Nivel: Membru
Inregistrat: 5/14/2012 Mesaje: 40
| stiu..asta trebuia sa o fac de muuult. nu stiu cum sa procedez, cum imi aleg medicul care imi va supraveghea sarcina si cu care voi naste? ma duc la el si ii spun ca vreau sa fie medicul meu? ma inscriu la el? trebuie sa platesc fiecare consultatie? pffff multumesc |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| mmm00 wrote:stiu..asta trebuia sa o fac de muuult. nu stiu cum sa procedez, cum imi aleg medicul care imi va supraveghea sarcina si cu care voi naste? ma duc la el si ii spun ca vreau sa fie medicul meu? ma inscriu la el? trebuie sa platesc fiecare consultatie? pffff multumesc Fiind vorba de medicul ginecolog cu care vei naste,cred ca trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri.Trebuie sa fie de incredere,recomandat de prietene,cunostinte,care eventual au nascut cu el si care iti pot da detalii despre cum s-a comportat cu ele.Apoi trebuie sa mergi tu la control la el,sa vezi daca iti inspira incredere si daca te poti "lasa pe mana lui". Trebuie sa te gandesti daca vrei vreo clinica anume,unde sa nasti si atunci iti gasesti un doctor din acea clinica. Cand ai gasit persoana pe care o vrei,te programezi la consultatie si-i zici ca vrei sa-ti supravegheze sarcina. Verifici cu el sa fie in tzara cam pe cand trebuie sa nasti, ca sa nu ajungi pe mana altuia.Normal ca la particulari se plateste fiecare ecograf-pe perioada cat esti gravida si probabil vei face cel mult 1pe luna,daca totul merge bine. Doctorul joaca un rol vital pt orice gravida,iar de increderea in el depinde linistea ta pe tot parcursul sarcinii. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| cam aceleasi sfaturi ti le dau si eu.. intreaba prieene, cunostinte, fa-ti o prima programare la cabinet si acolo vei vedea dupa cum decurge prima intalnire daca exista "compatibilitate" intre voi.. si mergi mai departe, ori la cabinet unde platesti, ori in spital unde e.. la latitudinea ta daca vrei/poti sa-i dai o atentie sau nu.. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Exact cum zic fetele.E bine sa afli cate ceva despre medic inainte sa i faci o vizita.Chiar si asa daca nu ti place poti merge la altul |
|

| tot ce stiu de la medicii din bucuresti e de la voi. mi-am notat cativa medici si o sa ma duc la ei. voi gasi eu unul.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| mmm00 wrote:tot ce stiu de la medicii din bucuresti e de la voi. mi-am notat cativa medici si o sa ma duc la ei. voi gasi eu unul.
Iti doresc sa gasesti Dr. pe care-l consideri tu cel mai bun pentru tine . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Este foarte important sa ai incredere in medicul tau. Sper sa gasesti un medic bun ,asa ca al meu |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| koko2008 wrote:Este foarte important sa ai incredere in medicul tau. Sper sa gasesti un medic bun ,asa ca al meu
sau ca a mea desi nu cred ca se mai gaseste.. |
|

| multumesc |
|
Inregistrat: 8/23/2012 Mesaje: 2
| Salutare! Am trecut peste un moment mai delicat, in sensul ca am pierdut o sarcina la 11 saptamani... increderea in medicul meu gineco mi-am pierdut-o, asa ca solicit niste pareri despre medicii gineco din Galati. Pareri contra si pro... Pana acum am fost la dr Soloviev, care a confirmat nenorocirea, am trecut si pe la dna Bratu si s-a abtinut in a comunica ceva si am ajuns la dna Pop pentru o ultima confirmare si la dna am facut si chiuretaj... numai ca este f rece cu pacientii noroc de asistenta cu care am putut discuta... Iar la intrebarea cand ne mai vedem dupa interventie... imi comunica "cand raman insarcinata" este normal? Pe scurt situatia in care ma aflu... Multumesc mult! |
|
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| ca sa imi gasesc un medic si eu am trecut pe la trei inainte; cred ca trebuie sa existe o comunicare, o simpatie reciproca, astfel incat sa ai incredere in medicul tau; pana la urma, la recomandarea unei prietene am fost la doamna doctor Lorena Turculet, cu care m-am inteles foarte bine. |
|
Inregistrat: 12/13/2012 Mesaje: 8
| eu o recomand pe dna dr ruxandra dumitrescu, e ginecolog la fertilia. e foarte deschisa cu pacientele, se poarta frumos si e un medic foarte bun. eu am facut acum mai multi ani fertilizare in vitro la ea si am fost multumita de cum s-a purtat cu mine |
|
|