Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Eu m-am chinuit ceva cu ai mei sa manance si legume... nici acum nu mananca prea multe...
Alice mananca rosii, castraveti, ardei, ceapa verde, ceapa rosie, salata verde, mazare, conopida, broccoli, cartofi, vinete, spanac, fasole verde, fasole boabe, varza. Andrei mananca rosii, castraveti, ardei, mazare, conopida, cartofi, spanac, fasole verde, fasole boabe, varza...
Acum ca e mai mare, macar il conving sa guste, dar cat era mic nici nu vroia sa guste macar... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eu nu am niciodata suficiente la cate vor,zilnic cumpar si nu le ajunge. Nu avem proleme cu ei.Morcovii sant nr.1 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Adriana, pai copiii tai chiar mananca, nu gluma.....ai mei sunt mai ...scarandii Si nu cred ca exista vreo tactica eficienta de a-i face sa consume mai multe legume, cu doua exceptii: 1. Sa faci o mancare irezistibila 2. Sa devii vegetarian strict! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ai mei mananca legume fara probleme. Le-am introdus treptat si am insistat sa le aiba in farfurie chiar si in perioada de refuz... doar sa le vada acolo... Nu sunt absurda... inteleg ca au preferinte - ca si noi, de altfel - de aceea nu-i oblig si nici nu insist la nesfarsit. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Nu avem stress, dar au perioade. Fata mananca brocoli si mazare fara nicio problema. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cu mici exceptii, mananca si ai mei legume. Cand nu vor ceva, renunt pe moment si revin cu alta ocazie. Eventual si cu o alta prezentare. Intr-un context de mai multi copii la masa, reusesc sa le strecor si legume "refuzate" |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Am observat ca ai mei prefera legumele crude - morcovi , brocoli, conopida, varza cu sare/
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ai mei mananca orice leguma , cruda / gatita ! Nu stiu daca e un secret , dar noi am inceput diversificarea de la 5 / 6 luni cu legume, nu cu fructe ! Poate ca si de asta ! Iar Vlad mai mai ca e lacto vegetarian ,,,,, ! |
|
|