Cum intarim imunitatea copiilor cu ajutorul suplimentelor naturiste?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanalaurisa
Scris: Monday, November 8, 2010 8:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
mikaela wrote:
Multumim Oanalaurisa!
Micuta mea a racit acum pentru prima data, are 2 1/2 ani si noi recurgem la fructe si legume bogate in vitamina C, E, beta-caroten si zinc. Mai precis, cateva exemple de alimente pe care le consumam:
- cu vitamina C: capsuni, portocale,lamai, cartofi, ardei, telina, zarzavaturi
- cu vitamina E: lapte si produse lactate, avocado, uleiuri de porumb si soia, seminte de dovleac si floarea soarelui
- beta-caroten: morcovi, cartofi dulci, spanac, dovlecei
- zinc, gasit in carne de pui, peste, produse lactate, fasole uscata, nuci, alune, cereale.

Evit pe cat se poate antibioticul din acelasi motiv expus de tine, este un virus care isi are propria perioada de incubare si trece in aproximativ 10 zile sau mai putin, dar in cazul febrei ridicate apelez la metode de scadere, chiar si la medicament daca este nevoie.
Lichide la cerere si cat mai multe, supa, ceaiuri, sucuri si nu fortez copilul sa manance.

Cand nu suntem raciti, cat mai multe alimente proaspete, igiena corporala adecvata si cu "Doamne ajuta!" sa nu ne molipsim ca doar virusul nu face selectie in alegerea gazdei !!

Din pacate,imi vine sa prind virusul si sa-l bat definitiv,doar ca nu pot,ca doar si industria asta farmaceutica ,parca de aia creeaza si vaccinurile si alte remedii,ca sa ne imbolnavim mai tare,nu sa eradicam bolile,ca doar ar fi un deficit economic sa fie lumea sanatoasa...multa sanatate si putere,ca si eu am trecut printr-o saptamana de cosmar cu a mea fiica....pupici
raly
Scris: Tuesday, November 9, 2010 6:34 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
stop Mie imi miroasa a reclamastop
Ana
Scris: Tuesday, November 9, 2010 10:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Pai e reclama....
oana_popescu97
Scris: Tuesday, November 9, 2010 10:56 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Pentru intarirea imunitatii, pe mocuta mea am inceput sa o "indop" de la sfarsitul lui septembrie cu suplimente pe baza de produse apicole si lecitina la indemnul medicului pediatru (nu dau numele produselor ca sa nu fac boacane scratch - dar in orice caz nu sunt de genul MLM, se gasesc in magazinele de profil).
O tratez alternativ o zi albinute, o zi lecitina si deocamdata e sanatoasa tun si am observat ca lecitina o ajuta si la scoala - suntem clasa a II-a si...ooof banghead
doinamarcu
Scris: Thursday, April 14, 2011 3:00 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
topai Pentru piticii cu un guturai usor care nu vor sub niciun chip sa li se puna picaturi in nasuc, ii ajuta foarte mult

BRONCHOFORT DAY sirop (Laboratoarele Medica)din gheara matei, cimbru, fenicul, eucalipt, muguri de pin, anason, grindella, coada soricelului, miere poliflora, apa Pi.

Este imunostimulator, bronhodilatator, antiseptic pulmonar, expectorant.

Administrare:
-copii 1-7 ani - 2.5ml de 3-5 ori/zi
-copii 7-14 ani - 5ml de 3-5 ori/zi
-adulti - 10ml de 5-6 ori/zi.

si v-as mai recomanda un calciu nemaipomenit, pentru ca este asimilat de organism in proportie de peste 95%, Biocalciul TIANSHI.

Are in afara de praf de calciu extras din oase de bovina, vitamina D 3 (praf din galbenus de ou), lapte praf degresat, microelemente, zinc, fier, 8 aminoacizi - necesari cresterii si dezvoltarii copilului, histidina, lecitina, taurina. Se dizolva continutul unui plic in 100 ml apa rece ( la temperatura camerei ) si se consuma cu 10 - 15 minute inainte de masa

oanalaurisa
Scris: Monday, April 18, 2011 6:31 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Da, produsele Medica sunt produse romanesti si cu preturi rezonabile.

