cum imi aleg doctorul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mmm00
Scris: Friday, July 27, 2012 12:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/14/2012
stiu..asta trebuia sa o fac de muuult.
nu stiu cum sa procedez, cum imi aleg medicul care imi va supraveghea sarcina si cu care voi naste?
ma duc la el si ii spun ca vreau sa fie medicul meu? ma inscriu la el? trebuie sa platesc fiecare consultatie? pffff
multumesc hearts
alimami
Scris: Friday, July 27, 2012 7:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
mmm00 wrote:
stiu..asta trebuia sa o fac de muuult.
nu stiu cum sa procedez, cum imi aleg medicul care imi va supraveghea sarcina si cu care voi naste?
ma duc la el si ii spun ca vreau sa fie medicul meu? ma inscriu la el? trebuie sa platesc fiecare consultatie? pffff
multumesc hearts

Fiind vorba de medicul ginecolog cu care vei naste,cred ca trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri.Trebuie sa fie de incredere,recomandat de prietene,cunostinte,care eventual au nascut cu el si care iti pot da detalii despre cum s-a comportat cu ele.Apoi trebuie sa mergi tu la control la el,sa vezi daca iti inspira incredere si daca te poti "lasa pe mana lui". Trebuie sa te gandesti daca vrei vreo clinica anume,unde sa nasti si atunci iti gasesti un doctor din acea clinica. Cand ai gasit persoana pe care o vrei,te programezi la consultatie si-i zici ca vrei sa-ti supravegheze sarcina. Verifici cu el sa fie in tzara cam pe cand trebuie sa nasti, ca sa nu ajungi pe mana altuia.Normal ca la particulari se plateste fiecare ecograf-pe perioada cat esti gravida si probabil vei face cel mult 1pe luna,daca totul merge bine. Doctorul joaca un rol vital pt orice gravida,iar de increderea in el depinde linistea ta pe tot parcursul sarcinii.
bulibuli
Scris: Friday, July 27, 2012 4:00 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
cam aceleasi sfaturi ti le dau si eu.. intreaba prieene, cunostinte, fa-ti o prima programare la cabinet si acolo vei vedea dupa cum decurge prima intalnire daca exista "compatibilitate" intre voi.. si mergi mai departe, ori la cabinet unde platesti, ori in spital unde e.. la latitudinea ta daca vrei/poti sa-i dai o atentie sau nu..
koko2008
Scris: Friday, July 27, 2012 5:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Exact cum zic fetele.E bine sa afli cate ceva despre medic inainte sa i faci o vizita.Chiar si asa daca nu ti place poti merge la altul angel
mmm00
Scris: Friday, July 27, 2012 5:07 PM
Nivel

tot ce stiu de la medicii din bucuresti e de la voi. mi-am notat cativa medici si o sa ma duc la ei. voi gasi eu unul.
pupici pupici
TatyKS
Scris: Friday, July 27, 2012 5:43 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
mmm00 wrote:
tot ce stiu de la medicii din bucuresti e de la voi. mi-am notat cativa medici si o sa ma duc la ei. voi gasi eu unul.
pupici pupici

Iti doresc sa gasesti Dr. pe care-l consideri tu cel mai bun pentru tinepupici .
koko2008
Scris: Friday, July 27, 2012 6:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Este foarte important sa ai incredere in medicul tau. Sper sa gasesti un medic bun ,asa ca al meu angel
bulibuli
Scris: Friday, July 27, 2012 11:58 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
koko2008 wrote:
Este foarte important sa ai incredere in medicul tau. Sper sa gasesti un medic bun ,asa ca al meu angel

sau ca a mea sic desi nu cred ca se mai gaseste.. ras
mmm00
Scris: Saturday, July 28, 2012 11:01 AM
Nivel

multumesc pupici pupici
ydele
Scris: Thursday, August 23, 2012 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 8/23/2012
Salutare! Am trecut peste un moment mai delicat, in sensul ca am pierdut o sarcina la 11 saptamani... increderea in medicul meu gineco mi-am pierdut-o, asa ca solicit niste pareri despre medicii gineco din Galati. Pareri contra si pro... Pana acum am fost la dr Soloviev, care a confirmat nenorocirea, am trecut si pe la dna Bratu si s-a abtinut in a comunica ceva si am ajuns la dna Pop pentru o ultima confirmare si la dna am facut si chiuretaj... numai ca este f rece cu pacientii noroc de asistenta cu care am putut discuta... Iar la intrebarea cand ne mai vedem dupa interventie... imi comunica "cand raman insarcinata" este normal? Pe scurt situatia in care ma aflu... Multumesc mult!
magduta
Scris: Thursday, December 27, 2012 11:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/6/2012
ca sa imi gasesc un medic si eu am trecut pe la trei inainte; cred ca trebuie sa existe o comunicare, o simpatie reciproca, astfel incat sa ai incredere in medicul tau; pana la urma, la recomandarea unei prietene am fost la doamna doctor Lorena Turculet, cu care m-am inteles foarte bine.
Dana Valian
Scris: Wednesday, January 9, 2013 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 12/13/2012
eu o recomand pe dna dr ruxandra dumitrescu, e ginecolog la fertilia. e foarte deschisa cu pacientele, se poarta frumos si e un medic foarte bun. eu am facut acum mai multi ani fertilizare in vitro la ea si am fost multumita de cum s-a purtat cu mine
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.