat.Asa vedea ea la ecograf.Si am inceput sa tai din nume, intai pe cele care nu imi placeau deloc apoi tot asa pana a ramas Alexia pentru fata si Alexandru pentru baiat.Apoi din respect pentru nasii mei de cununie am ales si un nume de la ei din familie.Au doi copii, o fata si un baiat si am zis ca daca e fata a mea sa iau numele fetei, daca voi face un baiat iau numele baiatului nasilor.Si am facut fata, si am luat numele ales de mine si numele fetitei nasilor.A iesit Alexia Iuliana,sotul a fost de acord si.......au trait fericiti pana la adanci batraneti. |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Pentru noi era clar inca de cand ne-am hotarat sa avem copii, Alexandru sau Alexandra |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Noi ne-am decis, atunci cind l-am vazut in brate |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 13
| eu imi doresc o fetita :)))) Amalia siau Siena ce ziceti!! |
|
|