Un siropel descoperit de mine pentru imunitate,este unul pe baza de argint coloidal,care actioneaza ca un sistem imunitar separat si pentru Mira chiar a fost eficient,ne-a ajutat sa trecem cu bine peste boala,fara sa ne complicam si sa ajungem la antibiotic.
Dau numele pentru doritori: Secom First Defense,se gaseste in farmacii.
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, September 6, 2011 10:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
am si eu o intrebare si o nelamurire. produsele pt imunitate se pot da si asa preventiv fara a fi avut raceli repetate sau alt ceva? eu am vb azi cu pediatra si ea mi-a zis sa las natura sa isi urmeze cursul mai ales dc Sara nu e in colectivitate, dc nu a avut raceli repetate, dc papa bine. voi ce ziceti? de acord cu ea?
koko2008
Scris: Tuesday, September 6, 2011 10:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Alex de acord cu ea ...nici noi nu am dat importanta imunizarii pana nu am mers la gradi.Ne am concentrat pe legume fructe...papat sanatos .Am luat numai vit C tot la recomandarea medicului. Eu i am mai dat de la 2 ani ulei de ficat de cod. In fiecare iarna.Cam atat.O raceala mai puternica o avem o data pe an.Cred ca e normal. Dar atat.computerlove Anul trecut am facut o cura cu multivitamine dar n am observat vreo schimbare .
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, September 6, 2011 10:25 AM
Nivel

koko multumesc. eu ii dau acuma vit C picaturi ca are niste tentative de mucisori. dar nu stiu cate zile sa ii dau.10? de abia astept sa apara citricele alea bune ca tare ne mai place sucul proaspat stors
Ana
Scris: Tuesday, September 6, 2011 11:19 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
koko2008 wrote:
Alex de acord cu ea ...nici noi nu am dat importanta imunizarii pana nu am mers la gradi.Ne am concentrat pe legume fructe...papat sanatos .Am luat numai vit C tot la recomandarea medicului. Eu i am mai dat de la 2 ani ulei de ficat de cod. In fiecare iarna.Cam atat.O raceala mai puternica o avem o data pe an.Cred ca e normal. Dar atat.computerlove Anul trecut am facut o cura cu multivitamine dar n am observat vreo schimbare .
Koko la ce ajuta uleiul de cod?unde se gaseste de cumparat?e rau la gust?

hai ca te-am pus la zid cu intrebarile mele,dar ma intereseaza ceva bun si pentru copilasii mei ca aici pediatru nu-mi recomanda nimica pentru imunitate.
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, September 6, 2011 12:34 PM
Nivel

din asta am inceput sa ii dau la Sara de azi

banuiesc ca rau nu ii face
koko2008
Scris: Tuesday, September 6, 2011 3:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
'Uleiul din ficat de cod este binefacator pentru starea de sanatate, in general si este considerat un factor de crestere a imunitatii, de evitarea a bolilor, metinere a sanatatii si cresterea vitalitatii. '

Ana ti am trimis PM .
misha
Scris: Tuesday, September 6, 2011 11:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Alexandra, eu i-am luat fetei siropelul pentru imunitate de la Fares. Cred ca e o varianta mai buna pentru copii.
alimami
Scris: Wednesday, September 7, 2011 6:46 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Eu ii dau bronhovaxom toamna si primavara si ceva vitamine germane cu aspect de dextroza(daca va amintiti dextroza de pe vremea lui Ceashca), plus cavit cand are ea chef sa mestece tableta din aia cu vanilie.
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, September 7, 2011 9:51 AM
Nivel

misha wrote:
Alexandra, eu i-am luat fetei siropelul pentru imunitate de la Fares. Cred ca e o varianta mai buna pentru copii.

chiar asa se numeste? ideea e ca mie pediatra mi-a zis sa nu ii dau nimik. am gasit : e ala cu miere si propolis?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.