Cum ii dezvatam
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Sunday, December 17, 2006 8:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Da-i bataie, Daria!
Eu am vazut tamburine si tobe si la noi, dar jalnice. Sunt numai pentru copii peste 3 ani, dar se strica imediat.
mihaela75
Scris: Tuesday, December 19, 2006 9:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
ce credeti ca e pe mana mea?Nu-s piscaturi de tantarras sunt ciupiturile unei tantaroaice mai mari plans Asa facem noi nani ,mutiland-o pe mamibanghead

kali
Scris: Tuesday, December 19, 2006 9:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Asa facea si Aexia intr-un timp... vad ca a renuntat singura, ceea ce-ti doresc si tie, ca mi s-a facut milauff
taki
Scris: Tuesday, December 19, 2006 9:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006

Vai, Mihaela arata groaznic.uff ...Dar de unde a luat acest obicei?
mihaela75
Scris: Tuesday, December 19, 2006 9:21 PM
Nivel

nu stiu, inainte imi facea varza urechea acum s-a mutat la brat...maine sper sa nu se dea la fatza mea ca atunci chiar fac urattunete
Miri
Scris: Tuesday, December 19, 2006 9:22 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Miha, sper sa renunte la acest obicei cat mai repede!pale
taki
Scris: Tuesday, December 19, 2006 9:23 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
nu stiu, inainte imi facea varza urechea acum s-a mutat la brat...maine sper sa nu se dea la fatza mea ca atunci chiar fac urattunete

maseluta closedtopic hmmmm....dificila situatie! ras Dar noi o pupacim mult de tot! pupici pupici pupici
AdrianaC
Scris: Thursday, December 21, 2006 8:10 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
MNiko wrote:
Eu o avertizez mai intai ca daca nu inceteaza o sa fie pedepsita, apoi ii dau un bobarnac-doua peste maini (care nu mai au nici un efect ca nu prea stiu sa dau) si daca tot nu se potoleste o pun la colt, fara nici o jucarie si sta acolo pana ii spun eu ca poate sa plece.

Wow ! Deja sta singurica la colt si nu pleaca de acolo? Intelege? Al meu nu ar sta intr-un loc nici legat ras .

Parerea mea este ca la 1 an nu prea poate sa inteleaga ce e aceea o pedeapsa si ca tot imitatul ar fi mai bun. Eu inca nu am probleme de genul palme sau tras de par cu Andrei, dar daca o sa am, o sa aplic aceeasi metoda ca si Cris Rusu pentru ca cred ca ar da rezultate.

Miha, nu o mai lasa sa iti faca semne. Acum poate nu isi da seama, dar sa nu priceapa cumva ca e OK sa faca asa (parerea mea ras )
mihaela75
Scris: Thursday, December 21, 2006 6:58 PM
Nivel

[quote=AdrianaC

Miha, nu o mai lasa sa iti faca semne. Acum poate nu isi da seama, dar sa nu priceapa cumva ca e OK sa faca asa (parerea mea ras )[/quote]

Da, asa e, pote lua narav prost.Si Kaze mi-a zis sa n-o mai las.O mai las pana vad ca intelege pe "nu" si apoi incet incet schimbam proastele obiceiurioare
taki
Scris: Friday, March 2, 2007 6:56 PM
Nivel

Ce sa fac si cum sa fac sa o dezvat pe Sasha de biberon bottle cu tetina.

Dimineata si seara isi bea lapticul numai din bottle . In cursul zilei, bea lichidele cu paiul.

Sa-i dau si lapticul cu paiul?oare scratch uff
Cris-DL
Scris: Friday, March 2, 2007 7:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
taky, dar de ce vrei s-o dezveti de bibe, e inca micutza oare cu paiul e mai greu si s-ar putea sa bea o cantitate mai mica de lapte...

Deea a renuntat singurica la bibe, dar la 1 an si 7 luni abia, am incercat s-o dezvat de bibe dupa 1 an si ii dadeam cu cana (dar nu prea vroia) sau cu (,) canitze cu tetine, dar de cele mai multe ori bea ff putin si am renuntat s-o dezvat, i-am dat cu bibe pana a renuntat ea singurica.
taki
Scris: Friday, March 2, 2007 7:15 PM
Nivel

Cu paiul ea bea foarte bine, numai cum zici si tu...bea o cantitate destul de mica comparativ cu cat bea la bottle .

Sa incerc sa-i dau cu canuta cu cioc de ratza ( sau cum s-o chema scratch )?

As vrea sa renunte sa mai bea cu bottle ca mi-e frica sa nu-i apara cariioare uff si sa nu-si strice dantura.scratch
Cris-DL
Scris: Friday, March 2, 2007 7:21 PM
Nivel

taki wrote:

Sa incerc sa-i dau cu canuta cu cioc de ratza ( sau cum s-o chema scratch )?

Asa, cum s-o chema, ca nici eu nu stiam cum sa-i spun... sunt canile acelea cu 2,3 sau 4 gauri, cu cioc tare, sau moale din silicon, sau cu supapa .... hai ca le stii si tu, vorbim de aceleasi, chiar daca nu stim cum le cheama ras
taki
Scris: Friday, March 2, 2007 7:27 PM
Nivel

cris22tyna wrote:

Asa, cum s-o chema, ca nici eu nu stiam cum sa-i spun... sunt canile acelea cu 2,3 sau 4 gauri, cu cioc tare, sau moale din silicon, sau cu supapa .... hai ca le stii si tu, vorbim de aceleasi, chiar daca nu stim cum le cheama ras

Da, vorbim despre aceeasi canuta.

O sa incerc sa-i dau de maine sa vedem daca o sa-mi bea din ea. Dar canutza asta are gramaj mic ( 210ml ) si Sasha bea cam 240-280ml.
scratch
Cris-DL
Scris: Friday, March 2, 2007 7:37 PM
Nivel

taki wrote:

Da, vorbim despre aceeasi canuta.

O sa incerc sa-i dau de maine sa vedem daca o sa-mi bea din ea. Dar canutza asta are gramaj mic ( 210ml ) si Sasha bea cam 240-280ml.
scratch

Sunt de la avent cu 260 ml, nuk cu 330 ml, sau cumpara 2, sa le ai pregatite si i le dai pe rand, una dupa alta alcool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.