cum il dezvatam de anumite lucruri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oana marinescu
Scris: Wednesday, July 14, 2010 1:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2010
buna fetelor,

sunt disperata!
puiul meu are 1 an si o luna .la inceput a papat frumos , pe urma se mai mataia.eu , sa nu ramana copilul nemancat , i-am dat cateva zile mancarea cu biscuiti sau cu pufuleti.am ramas la preferatii ei ... pufuletii...de atunci.acum tot incerc sa-i dau si eu cu lingurita , ca deja e mare , dar nu mai am nini o sansa in fata pufuletilor.ce trucuri stiti sa o scap de acest obicei ( in primul rand ca nu sunt buni nici la digestie )si cum s-o fac sa manance mai repede la masa ( acum ne ia cam o ora si...)
guns grup

va multumesc!
shirel
Scris: Wednesday, July 14, 2010 10:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si totusi de ce te grabesti o ora este ok pentru ea la varsta ei ,normal ca ai facut greseala cu pufuleti incearc-o daca refuza sa o lesi flamanda putin ,crede-ma ca va manca orice si repede.
Vreau doar sa-ti si mai amintesc sigur stii si tu ca c-am la varsta asta copii incep sa faca mofturi si pauze lungi fara mancare ce sa le facem mai au si perioade din astea!Tine-ne la curect si nu fii stresata cu mancarea asta este cea mai mare greseala a parintilor si cu cat se insista cu atat refuzul este mai inversunat si de lunga durata.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.