Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2010 Mesaje: 28
| buna fetelor,
sunt disperata! puiul meu are 1 an si o luna .la inceput a papat frumos , pe urma se mai mataia.eu , sa nu ramana copilul nemancat , i-am dat cateva zile mancarea cu biscuiti sau cu pufuleti.am ramas la preferatii ei ... pufuletii...de atunci.acum tot incerc sa-i dau si eu cu lingurita , ca deja e mare , dar nu mai am nini o sansa in fata pufuletilor.ce trucuri stiti sa o scap de acest obicei ( in primul rand ca nu sunt buni nici la digestie )si cum s-o fac sa manance mai repede la masa ( acum ne ia cam o ora si...)
va multumesc! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si totusi de ce te grabesti o ora este ok pentru ea la varsta ei ,normal ca ai facut greseala cu pufuleti incearc-o daca refuza sa o lesi flamanda putin ,crede-ma ca va manca orice si repede. Vreau doar sa-ti si mai amintesc sigur stii si tu ca c-am la varsta asta copii incep sa faca mofturi si pauze lungi fara mancare ce sa le facem mai au si perioade din astea!Tine-ne la curect si nu fii stresata cu mancarea asta este cea mai mare greseala a parintilor si cu cat se insista cu atat refuzul este mai inversunat si de lunga durata. |