Cum gasim o Bona, cat este salariul mediu al unei Bone ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
paulabucuresti
Scris: Thursday, June 21, 2012 4:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2012
Eu am grija copilului meu dar, uneori, cand mai trebuie sa plec, il duc intradevar unei bone cu ora, la ea acasa si este totul O.K. Andrei este foarte incantat de cate ori trebuie sa il duc la bona. E o fata cu studii superioare, stie engleza, iubeste copii, are 38-39 de ani si se joaca cu Andrei tot felul de jocuri. Ii dau intradevar 20 de lei pe ora, dar cand am chef de un film , de o inghetata cu sotul, doar noi doi, merita!!!
In rest, nu stiu ce sa zic, dar daca as gasi undeva un job remunerat cu peste 3.000 lei/luna, cred ca mi-as lasa copilul in grija unei bone...cu conditia sa fie Cerasela (asta e numele bonei de serviciu, cum ii spunem noi).
In rest dragele mele mamici, ce sa va zic, eu sunt casnica si nu prea am experienta bonelor, dar uneori nu avem ce face si trebuie sa ne lasam copii pe mainile altor femei.
Va pup pe toate si daca vreti sa-mi scrieti astept email la bucurestipaula@yahoo.com
vanina
Scris: Thursday, June 21, 2012 4:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
La un spatiu de joaca e mai ieftin, in Iasi preturile sunt de la 8 la 16 lei ora.
Laura0012
Scris: Tuesday, April 5, 2016 3:20 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/5/2016
Buna ziua,

Am avut si noi o experienta extrem de neplacuta cu agentia Mary Poppins. La interviu ni s-a prezentat un om despre care nu stiau nimic. Reprezentanta agentiei nu avea dosarul domnului, lasandu-l sa se prezinte singur si abia dupa angajare ne-am dat seama ca omul nu avea adeverinta medicala, nu avea cazier si avea buletinul expirat. Mi se pare un lucru extrem de grav si riscant sa recomanzi un om in astfel de conditii.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.