Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| danab wrote:Eu as da-o in judecata, pentru rele tratamente aplicate minorilor, dar inainte i-as da peste cap cu ceva de cate ori a lovit ea copiii.
Parintii au depus deja plangere penala impotriva bonei. Pe site-ul PRO TV i-au dat si numele.
Adriana, bona voastra e de aur! Ce bine de voi ca sunteti asa multumiti! |
|

Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Doamne ce femeie!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Acum cativa ani pana sa ma angajez am avut si eu grija de un baietel de un an ... E tare greu ca o mama sa-si lase copilul in grija altei persoane... eu stau acum si ma gandesc cand voi avea copil as prefera sa nu existe momente in care trebuie sa las copilul cu alt cineva. Cu toate ca am avut grija de copii si m-as mai duce sa mai am grija de altii daca as gasi program sa-mi permita sa ma duc si la gradinita, eu nu as putea lasa copilul cu o persoana straina ...... Despre bona din imagini pe mine nu ma mai socheaza nimic... de cand anul trecut am vazut o colega educatoare; care aveam eu mereu certuri cu ea (statea la tigara si la cafea pana la ora 10 si decat doua ore intra la clasa cu copiii) cand am intrat o data la ea in clasa am vazut-o cum ii dadea palme peste cap, foarte tare unei fetitze. Am inlemnit. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Cred ca i-as fi dat eu .....da i-as fi dat de nu putea sa duca pina se facea dreptate pe cale legala.....totul pina la copilasi nevinovati. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Credeam ca a avea bona e un lux si eu nu-mi permit deci sunt saraca ...se pare ca e invers,sa ai grija de copiiii proprii e un lux pe care nu si-l permite oricine deci eu sunt un om bogat |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| t-mihaela wrote:Credeam ca a avea bona e un lux si eu nu-mi permit deci sunt saraca ...se pare ca e invers,sa ai grija de copiiii proprii e un lux pe care nu si-l permite oricine deci eu sunt un om bogat
Foarte bine spus. |
|

Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| t-mihaela wrote:Credeam ca a avea bona e un lux si eu nu-mi permit deci sunt saraca ...se pare ca e invers,sa ai grija de copiiii proprii e un lux pe care nu si-l permite oricine deci eu sunt un om bogat frumos gandit Mihaela!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| t-mihaela wrote:Credeam ca a avea bona e un lux si eu nu-mi permit deci sunt saraca ...se pare ca e invers,sa ai grija de copiii proprii e un lux pe care nu si-l permite oricine deci eu sunt un om bogat Subscriu! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| t-mihaela wrote:Credeam ca a avea bona e un lux si eu nu-mi permit deci sunt saraca ...se pare ca e invers,sa ai grija de copiiii proprii e un lux pe care nu si-l permite oricine deci eu sunt un om bogat
Nu e general valabil. Noi doi am avea fiecare in parte posibilitatea de a sta acasa, totusi e alegerea noastra sa nu o facem. Crescutul copiilor ca si ocupatie permanenta e un stil de viata pe care nu toti sunt facuti/ dispusi sa o faca. Mie mi se pare un sacrificiu si ii admir pe cei care-si dedica viata copiilor, insa... eu nu pot. Mie imi este vitala viata sociala si munca mea... sa fiu mereu in priza... sa-mi castig banii si sa caut posibilitati de a evolua... sunt multe implicatii pentru noi si nu suntem dispusi la asemenea compromisuri. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Deci sa mai discutam depre bone aici . O sa citesc tot ce s-a postat pana cum sa vad prin ce experiente ati trecut si ce pot invata din ele ca sa nu invat totul pe pielea mea. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| AM avut si eu in vara trecuta o femeie care a avut grija de samuel cat eram eu la munca dar din fericire nu am patit sa mi-l loveasca , cred ca o luam razna . Si anul asta am si eu grija de 2 fetite (una de 3 ani si una de un an) , dar nu imi permit sa le lovesc . Pai cred ca ma omoara parintii daca fac asa ceva la copiii lor .
|
|

| Am dat anunt la ziar si de dimineata imi suna telefonul in continuu nu ma asteptam s afie atatea persoane interesate . Am gasit 3pers.de care sunt tare incantata asa la prima auzire ,locuiesc la 5min de mine ,au 40-45 de ani si saptamana viitoare ma intalnesc cu ele sa le si vad. Le convine programul de 3zile pe saptamana ,e perfect ca locuiesc langa gardinita lui Stefi deci il pot lua de la gradi si pot veni relativ repede daca e cazul de ceva . Sa ma pun la punct cu ce sa mai discutam cand ne vedem fata in fata . |
|

| Oooo, imi pusesem telefonul pe silent timp de 2 ore cat am avut si eu anunt valabil si imi afisa peste 100 (!!) de apeluri pierdute. Trebuie sa ai nervii tari, mai ales ca nu toata lumea care suna e si desteapta sau coerenta. Cea mai tare faza a fost cand m-a intrebat o tanti ( dupa ce a auzit ca e vorba de 4 copii ) daca sunt institutie publica. |
|

| In general au sunat doamne care stiau cu ce se mananca si au vorbit foarte frumos ,dar au sunat si din localitati aflate la 50km distanta care vroiau s afaca naveta ,si fetisoare de 19ani care au stat cu nepotii si tot asa ... Ce ma fac ca am dat anuntul pentru 30 de zile ca nu ma asteptam sa sune asa de repede si asa multe persoane ?! Eu mai raspund ca tot mai astept fete din zona mea ca sa am de unde alege .Pe cele din cartiere mai indepartate le exclud din start! |
|

| oanamaria wrote:...dar au sunat si din localitati aflate la 50km distanta care vroiau s afaca naveta ,si fetisoare de 19ani care au stat cu nepotii...
... si somere si casnice cu copii... Cel mai tare ma enervau cand le spuneam ca nu discut daca nu au recomandari si tot insistau. Copilitele la fel - le spuneam ca am nevoie de cineva matur, cu experienta si disponibil ( nu part-time, nu cu pauza de sesiune ) si se tot intindeau la vorba cu scopul de a ma convinge. Mai tari erau cele care vroiau sa ia copiii la ele acasa sau care erau dispuse sa stea si cu ai mei pe langa ai lor.
Vai, Oana, 30 de zile???!! Eu am dat 3 si tot m-au sunat timp de 1 sapt. Le-am selectat din aproape in aproape in 3 interviuri. La sfarsit ramasesera 3 si le-am plasat mai departe. Toate femei ok iar mamicile de pui, multumite. |
|
|